2020. 07. 12., Vasárnap
Dalma,Izabella névnapja

Kilakoltatás! 3 millióra 13,5 millió! 150 ezren látták 24 óra alatt! (Élő adás a betiltottakkal!)

Kilakoltatás! 3 millióra 13,5 millió! 150 ezren látták 24 óra alatt! (Élő adás a betiltottakkal!)
2018-08-20

Ez a film az USA és Izrael által politikai üldözött és már az első megszólalásukat is betiltott Majzer Ildikó és Hering Vilmos kilakoltatásáról szól, akik nemzeti hőssé váltak, miután az amerikaiak - a YouTube Inc.-ig bezárólag - betiltották a segélykiáltásaikat. A betiltások drasztikus ellenlépésekhez vezettek: tüntetés az amerikai nagykövetség előtt, és pár nap alatt, pár filmmel több százszor annyi, több, mint fél millió néző!

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Domján Tibor
Emma Paradigma

Rendezte: Molnár F. Árpád (ÉLI)

Kilakoltatás! 3 millióra 13,5 millió! 150 ezren látták 24 óra alatt!
(Élő adás a betiltottakkal!)

Ha bajban van, segítségre szorul vagy nekünk segítene bármiben: +36/30/919-6386.

Ebben a filmben ismét olyanok szavait juttattuk el 24 óra alatt több, mint 150 ezer emberhez, akiket a rosszindulatú sátáni USA - megpróbálván megfosztani minden szólásszabadságtól és minden életvédelemtől - tömegével betiltott, és megsemmisítette a velük készített interjúk és filmek tömegeit. Ezért Molnár F. Árpád a tőle szokásos csakazértis módszerhez folyamodott: tüntetést szervezett az amerikai nagykövetség elé, és pár nap alatt jóval több, mint fél millió nézőt produkált. Megnevezve az amerikai és izraeli felelősöket, és szó szerint, filmenként is százszor annyi emberhez eljutva, és sokkal-sokkal drasztikusabban megtaposva az amero-izraeli-orbáni gyűlöletrendszert, mint ha betiltás nem lett volna.

A filmben a trumpi USA és Netanjahu által elrejteni akart és többek között nő elleni rendőrségi erőszak látható, amit a betiltó USÁ-n és Izraelen toroltunk meg, amik megint durván beavatkoztak a magyar belügyekbe, és mint mindig, ismét a Sátán oldalán.

Élő adás: Molnár F. Árpád "ÉLI" (az USA által a legtöbbször betiltott magyar közéleti személy, újságíró, jogvédő, médiaalapító, aki gondoskodott arról, hogy akiket és amiket az USA betiltott, napok alatt százezrekhez jusson el a betiltott ismeretekkel együtt!)

A dokumentumfelvételben az Egyesült Államok által halmozottan betiltott magyar jogvédők, devizahitelesek, médiavezető és újságírók, jogászok és politikus. kilakoltatás előtt álló személyek és kilakoltatott nemzeti hősök etc. A magyarok ellen gyűlölködő és a magyar életvédelmet tömegesen betiltott Amerikai Egyesült Államok és Izrael sokkal határozottabb és - Molnár F. Árpád szervezésében - összességében sok százszor több emberhez eljutó magyarországi ellenállást indukált.

A filmben sok egyéb mellett Molnár F. Árpád, Majzer Ildikó, Hering Vilmos, Dr. Polgár Zoltán, Balog István, Heveli Mária, Pataki Béla, Rosenfeld Dániel Imre, Szklenkáné Kovalcsik Enikő, Gali Kati, Fórizs Eszter, Bognár Tibor, Kunhalmi Ágnes (MSZP-s képviselő) és sokan mások.

A sok érdekesség egyike, hogy az egyetlen zsidó vallású és származású személy, aki eljött a kilakoltatásra, Rosenfeld Dániel Imre szintén keményen kiosztotta a rendőröket és a kilakoltatókat, mégis halmozottan fejezte ki félelmét amiatt, hogy Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök belenyúlva Magyarországba, megbosszulja rajta és a családján, amiért képviselne merte az emberi jogokat. Magyarországon mindenki tudja, hogy Netanyahu rosszindulatú sátáni diktátor, és üldöz Magyarországon minden zsidót, magyart, cigányt stb., aki nem gonosztevő, hanem kiáll a nép jogaiért.

A következő betiltó amerikai beavatkozás ismételt tüntetést von maga után az USA és/vagy Izrael Nagykövetségénél, és a betiltott anyagot százszor vagy sok százszor több emberhez juttatjuk el, más csatornákon való élő közvetítések stb. formájában.

 

A kapcsolódó irodalomból:
200 ezer néző 24 óra alatt! Csecsemő és ikerterhes nő kilakoltatása! (Élő adás a betiltottakkal!)

Csillag Ösvény Jósda