2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

2 perc video: Leleplezte a Pfizer korábbi marketing alelnöke, hogy fizetik le a világot ők és a többi gyógyszercég

2 perc video: Leleplezte a Pfizer korábbi marketing alelnöke, hogy fizetik le a világot ők és a többi gyógyszercég
2021-12-08

Dr. Peter Rost elmondta, amiről eddig is csak a gazemberek hallgattak, hogy a gyógyszergyárak lefizetik a világ kormányait, egyetemeit és az orvosokat. Azt is elmondta, hogyan, de e cikk írója számára, aki az egészségügybe gyakorlatilag beleszületett és felnőttként is kórházban dolgoztam, semmi újat nem mondott. A fősodratúnak nevezett médiumoknak viszont az összese megvesztegetett gazemberként lapít, meg sem hívnak olyat, aki hajlandó lenne beszélni az Emberiség érdekében, mert a Sátán által támogatott médiumok mindegyike össze van fonódva a pártokkal, és a lényeg: a gyógyszergyárak, tehát a multik végtelen sok gyógyszerreklámokkal fizetik le őket. Számolja csak össze, hogy egy-egy vizsgált reklámblokk gyakran több mint 60 %-a gyógyszerreklám. Az ördögök legnagyobb támogatója a csiliárd dolláros gyógyszermaffia.

Dr. Peter Rost ráadásul a Pfizer marketing igazgatóhelyettese volt, azaz pont az volt a dolga, hogy - idézet a Wikipédiából - "a vevők/felhasználók igényeinek kielégítése érdekében elemzi a piacot, meghatározza az eladni kívánt termékeket és szolgáltatásokat, megismerteti azokat a fogyasztókkal, kialakítja az árakat, megszervezi az értékesítést, és befolyásolja a vásárlókat."

Bár a felvétel mindössze két perces, Dr. Peter Rost lényegében mindent elmond, amit mindenkinek tudnia kellene.

Íme, ezért kerülnek a régi-régi, korábban már roppant olcsó gyógyszerek mára - ahelyett, hogy még olcsóbbakká váltak volna - szörnyű összegekbe. És ezért van egy gyógyszeren vagy gyógyászati segédeszköz gyártótól eladott sima fogason is százszoros, egyes esetekben több ezerszeres haszon. Mert Orbán Viktortól Gyurcsány Ferencig minden kormányfő és párt le van fizetve. Ezért pedig az egész Emberiség fizet: a világ leggazdagabb 1 %-ának...

Alább a videóban elhangzottak olvashatók.

 

"Egyetemek, egészségügyi szervezetek, mindenki, akivel korábbi gyógyszerészeti vezetői pályafutásom alatt találkoztam, kitárt tenyérrel várnak. Mindenki pénzért könyörög. Senkinek sincs pénze. A kormánynak nincs pénze, az egyetemeknek sincs pénze. Senkinek sincs.

Csak a nagy multinacionális vállalatoknak van pénze. És rengeteg pénzük van.


Ezt a pénzt arra használják, hogy befolyást vásároljanak.

És ahogyan csinálják:

1. Először ezeknek a szervezeteknek és intézményeknek támogatást adsz. Támogatást különféle rákkutatásokra, sőt velük együtt fejlesztesz kutatásokat, barátokat szerzel, bebiztosítod, hogy hálával tartozzanak neked és közvetlenül fizetsz egyes orvosoknak és professzoroknak, kutatóknak.

Fizethetsz nekik, mint szónokok, hogy bejárják az országot. 1000-2000$ naponta, néha még több is.

Pénzt adsz nekik programokra, oktatási programokra, vagy ahol profitot tudnak csinálni. Aztán berakják őket ezekbe a programokba, mint állítólagos harmadik fél, független a vállalattól. Ami rendben van.

De ahogy mindketten el tudjuk képzelni, ha promóciós költségvetésed van egy vállalatnál, valószínű, hogy olyan egyetemeknek fogod adni azt a pénzt, akik azokat a programokat csinálják, amik leginkább támogatják a gyógyszeredet, mint árudat!

És azok, amelyek nem támogatják vagy kritikusak bármilyen formában, ők nem fognak kapni semmit!

És nyilván mindenki tudja, hogy ez így működik.

És ez azt jelenti, még ha hivatalosan ki is tudod jelenteni, hogy 'ehhez nekünk semmi közünk sincs', 'mi csak támogatást adunk és azt csinálhatnak vele, amit akarnak'.

A valóság viszont az, hogy nem fogják megkapni a pénzt, ha nem azt csinálják, amit te akarsz. Ezt ők is tudják, mi is tudjuk.

Csak a nagyközönség az, aki talán nem tudja.

Így lehet befolyásolni a nagy egészségügyi intézményeket. Egyszerűen pénzzel."

 

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com).

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Csillag Ösvény Jósda