2019. 02. 19., Kedd
Zsuzsanna névnapja

Meg akarta ölni Lázár János, most betiltották a matematikus író Mónus Áront

Meg akarta ölni Lázár János, most betiltották a matematikus író Mónus Áront
2018-05-05

Telefonon beszéltünk Mónus Áronnal, miután egy ismerősünk, Dallos Sándor szólt munkatársunknak, hogy Orbán Viktor nagytakarítást végezhet, mert elérhetetlenné tették Mónus Áron író, matematikus, műfordító, egyetemi tanár honlapját is.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

- Magyarország a félelem országa. - Szinte az első szavai voltak ezek Mónus Áron matematikus, író, műfordító, egyetemi tanárnak, amikor felhívtam ma délután telefonon.

Dallos Sándor Szendáj Andrea munkatársunknak írt, aki egy nemzetközi cégnél jogvédelmi tanácsadó is, hogy Orbánék takaríthatnak, mert Mónus Áron honlapja is eltűnt. A hírre (e cikk írója, Molnár F. Árpád) telefonon hívtam fel Mónus Áront, aki azt közölte: a honlapja talán egy hónapja vált elérhetetlenné.

Mónus Áron a mostani beszélgetésünkben is a helyi, fideszes eredetű köztörvényes pályázatokról és maffiarendszerben működő pályáztatási rendszerről és haszonélvezőiről beszélt. Konkrét eseteket részletezve kifogásolta, hogy a Fidesz kiváltságosoknak készített személyre szabott pályázatokat, amiket senki más nem nyerhetett meg, csak akiknek kiírták. Hétfőre újabb hivatalos panaszokat és beadványokat tervez.

De térjünk ki egy kicsit a címben szereplő fideszes maffiagyilkossági szervezkedésekre:

Lázár János orbáni nemzetbiztonsági eminens és fideszes polgármester, valamint parlamenti képviselő azt követően szervezte Mónus Áron meggyilkolását, miután Mónus sikerrel perelt vissza Lázár János zsebéből a magyar állam kasszájába több, mint 7 millió forintot, amit Lázár János jogtalanul vett fel. Ebből Orbán Viktorék arra következtettek, hogy a legtisztább jogi megoldás az, ha bosszúból cselekvőképtelen elmebeteggé nyilváníttatják a nemzetközi hírű matematikust és írót, ezt követően pedig már egyetlen telefonnal zárt intézetbe tudják szállíttatni, kábítószerekkel leszedálni és egész életében kényszergyógykezeléssel ápolni, míg meg nem ölik. Ha be akarnék szólni, azt is írhatnám: mi más juthat eszébe megoldásként egy grazi diliházas ámokfutónak, amilyen Orbán Viktor, amikor a saját bandája visszaéléseinek és bűntetteinek leleplezésébe szalad?

A Benjamin Netanjahunál és szélsőséges bűnöző titkosszolgálati bandáinál megszokott és népszerű maffiózó intézkedés, az állami pszichiátriai maffiaügy azonban meghaladta azt az ingerküszöböt, amit e cikk írója, Molnár F. Árpád hajlandó lett volna eltűrni.

Széles be- és feljelentési hadjáratot, valamint médiahullámot indítottam Mónus Áron élete védelmében, aminek első következménye az lett, hogy Lázár János egy rendkívül precíz levélben jogi következményekkel fenyegetett meg, és közölte, hogy bíróság elé visz, amennyiben nem tüntetek el róla minden bizonyítékot.

Ez azonban csak olaj volt tűzre, mert első reakciómmal máris - Lázár Jánost átlépve - Orbán Viktor és az akkoriban legsötétebb talpnyalójaként csúszómászó Hír tv ellen indítottam ostromot, minthogy a Hír tv egy női munkatársa is megkeresett, roppant keresetlen szavakkal, amiért akadályozom az Orbán Viktor úrnak tetszik lenni pszichiátriai maffiarendszer ártatlan civilek elleni mocskos gyilkos szociopata ámokfutását.

Az ellen-ellentámadásaim gyors következménye az lett, hogy nem állított senki bíróság elé, a Hír tv elkezdett lapítani, mint orbáni ürülék a fűben, és a Mónus Áron meggyilkolása érdekében indított bírósági perre - a jó oldal - engem is be akart idézni, mivel szüleim révén szinte beleszülettem az állami-politikai pszichiátriai maffiarendszer legbelsőbb kellős közepébe, és kiskoromtól lettem - az első sorból - szem- és fültanúja, hogyan szervez a rendszer teljesen egészséges rendőrök, katonák, kémek és civilek tengerei ellen köztörvényes elmebeteggé nyilvánításokat, továbbá emlékezettörlő, valamint fizikailag és szellemileg is szó szerint megnyomorító elektrosokk terápiákat, és - örök eltüntetési és likvidálási célból - zárt intézetekbe szállításokat, végleg eltakarítással. A Mónus-ügy bírója volt az, aki - bár nem engedélyezte a tanúkénti meghallgatásomat, ugyanakkor - nem volt hajlandó az orbáni maffia bűnszervezeti szándékát teljesíteni, hanem Mónus Áront - mint normális személyt - elbocsátotta.

 

Ajánlatainkból:
A Facebook (USA-ír-angol tengely) szándékosan juttatta Orbánt teljhatalomra!

Csillag Ösvény Jósda