2019. 02. 19., Kedd
Zsuzsanna névnapja

Liberálbolsi! - Orbán-szektás rokkant nyugger a rokkantvédelem ásza, Demeter Éva ellen

Liberálbolsi! - Orbán-szektás rokkant nyugger a rokkantvédelem ásza, Demeter Éva ellen
2018-04-30

Filmünkben Demeter Éva ecseteli a rokkantak egyre rosszabb helyzetét, amikor egy orbán-szektás rokkant nyugger bekiabál. Neki és orbáni szektásainak jó, hogy a szomszéd országban tízszer annyit kap egy rokkant, mint Orbán Viktor ázsiai putriországában. Azonban nem mindenki olyan igénytelen, mint Orbán Viktor putrista szavazói.

Miért vonult ki a jogvédelem és a média a rokkantak érdekképviseletéből? Válaszképpen a filmben ne csak a magyarázatokat hallgassa meg, de a bekiabáló hibbant rokkant nyuggert is. És megkapja a választ.

Miket tett az Orbán-kormány és miket az ellenzék az elmúlt években a nyugdíjasokért vagy a nyugdíjasok tömeges irtására.

Tudja, hogy példátlanul kevés a rokkant Magyarországon, miközben a magyarok halnak meg szinte a leghamarabb egész Európában? Mivel Ön és családja csupán magyar, ezért orbáni megtorlásul legalább fél évtizeddel hamarabb fog meghalni Ön és nyomorba ellett utódai is, mint az európai átlag. Mert Ön és családja átlag alatti sereghajtó orbáni putri nép, és tényleg csak annyit ér, amire szavazott.

Nézze meg a filmünket és nem csak érdekes témákkal, de rengeteg konkrét adattal is ellátjuk a rokkantak érdekképviseletének legjelesebbje, Demeter Éva, valamint a Hírháttér és a HírAréna főszerkesztője, Molnár F. Árpád által.

Liberálbolsi! - Orbán-szektás rokkant nyugger a rokkantvédelem ásza ellen

(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 5.)

 

Az USA által megsemmisített link:

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Nyilatkozik:
Demeter Éva (A rokkantak érdekvédelmének legaktívabb és talán legtöbbet elért alakja volt; visszavonulásával a rokkantak érdekképviselete nagyrészt megszűnt)

Interjú és Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
(Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)

Operatőr:
Szendáj Andrea
(Egyetemista, jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi és Zenéje:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Bense Sándor
(zeneszerző, basszusgitáros, rajzfilm animátor, válogatott birkózó, az Egyesült Államok által cenzúrázott közéleti személy (Trump-korszak))
Hadházy Ákos (a Lehet Más a Politika nevű párt (LMP) társelnöke, országgyűlési képviselő)
Adolf Hitler (népirtó tömeggyilkos; élt: Braunau am Inn, 1889. április 20. - Berlin, 1945. április 30.; osztrák születésű német politikus, a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt (németül Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei vagy röviden NSDAP) vezetője, kancellár 1933-tól és 1934-től Führer (vezér) elnevezéssel diktátor)
Korózs Lajos (szociológus, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) országgyűlési képviselője)
Matolcsy György (Fidesz; a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke (jegybank); miután Orbánnal elloptak az MNB-ből 250 milliárdot, öngyilkosságba kergetve több ezer embert, ő mondta ki először, hogy mert a közpénz elveszítette közpénz jellegét)
Mészáros Lőrinc (gázszerelő, Felcsút polgármestere, Orbán Viktor közpénzből százmilliárdossá tett strómanja)
Németh Szilárd (ragadványnevén Rezsi Szilárd; volt birkózó, Kövér László után az ország talán legarrogánsabb politikusa; Orbán Viktor korábbi rezsi biztosa, és egyik legtöbbet használt embere)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor háborús bűnös szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik Magyarország lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a Soros-terv végrehajtója és további iszlamista stb. bevándorlások szervezője, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű tömeggyilkosa, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Rákosi Mátyás (a sztálinista diktatúra magyarországi vezetője)
Rétvári Bence (fideszes gazdag ember közpénzből, burzsoá ál-népképviselő)
John D. Rockefeller
Sándor Mária
(a fekete ruhás nővér)
Soltész Miklós (Orbán Viktor közpénzes államtitkára)
Székely László (ombudsman)
Szél Bernadett (a Lehet Más a Politika (LMP) párt társelnöke)
Tállai András (A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) orbáni elnöke, a magyar adóhatóság vezetője, aki Orbán Viktor és a fideszesek adóbűnöző stb. bűntetteinek leplezetlen eltussolásáért kapta Orbántól a kinevezést; a magyar történelem egyik legsötétebb gengsztere, a tömeges öngyilkosságok egyik legfőbb felelőse, Emberiség elleni bűnöző)
Borisz Zajcsuk (ukrán miniszter)

 

Ajánlatainkból:
- A Facebook magyarüldözései minden rekordot megdöntöttek! (Sarvak Ildikó - Molnár F. Árpád)
- A Facebook-maffia elleni legdurvább összefogás indult (Öten szólnak)
- Vigyázat! Facebook-hirdetéssel mindenét elveszítheti! Facebook és szervezett bűnözés!

Csillag Ösvény Jósda