2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Öt indok, hogy NE kapjunk influenzaoltást

Öt indok, hogy NE kapjunk influenzaoltást
2020-10-27

Fordítás angol eredetiből. Megjelent: 2020. október 26., hétfő - S.D. Wells. Forrás:

https://www.naturalnews.com/2020-10-26-top-5-reasons-not-to-get-a-flu-shot.html
 

Vathy Zsuzsa emlékére:

https://magyarnemzet.hu/archivum/hetvegi-magazin/mennyit-er-ma-egy-emberelet-3853367/

 

 

Fordította: Fogarasi Márta

Szerkesztette: Nagy Sándor (Naleksz),

a kötelező védőoltások ellenharcosa, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület alapító tagjaként az egyetemes emberi jogok védője:

"Ez az oltás szerencsére nem kötelező, de elfogadásával egyre jobban fenyeget a Covid-19 oltás ránk kényszerítése, amiből a magyar állam megkérdezésünk nélkül, vakon már ötmillió adagot meg is rendelt."

 

(Natural News)

Most rögtön tegyük fel magunknak a kérdést, hogy miért ingyenes majdnem mindig az influenza elleni védőoltás, amikor az összes többi megelőző „gyógyszer” egy vagyonba kerül, akár biztosítással együtt is? 1986-ban az oltóanyagipar egésze csődbe ment, mert rengeteg pert folytattak ellenük, ezért mentek el lobbizni a kongresszuson, amely létrehozta a National Childhood Vaccine Injury Act törvényt (Nemzeti Gyermekkori Oltáskárosodások Törvény), hogy megmentse az oltóanyag-gyártókat. Ettől kezdve az oltással kapcsolatos károsodások kompenzálása - legyenek azok bármilyen súlyosak is -, egy pártkasszából történik, amelyet finanszíroznak - várjunk csak...-, ...az adófizetők.

Igen, emberek, és éppen ezért ingyenes az influenza elleni oltás, mindazon a szörnyű egészségügyi hatások miatt, amelyek egyenesen orvoshoz irányítják Önt és gyermekeit, hogy vizsgálatokat végezzenek, és a tünetekre a kémiai kezelést írjanak elő. Gondold át ezt nagyon jól.

Fontos, hogy minden amerikai felismerje, hogy az oltáskárosodásokkal kapcsolatos pénzügyi kifizetések 75 százalékát az influenza oltás okozza, és itt jön be Dr. Alvin H. Moss, MD. 2017. márciusában minderről tanúbizonyságot tett a West Virginia Senate Education Committee (Nyugat-Virginia Szenátus Oktatási Bizottsága) előtt. Dr. Moss a Nyugat-Virginia Egyetem Egészségügyi Etikai és Jogi Tanszékének professzora és orvosa, és arról tanúskodik, hogy az oltáskárosodási kompenzációs program már több mint 3,6 milliárd dollárt fizetett ki oltási sérülésekre, és ez majdnem három évvel ezelőtt történt. Akkor gondoljunk az összes sérültre, aki nem nyert a bíróságon, sőt bírósághoz sem fordult, attól tartva, hogy semmiképp nem tudnának pert nyerni.

Ráadásul az egy év alatt valaha fizetett legtöbb pénz 2016-ban történt, így a helyzet egyre rosszabb. Gondolkozzunk el el ezen egy percig. Ez közel 4000 millió dollár, titokban kiosztva, soha nem lehet róla beszélni, mert az oltások annyira veszélyesek. Mára ez az összeg már biztosan meghaladta a 4 milliárd dollárt. Annak ellenére, hogy az összes oltás 40 százaléka influenza elleni védőoltás, a károsodás kompenzációk több mint 60 százaléka ebből fakad.

Ezzel eljutottunk az öt legfontosabb indokhoz, amiért SOHA ne adassuk be magunknak az influenza elleni oltást:

# 1. Az influenza elleni oltások csökkentik a védelmet más vírusokkal szemben, beleértve a Covid-19-et is.

# 2. Az influenza elleni oltások növelik az influenza fertőzés kockázatát a következő influenzaszezonban.

# 3. A több dózisú influenza elleni oltásokat agykárosító higany terheli.

# 4. Soha egyetlen influenzás oltás sem bizonyult biztonságosnak vagy hatékonynak a klinikai vizsgálatok során.

# 5. Az influenza elleni védőoltás „ingyenes”, mert annyi más drága betegséget okoz.

 

 

Igen, az influenza elleni oltás MEGNÖVELHETI más légzőszervi vírusok fertőzésének kockázatát, és amikor ezt meghalljuk, nem tehetünk róla, hogy a „C” vel kezdődő szóra gondolunk - Covid. Ezt a jelenséget, amely szerint a veszélyes légúti vírusokat az emberek elkapják, mivel megkapták az influenza elleni oltást, „vírusinterferenciának” nevezik, és ennek tudományos magyarázata van. A Honvédelmi Minisztérium munkatársait az influenza elleni oltásuk alapján vizsgálták a légzőszervi vírusokkal való összefüggésük alapján.

Ez szembeszáll azzal a narratívával, amelyet a korrupt nyugati orvoslás szószólói az FDA, (Amerikai Élelmiszer-és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) a CDC, (Amerikai Járványügyi Hivatal) a fizetett tudósok és természetesen az "állami tisztviselők" révén az tömegekre erőszakolnak, akik mind azt állítják, hogy ebben az időben az összes oltás 100 %-ban biztonságos és hatékony. Nézzük meg egy pillanatra, és rájövünk, hogy rengeteg hiányzik a tudományból. A „teszt negatív” vakcina-hatékonysági tanulmány hamis volt - csak „több gyapjú került” a tudatlan nép szemére, akik minden évben rohannak, hogy higanytartalmú influenza oltást kapjanak ingyenesen, beleértve a terhes nőket és a családokat, ahol a csecsemők mindössze 6 hónaposak.

Dr. Sanjay Gupta mindig erőlteti az influenza elleni oltásokat, akkor mi is van benne a számára? Nettó értéke 12 000 000 dollár. Véletlen egybeesés?

Dr. Sanjay Gupta éppen ez év márciusban indította újra propagandagépét, a „globális” városházán beadott influenzát reklámozva (lehet-e nagyobb oximoron?). Gupta azt állította, hogy minden kétséget eloszlat a „Corona Tények és Félelmek” kérdésében, miközben arra bátorította a hallgatóságot, hogy oltassák be magukat a nagy higanyadagokkal, amelyek lecsökkentik az immunitást más légzőszervi vírusok, köztük a Covid-19 ellen.

Az influenza elleni védőoltás beadása után 36 %-kal kúszik fel annak a kockázata, hogy a Covid-19-et elkapjuk, és 50 %-ig is megemelkedhet emberi metapneumovírus fertőzés veszélye.

Egy betegség-specifikus vizsgálat laboratóriumi eredményei szerint az influenza elleni oltás után a Covid fertőzés kockázata legalább 36 százalékkal, az emberi metapneumovírus fertőzés pedig akár 50 százalékkal nagyobb lesz (ez utóbbi felső és alsó légúti megbetegedést okoz). A Covid-19 és a humán metapneumovírus esetében felismerték a vírusinterferencia tendenciáit, és mindkettő megfertőződésének esélye szignifikánsan magasabb volt a be nem oltottakhoz képest.

Egy másik tanulmány, amely ugyanabban a „Vaccine in April 2018” című orvosi folyóiratban jelent meg 2018 áprilisában (36. évfolyam, 15. szám), megállapította, hogy a gyermekek körében nő az akut légzőszervi megbetegedések (Acute respiratory illness - ARI) fertőzésének kockázata, és ezek a betegségek nem influenzás légzőszervi kórokozókból származnak. Tehát ha egy gyermek influenza elleni oltást kap, még mindig megkapja az influenzát, és hajlamosabb a nem influenzaoltás okozta vírusok általi fertőzésekre is. Ez egy dupla csapás, és a valószínűsége nagyon magas. Hogyan tekinthették ezt valaha „biztonságosnak és hatékonynak”? Az oltott gyermekek a legbetegebb amerikaiak, és ez ezért van, barátaim, mert az influenza elleni oltás szinte mindig „ingyenes”.

Internetes keresőjével hangoljon rá a vaccines.news webhely legfrissebb híreire, tájékozódjon a halálos kockázatú, inluenza elleni oltásokról, amelyeket ingyen kapunk egy a közeli méreginjekció outletből.

 

Források a cikkhez:

ScienceDirect.com

Lewrockwell.com

ScienceDirect.com

NaturalNews.com

Vaccines.news

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

 

 

website counter

Csillag Ösvény Jósda