2019. 01. 20., Vasárnap
Fábián,Sebestyén névnapja

Lopakodó diktatúra az új orbáni törvények (Polgár Zoltán - Molnár F. Árpád)

Lopakodó diktatúra az új orbáni törvények (Polgár Zoltán - Molnár F. Árpád)
2018-04-23

Önnek egyre kilátástalanabb lesz a sorsa. Ha bármiért perelni akar, egyre több ügyben azzal fog szembesülni, hogy nem csak pert nem tud indítani, de szakjogász specialisták is csak kevesen tudják megírni arra a perre a keresetet, amire korábban Riska néni a tanyán, egymaga elegendő volt.

Önnek azért lesz egyre rosszabb és rosszabb a sorsa, mert Orbán Viktor, a kétharmados korlátlan hatalommal azt csinál Önnel és megalázott családjával, amit akar. Ha Ön és családja megszavazta Orbán Viktor kétharmadát - pedig mi, az értelmesek, okosak, bölcsek, előrelátók alaposan elmagyaráztuk az Ön nyomott agyának, hogy szavazatával kontrollálja Orbán Viktor abszolút teljhatalmát -, akkor Ön és megalázott, továbbá mind a kormány, mind a mi részünkről hülyének nézett nyomott családja megérdemli mindazt, ami Önnel és hülyének nézett családjával történik.

Orbán Viktor és maffiakormánya lépésről lépésre főzi meg a buta, mozgásképtelen és életképtelen magyar békák millióit.

Lopakodó diktatúra az új orbáni törvények (Polgár Zoltán - Molnár F. Árpád)


(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 5.)

 

Az USA által megsemmisített link:

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Szólnak:
Dr. Polgár Zoltán (Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza, halhatatlanná vált nemzeti hős, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)

Operatőr:
Szendáj Andrea
(Egyetemista, jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma
Polgár Zoltán

Zeneszerzők:
Molnár F. Árpád (ELI)
Sid Modwooder

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációja:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Recep Tayyip Erdoğan (1954-ben született iszlamista politikus,Törökország miniszterelnöke 2003 és 2014 között, az Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) elnöke, 2014. augusztus 28-tól Törökország köztársasági elnöke)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a Soros-terv végrehajtója és további iszlamista stb. bevándorlások szervezője, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű tömeggyilkosa, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Vlagyimir Putyin (Владимир Владимирович Путин, Oroszország korábbi miniszterelnöke, 2012 óta az Orosz Föderáció elnöke)
Schmidt Mária (fideszes milliárdos)
Tállai András (A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) orbáni elnöke, a magyar adóhatóság vezetője, aki Orbán Viktor és a fideszesek adóbűnöző stb. bűntetteinek leplezetlen eltussolásáért kapta Orbántól a kinevezést; a magyar történelem egyik legsötétebb gengsztere, a tömeges öngyilkosságok egyik legfőbb felelőse, Emberiség elleni bűnöző)
Ungár Péter (a fideszes milliárdos Schmidt Mária fia, akit a 2018-as országgyűlési választásokon a Szél Bernadett által vezetett LMP juttatott a Parlamentbe)

 

Ajánlatainkból:
- A Facebook magyarüldözései minden rekordot megdöntöttek! (Sarvak Ildikó - Molnár F. Árpád)
- A Facebook-maffia elleni legdurvább összefogás indult (Öten szólnak)
- Vigyázat! Facebook-hirdetéssel mindenét elveszítheti! Facebook és szervezett bűnözés!

Csillag Ösvény Jósda