2021. 01. 28., Csütörtök
Karola,Károly névnapja

MIBE HALT BELE BALÁZS FECÓ?

MIBE HALT BELE BALÁZS FECÓ?
2020-12-01

„Ki mondja meg, vajon meddig lehet,

hogy minden nap, mindenhol erős legyek?”

Hogy kik mondhatták meg ezt Balázs Fecónak? Minden jel arra mutat, hogy a szezonális influenzaoltást ajánló orvosok. Akik mintha csak újra és újra a forgalmazást akarnák csúcsra járatni. Felelőtlenül terjesztenek veszélyes hulladékot, nincsenek tekintettel a kockázatokra, így különösen a nagy rizikójú csoportokra, akiknek a leterhelt immunrendszerének már csak egy utolsó csepp az ölő vakcina. Ez a pandémia görbéjének legtetején fokozottan igaz.

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

Persze lehet azt mondani, hogy ez nálunk egy mesterségesen felturbózott félelemgerjesztés, hiszen az összhalálozás nem mutat kiugrást, mert ahogy egyre több a koronavírus halálos áldozata, úgy valahogy egyre kevesebb lett a más betegségek miatt elhunyt. Mint ahogy a világon a magyaroknál százötvenszer többen levő kínai ember között eddig kevesebb pusztult bele a pandémiába, mint magyar. A számok nem hazudnak, ezért ha ennek megfelelően Balázs Fecó lehetséges halálokai közül kivonjuk a vélhetően túlzóan preferált koronavírust, akkor kerül csak igazán górcső alá az állapotromlást ténylegesen előidéző influenza oltás, illetve az ezt követő lélegeztetőgépes kezelés. Azaz, ha az influenzaoltástól még időben eltanácsolta volna egy bölcs szakember Fecót, most a tervezett decemberi fellépéseivel és a bevallottan még benne lévő nagy sláger kidolgozásával foglalkozhatna. Hogy ez nem történt meg, azért is bosszantó, mert tavasszal, az „első hullámkor” az olasz halálos áldozatok nagy része az influenza kampányoltáson átesett idősek közül került ki.

Pontosan a koronavírus „második hullámával” való riogatása mellett az országos tisztifőorvosunk elmagyarázta, hogy az általa is ajánlott vakcinák minden szezonban úgy készülnek, hogy a déli félteke legutóbbi vírusát izolálják, aztán ezt kitenyésztés után gyengítik, elölik. Müller Cecília javára legyen mondva, hogy ő még Fecó oltása előtt biztosan többször is tett ellenjavallatot gyanítható kockázati tényezők fennállása esetére (pl. 2020. november 11-én: „Az influenzaoltással kapcsolatban megismételte, azt csak egészséges ember kaphatja meg, akut felsőlégúti megbetegedés, nátha, koronavírus-gyanú esetén nem. Aki a fertőzés miatt kontaktszemélynek számít, addig ő sem kaphat oltást, amíg a betegség lappangási időszaka tart. Müller Cecília hangsúlyozta, arról, hogy ki oltható, mindig az oltást beadó orvos dönt.”).

Végül is valljuk be, tudja a fene, hogy mit csinálnak azzal az Ausztráliában még tavasszal talált kitenyésztett influenza vírussal, de a méregkeverők boszorkánykonyhájában abból megszületett itt, az északi féltekén, az elsöprő marketinggel kínált, Fecót belázasító és kórházba juttató influenza oltás. A tudományt kinevettetve úgy próbálják a vírusmutációkat megelőzni, hogy miközben szaladnak utána, arra építenek, hogy pont egy olyan vírust különítettek el, aminek térben és időben akár számos további módosulása éppen azokban a kritikus hideg és sötét hónapokban megreked. Ismerve az élővilág - vagy inkább a vírusok - természetét, ennek vajmi kevés esélye van, tehát csak a felesleges immunválaszt gerjesztő káros anyagok kerülnek az ampullákba.

 

A függöny mögötti világ, azok a kicsit könnyebb napok, hozzák meg Fecónak a nyugalmat!

Nekünk meg itt maradt a kívánságából lett kérdés: „A csönd volna jó?”.

Mert amíg van bohóc, a cirkusz megy tovább.

 

Nagy Sándor

Sorok-s-ár, 2020. december 1.

 

 

Ajánlás:

ÖT INDOK, HOGY NE KAPJUNK INFLUENZAOLTÁST

 

 

best free website hit counter

Csillag Ösvény Jósda