2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Még nincs 3 éves, de már idézi Orbán Alaptörvényét Molnár F. Árpád fia

Még nincs 3 éves, de már idézi Orbán Alaptörvényét Molnár F. Árpád fia
2022-11-09

Az eset miatt az EU még nem jelentett be újabb szankciókat Magyarország ellen.

(A kép csak szemléltetése az ideális családmodellnek.)

- 2-3 hete kezdődött - nyilatkozta a HírAréna Online-nak az édesapa, Molnár F. Árpád, a médiaalapító és egyesületi elnök. - A gyerek az utcán haladó járókelőktől a tévén látható személyekig elkezdett rájuk mutogatni, és a férfiakat "apa", a nőket pedig "anya" jelzőkkel illette. Ez - mondta Molnár F. Árpád - a jelenlegi felvilágosult polkorrekt WOK-progresszív kultúrában sértő, kirekesztő, előítéletes és fasiszta. Hiszen nagyon ritkán előfordul - folytatta az édesapa -, hogy valaki nem férfiként vagy nőként azonosítja magát. Emiatt pedig indokolt a teljes Emberiség szókincsét megsemmisíteni és a világ leggazdagabb multimilliárdosai által kötelezővé tenni akart újbeszél nyelvet elsajátítani. Ahogyan azt George Orwell megírta az "1984" című könyvében.

Az édesapa így folytatta:
- Nem tudom, hogyan jutott hozzá a kisfiunk az orbáni Alaptörvényhez. Pedig mi a nyugati értékrendet követve, a Bibliát is, mint közveszélyes irodalmat igyekeztünk előle elzárni, ahogyan számos nyugati iskolák és középiskolák stb. könyvtáraiban tették. Még csak az hiányozna - csattant fel a felvilágosult édesapa -, hogy a gyerek holmi krisztusi életmódot sajátítson el most, amikor végre az igazak helyett olyanok kapnak szobrot az Egyesült Államokban, mint egy rendőr által megölt George Floyd, a nemi erőszakoló, kábítószerkereskedő és betörő köztörvényes bűnöző, akinek az volt a veleszületett faji érdeme, hogy színes bőrű, tehát az orwelli újbeszél értelmében minden olyan bűncselekményért is, amiért másokat életfogytiglanra ítélnek, ő szobrot kapjon. Itt volt az ideje - tette hozzá Molnár -, hogy a feketék és a fehérek megfelelő példaképeket kapjanak a szentek és a tisztességes, becsületes állampolgárok helyett, és itt volt az ideje Krisztus helyére nemi erőszakolókat, betörőket és kábítószerkereskedő közveszélyes bűnözőket helyeznünk mintaként. Hadd tanuljon közerkölcsöt és követendő életmódot az utókor.

Molnár F. Árpád felháborodva folytatta:
- És egyébként is! Mi az, hogy az apa férfi, az anya pedig nő?! Most, amikor a fiunk az ideális életkorban van arra, hogy megtanítsuk neki az orwelli újbeszél nyelvet és kultúrát, erre az apákat férfiként, az anyákat pedig nőként azonosítja! Ez azért is kirekesztő, mert a nőket szülőgépnek tekinti, holott ráadásul az Európai Unió határozatban mondta ki azt is, hogy mostantól a férfiak is szülhetnek! Én amikor ezt megtudtam, azonnal rohantam is szülni, hiszen már sok-sok éve vártam arra, hogy én is szülhessek! Úgyhogy ki is mentem a vécére sz...rni.

De a Wok kultúrán felvilágosodott nyugati, ideális amerikai típusú édesapa itt nem hagyta abba:
- De nem csak ez a probléma. Hanem az is, hogy fogja így a gyerekünk megtanulni és hogyan fog harcolni azért, hogy az éttermekben ne csak két vécé legyen, hanem az utóbbi években feltalált további több száz nem számára további több száz vécé is épüljön minden étterembe, hogy minden ritka nemiség megtalálja a helyét, amikor pislantani vagy kakkantani támad kedve. Úgy vélem, a pisi, a kakkantás és a szexualitás éttermi egybekeverése korunk egyik legnagyobb vívmánya, amit mindenkinek el kell sajátítania - tette hozzá Molnár F. Árpád, aki elmondta, a cikk végére már ő maga sem tudja, fiú-e vagy lány, ezért valószínűleg követelni fogja az Európai Uniótól, hogy mint bizonytalannak, külön vécét nyissanak számára az egész bolygón.

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda