2019. 04. 26., Péntek
Ervin névnapja

200 ezer néző 24 óra alatt! Csecsemő és ikerterhes nő kilakoltatása! (Élő adás a betiltottakkal!)

200 ezer néző 24 óra alatt! Csecsemő és ikerterhes nő kilakoltatása! (Élő adás a betiltottakkal!)
2018-08-16

A filmben az Egyesült Államok által halmozottan betiltott magyar jogvédők, devizahitelesek, médiavezető és újságírók, jogászok és politikus, kilakoltatás előtt álló személyek és kilakoltatott nemzeti hősök etc. A magyarok ellen gyűlölködő és a magyar életvédelmet tömegesen betiltott Amerikai Egyesült Államok és Izrael sokkal határozottabb és sok százszor több emberhez eljutó megtorlást indukált.

200 ezer néző 24 óra alatt! Csecsemő és ikerterhes nő kilakoltatása!
(Élő adás a betiltottakkal!)

Ha bajban van, segítségre szorul vagy nekünk segítene bármiben: +36/30/919-6386.

Operatőr és Rendezte: Molnár F. Árpád "ÉLI" (az USA által a legtöbbször betiltott magyar közéleti személy, újságíró, jogvédő, médiaalapító, aki gondoskodott arról, hogy akiket és amiket az USA betiltott, napok alatt százezrekhez jussanak el a betiltott ismeretekkel együtt!)

A filmben az Egyesült Államok által halmozottan betiltott magyar jogvédők, devizahitelesek, médiavezető és újságírók, jogászok és politikus, kilakoltatás előtt álló személyek és kilakoltatott nemzeti hősök etc. A magyarok ellen gyűlölködő és a magyar életvédelmet tömegesen betiltott Amerikai Egyesült Államok és Izrael sokkal határozottabb és sok százszor több emberhez eljutó megtorlást indukált. Mert nem hagyjuk, hogy az USA és Izrael gyűlölettel eltaposni való gyarmatosított alattvalókként kezelje Magyarországot és annak politikai és gazdasági üldözött lakosait.

A filmben sok egyéb mellett Molnár F. Árpád, Dr. Polgár Zoltán, Balog István, Szendáj Andrea, Z. Kárpát Dániel, Pintér Tamás (Jobbik), Pataki Béla, Majzer Ildikó, Hering Vilmos, Szklenkáné Kovalcsik Enikő, Gali Kati, Csárdi Antal (LMP) és sokan mások.

A következő betiltó amerikai beavatkozás ismételt tüntetést von maga után az USA Nagykövetségénél, és a betiltott anyagot százszor több emberhez juttatjuk el más csatornákon való élő közvetítések stb. formájában.

Csillag Ösvény Jósda