2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

Kiszel Tünde és Orbán Viktor: Végzetes választás (Computer generált történet)

Kiszel Tünde és Orbán Viktor: Végzetes választás (Computer generált történet)
2023-03-12

Molnár F. Árpád instrukciói alapján a novellát mesterséges intelligencia írta. Az eredmények egy részét Molnár F. Árpád módosította. A címlapon látható képet - Molnár F. Árpád utasításai alapján - képalkotó mesterséges intelligencia készítette. A céget - amelynek programjai alapján a novella és a kép készült - Elon Musk alapította.

A művet - Molnár F. Árpád utasításai alapján - mesterséges intelligencia írta; az eredmények egy részét Molnár F. Árpád módosította.
A borítóképet - Molnár F. Árpád utasításai alapján - képalkotó mesterséges intelligencia készítette.

 

Végzetes választás


Kiszel Tünde és Orbán Viktor évek óta ismerték egymást, és bár nem voltak barátok, mégis gyakran találkoztak a különböző eseményeken. Egy este, amikor Orbán Viktor egy nagyobb rendezvényen vett részt, hirtelen rosszul lett, és összeesett. Az emberek pánikba estek, hiszen az ország vezetője volt az, aki a világ előtt roskadt össze.

Kiszel Tünde azonban éppen ott volt a közelben, és rögtön észrevette, hogy baj van.

Kiszel Tünde: "Viktor, rendben vagy? Mit érzel? Hirtelen rosszul lettél!"

Orbán Viktor: (néhány ziháló és lihegő pillanat után) "Nem érzem jól magam. Valami nincs rendben..."

Orbán Viktornál hamar beállít a klinikai halál, de Kiszel Tünde azonnal megkezdte az újraélesztést. Szerencsére a mentők is hamar a helyszínre értek, és Orbán Viktornak sikerült megmenteni az életét.

Amikor Orbán Viktor a kórházban magához tért, Kiszel Tündét pillantotta meg először, aki az ágyánál várt.

Orbán Viktor: "Köszönöm, hogy megmentetted az életemet. Az orvosok mit mondtak, milyen betegségem van?"

Kiszel Tünde: "Az orvosok még vizsgálják az eredményeket, de egyelőre nem tudjuk, mi okozta a rosszullétedet."

Azonban kiderült, hogy Orbán Viktor szervezetében egy ismeretlen vírus is ott lapult, amelynek hatására az egész országban elkezdett terjedni a járvány. Az orvostudomány és a kormány mindent megtett, hogy megállítsa a terjedését, de a próbálkozások sajnos sikertelenek voltak. Az emberek egyre többen és többen betegedtek meg, és nem volt hatékony gyógymód a vírus ellen. Furcsa módon azonban a vírus csak lassan hatott az első két beteg, Orbán Viktor és Kiszel Tünde esetében. Így ők végignézték a járvány terjedését és az egyre több halált.

Orbán Viktor a betegségtől vörös szemekkel nyilatkozott a tévében: "Nagyon nehéz helyzetben vagyunk. Meg kell találnunk a megoldást, hogy megállítsuk a vírus terjedését, különben..." Szavai elakadtak, és csak búsan ingatta a fejét.

Kiszel Tünde egy tévéinterjúban ezt nyilatkozta: "Az embereknek is nagyon nehéz időszakon kell átmenniük. Mindenkit felszólítunk, hogy tartsák be az óvintézkedéseket és maradjanak otthon, akik tehetik."

Végül az egész Emberiség kihalt a járvány miatt. Csak Kiszel Tünde és Orbán Viktor maradtak életben, egyre gyengébben, mialatt a betegség egyre súlyosabban lesújtott rájuk is. Az emberek hirtelen eltűntek a világról, és a természet visszahódította a városokat és az utcákat.

Az utolsó élő embernek, aki még életben volt Kiszel Tündén és Orbán Viktoron kívül, ezek voltak az utolsó szavai: "Az emberiség egy nagyszerű dolog volt. Egy olyan faj, amely bármilyen nehézség ellenére mindig talált megoldást, mindig küzdött azért, hogy túléljen. De most itt vagyok, és látom, hogy minden igyekezetünk és erőfeszítésünk sem volt elegendő ahhoz, hogy megállítsuk ezt a járványt. Az emberiségnek vége van, és talán jobb is így. Az élet folytatódik, az idő múlik, és a természet visszaállítja az egyensúlyt. Talán az emberiség eltűnésével a világ egyensúlya is helyreáll."

Ezzel meghalt. Kiszel Tünde és Orbán Viktor megrendülten álltak a holttest fölött, majd egymásra néztek könnyes szemekkel.

Végül Kiszel Tünde törte meg a csendet: "Emlékszel, Viktor, amikor megmentettem az életedet? Soha nem gondoltam volna, hogy ez a tettem ilyen következményekkel jár majd."

Orbán Viktor: "Igen, sajnos az egész Emberiség kihalt. Azonban azt hiszem, hogy az utolsó ember bölcs szavai valóban igazak voltak. Talán jobb is így, hogy a természet visszanyeri a városokat és az utcákat."

Kiszel Tünde: "Valóban, talán most már az állatok lesznek a Föld urai, akiknek lehetősége van arra, hogy új életet kezdjenek."

Orbán Viktor: "Az élet folytatódik, a világ vált..."

Ekkor hirtelen elakadt a szava. A torkához kapott, majd holtan rogyott össze.

Kiszel Tünde minden embert túlélt. Ahogy teltek a végső napok, elmerengett a múlton, és szomorúan gondolt arra, hogy ő az utolsó ember, aki maradt az egész Földön. Egy idő után a reménytelenség érzése uralkodott el rajta, és úgy érezte, hogy nem találhatja meg a kiutat.

Érezte, hogy már közel a vég. Az utolsó pillanatokban Kiszel Tünde elkezdett beszélni, bár senki sem volt ott, aki meghallaná. A Földre tekintett, és azt mondta:

"És mégis megérte, hogy megmentettem az életedet, Viktor. Bármi legyen is az ára. Talán a remény az, ami megvált bennünket, és talán az is az, ami végleg eltűnt a világból. De én bízom abban, hogy valahol ott fenn van valami nagyobb, ami tovább viszi az életet."

Tünde lassan leomlott a földre, a lágy, puha, napfényes pázsitra. Szemei fátyolosak lettek, ahogy lassan végleg lehunyta őket.

"Búcsúzom, Föld, búcsúzom az emberiségtől. A sorsom mostantól az örök homály."

Ezzel Kiszel Tünde elhunyt, és ő is végleg eltűnt az emberiség történetéből.

Kiszel Tünde hiába mentette meg Orbán Viktor életét, a járvány végül az egész emberiséget elpusztította. Azonban a történetet tovább fogják vinni az utolsó életben maradt állatok, akik most már a világ urai lettek.

A világ urai, akik az emberiséghez hasonlóan soha sem győzték le a természetet...
 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

 

 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda