2023. 01. 27., Péntek
Angelika névnapja

Lelkipásztor: Isten ma is konzervatív, nem liberális. (Szexuális vágyak, tettek, identitások, válás stb. - Varga István egyházvezető prédikációjából)

Lelkipásztor: Isten ma is konzervatív, nem liberális. (Szexuális vágyak, tettek, identitások, válás stb. - Varga István egyházvezető prédikációjából)
2022-08-24

A Háttérhatalom 3. című prédikációból, Varga István egyházvezetőtől:
- (...) ha gonosz (értsd: szexuális) kívánság miatt nézel akár egy nőre vagy férfira, akkor az már olyan, mintha megtetted volna. (...) A házasságban élő embereknek nem lehet olyan tanácsot adni, hogy ha összevesztél a férjeddel vagy a feleségeddel, akkor válj el. (...) Homoszexualitás: Ma még prédikálhatok erről, most még nem csuknak le érte, de mit lehet tudni tizenöt év múlva? Akkor is ezt fogom prédikálni, mert ez az igazság és ezt mondja Isten Igéje.

A szerkesztő megjegyzése:
A Sátán erői roppant ellentmondásos, azaz átlátszóan tendenciózus módon üldözik a szexualitással kapcsolatos jézusi tanításokat. Így pl. heteroszexuálisok esetében mindenhol hirdethető, hogy aki csak vágyakozással tekint más férjére vagy feleségére, az már paráználkodott, ezért ne tegye. A szupergazdagok és megvesztegetett kormányaik és pártjaik szerint ezt (jelenleg) lehet hirdetni. De azt, hogy férfi férfival ne háljon, mert az sem tetszik Istennek, ezt már tiltja és üldözi a multik és politikus lakájaik e világi istene: a Sátán.

Közben csodás dolgok is történnek: a leggazdagabbak ördögi összefogása ellenében éppen a világ leggazdagabb embere, Elon Musk - meghazudtolva a nagytőkések szinte hiánytalanul egységes sátánizmusát - amint megvásárolta a Twittert, szabad véleménynyilvánítást hirdetett, felszámolta a Jézus Krisztus és tanítványai üldözését és betiltását, és leszámolt azzal, hogy aki másképp gondolja, mint a liberálisok, azt be kell tiltani, egész életművét el kell törölni, őt magát pedig ki kell rekeszteni az Emberiség összes országából, népéből és nemzetéből.

A katolikus és protestáns egyházak talán 99 %-a nagyon hasonlóan tanít a szexualitásról, amiképpen a Biblia is világosan és egyértelműen fogalmaz ezekről.

A nemzetközi Krisztus Szeretete Egyház (KSZE) magyarországi vezetője, Varga István lelkipásztor arról beszélt, mit vár el Isten az övéitől, a keresztényektől házasság, szexuális gondolatok és tettek vonatkozásában. A cikk a másfél órás prédikácóból szemléz:Varga István KSZE-vezető:
- A Galata 19-től 21-ig olvassuk (...): 19. A testnek cselekedetei pedig nyilvánvalók, melyek ezek: házasságtörés, paráznaság, tisztátalanság, bujálkodás.

Azt hiszem, hogy a házasságtörésről megint csak nem kell beszélni, az bűn, Isten előtt nem kedves dolog. Aki ma ebben a modern világban erről beszél, arra azt mondják, hogy ezt az embert itt felejtették a múlt évszázadokból. Ilyen konzervatív dolgokról beszélünk ebben a mai modern, liberális korban.

Isten nem változott meg, Isten továbbra is konzervatív marad, és ha Isten vezetni akar téged, akkor konzervatív módon fog téged vezetni, még akkor is, ha ez a liberálisoknak nem tetszik. Isten nem hajlandó megváltozni. A házasságtörés - itt írja, hogy - a hústestnek a cselekedetei, nem Istentől való cselekedet. Jézus elég magasra tette itt is a lécet, ha gonosz kívánság miatt nézel akár egy nőre vagy férfira, akkor az már olyan, mintha megtetted volna. (...)

Szellem által vezetettnek kell minden hívőnek lennie. A paráznaság a pornea görögül, innen származik a pornó kifejezés. Tehát ez a tiltott szexuális kapcsolat (...). (...) Tudjátok, mennyi problémának, mennyi válásnak, mennyi családi szétesésnek, mennyi mindennek az alapja ez?

Isten ettől óv bennünket, nem valamilyen élvezetektől akar megóvni bennünket, mert igazából semmi probléma nincs a szexualitással, az egy jó dolog legális keretek között. Azt Isten adta, és amit Isten adott, és amit megteremtett, az jó, ezzel nincs probléma. A probléma azzal van, ha ez illegális módon történik, törvénytelen módon, ha olyan módon, ahogy Isten nem akarja, hanem ahogy az ördög szeretné, hogy történjen. (...)

A házasságban élő embereknek nem lehet olyan tanácsot adni, hogy ha összevesztél a férjeddel vagy a feleségeddel, akkor válj el. (...) ilyenkor ki kell békülni. Az nem azt jelenti, hogy akkor hagyd ott a kecske férjedet meg a kecske feleségedet! Ez egy sátáni, ördögi tanács, mindegy, hogy ki adta. Teljesen mindegy, hogy ki.

Világosan beszél a Biblia és egyértelműen vannak dolgok, amiket ki kell mondani. (...) A Szellem biztosan nem a válóperes ügyvédhez vezet, ebben száz százalékig biztos lehetsz. (...) Azért van a Szent Szellem, hogy már a gondolatnál, már a kívánságnál, ott a csírájában a legkönnyebb elfojtani. Erről tanít a Biblia bennünket. Mert a gonosz támogatni fogja a hústested kívánságait. 'Ó, hát nem tudja meg senki! Ó, hát mit számít az!' A gonosz mindig hazudik, mindig rávesz. A Biblia nem véletlenül tanít erről. A tisztátalanság – ide a gondolatok is beletartoznak, a szavak, és bizony tettekben is megnyilvánul. A bujálkodás – a szégyentelen, kicsapongó életmód. Mindezt a gonosz támogatja, főleg a hívőt támogatja, mert a világiak olyanok.

A homoszexualitás mögött is démoni erők állnak, démoni befolyásoltság. Teljesen mindegy, hogy ki mit mond, a Biblia világosan írja. Sem Ádámot, sem Évát nem teremtette Isten homoszexuálisnak. Nem az emberekkel van a bajunk, hanem ezzel az istentelen gonosz cselekedettel. Amire Isten azt mondja, hogy gonosz, arra én is azt mondom, hogy gonosz, és amire azt mondja Isten, hogy jó, az jó. Ezzel nem az embereket akarjuk bántani. Tehát nem két Évát teremtett Isten és nem két Ádámot, hogy sokasodjatok és szaporodjatok.

Isten nem fog megváltozni. A sátánnak pontosan ez a terve, ez a célja, hogy az isteni teremtett rendet fölborítsa. Ehhez megvannak az istentelen, sátáni emberek, akik támogatják az Isten ellenes és az Ige ellenes dolgokat. Ma még prédikálhatok erről, most még nem csuknak le érte, de mit lehet tudni tizenöt év múlva? Akkor is ezt fogom prédikálni, mert ez az igazság és ezt mondja Isten Igéje. Teljesen mindegy, hogy kinek tetszik és kinek nem.

Jönnek azzal, hogy a jogaik. Persze, megvan a jogod ahhoz is, hogy leugorj akár a harmincadik emeletről is, csakhogy tönkre mész benne, elpusztulsz.

Tehát a tiltást, a korlátot Isten nem azért rakta, hogy az ellened van, hanem éppen azért, hogy megvédjen téged.

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

Médiáink és egyesületünk szolgáltatásait nem vehetik igénybe azok a bérlet- és jegyellenőrök, akik Budapesten vagy az országban bárhol busz-, troli-, villamos- vagy HÉV-utasok zaklatásából élnek. Viszont előre vesszük mindazokat, akik ezen ellenőrök vagy főnökeik elleni panasszal fordulnak hozzánk, vagy bár ellenőrök voltak vagy vannak, de főnökeik visszaéléseiről vagy bűncselekményeiről kívánnak információkkal szolgálni vagy azokat leleplezni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Csillag Ösvény Jósda