2021. 01. 16., Szombat
Gusztáv névnapja

Vajna meghalt, Rendőrbűnözés, Audi-sztrájk, Állami Számvevőszék (Élőben volt Molnár F. Árpád)

Vajna meghalt, Rendőrbűnözés, Audi-sztrájk, Állami Számvevőszék (Élőben volt Molnár F. Árpád)
2019-01-30

A Hírháttér alapítója, a HírAréna főszerkesztője - később Fodor Brigitta is csatlakozott - pár nappal ezelőtti élő adása, sok nézői kommenttel, három kamerával.

ÉLŐBEN, nézői kommentekkel, 3 kamerával, YouTube-ra és Facebookra egyaránt Molnár F. Árpád, a HírAréna és a Hírháttér főszerkesztője.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk: Tel.: +36/30/919-6386.

A tartalomból:
- Súlyos rendőrségi törvény- és jogsértések az ellenzéki parlamenti képviselők megverésének eltussolása miatti tüntetésen.

- Meghalt Andy Vajna.

- Orbán óta az Állami Számvevőszék az összes ellenzéki pártot bűnözőnek kezeli, Orbán pártját pedig makulátlan tökéletesnek.

- A győri Audi gyárban sztrájkolnak. 20 % fizetésemelés után sem közelítenék meg sem a lengyel, sem a cseh, sem a szlovák Audi gyár dolgozóinak bérét, Németországban pedig ugyanezért a munkáért 1,2 milliót visznek haza!

- Fideszes fanatizmus: Mészáros Lőrinc nem gazdag ember, Gyurcsány viszont minden idők leggazdagabb magyarja és más grazi őrültségek.

- Statisztikák: Orbán utcára dobálta a tömegeket az önkormányzati lakásokból, van, ahol a 95 %-ukat eladta, de így is több lakás áll üresen, a rothadásnak átadva, mint bármikor.

- Az elmúlt tüntetés őrült fideszese, aki belekötött Molnár F. Árpádba.

- És más felmerülő témák.

A Facebookon így volt látható:

 

 

Az egyik YouTube-csatornán így látták:

Csillag Ösvény Jósda