2021. 09. 19., Vasárnap
Vilhelmina névnapja

Katonai klub Oroszországban, 10-17 éveseknek (Magyarországra is kellene!)

Katonai klub Oroszországban, 10-17 éveseknek (Magyarországra is kellene!)
2019-06-10

A HírAréna főszerkesztője az orosz Facebookon, a vk.com oldalon, valamint a magyarok által szintén nem idézett más orosz sajtótermékből szemlézett: Jevgenyij Levin a különleges erőkben szolgált 15 évig. Nyugdíjazás után megnyitotta a Bulat nevű katonai-hazafias klubját.

Az el-puha pöcsült magyar felnőtteknek sem ártana pár ilyen katonai-hazafias klub, hogy legyen valami tartásuk, becsületük, bátorságuk és kiállásuk.

Cikk: Molnár F. Árpád (ÉLI)
Források: Az orosz Facebook, a vk.com "Putin Team" oldala
és Ivan Trushkov cikke az allufa.ru webcímen.

 

Jevgenyij Levin 15 évig szolgált az orosz különleges erőkben. Nyugdíjazás után megnyitotta a Bulat nevű katonai-hazafias klubját. Jelenleg 60 diákja van, 10 és 17 éves kor közöttiek. Jevgenyij Levin megtanítja nekik a kézi harcot, a katonai képzés alapjait, de ami a legfontosabb, tanítja a fiúkat, hogy valódi férfiak legyenek - írja egy friss bejegyzésében a vk.com, tehát az orosz Facebook "Putin Team" nevű oldala.

Jevgenyij Levin mindenkire külön figyelmet fordít - írják. - Megtanítja nekik, hogy egy csapatban dolgozzanak, barátaik legyenek, szavatartók legyenek stb.

Jevgenyij Levin bízik benne, hogy a jó emberek ki fognak nőni a tanítványaiból. Mint azt mondta:
- Megpróbálom a legjobb tulajdonságokat fejleszteni, és azonnal meglátom a tehetségeket. Igen, nem mindenki megy szolgálatba a hadseregbe, és fut be élete során katonai karriert, de ha pusztán jó emberek lesznek belőlük, az nem elég?

Minden fiatal életében eljön az idő, amikor valódi emberré kell válnia - ezt már Ivan Trushkov írja az allufa.ru média oldalán, a Bulat katonai-hazafias klub kapcsán. Majd így folytatja: - A hűség, a becsület, az elme ereje, a karakter - a hazafias klub ilyen fontos tulajdonságai gyermekkorból származnak, és a srácok feladatai a legharcosabbak. Edzőjük, aki a görög-római birkózás sportágának mestere, biztos ebben.

A klub a semmiből jött létre - írja Ivan Trushkov. - Most több irányban működnek. A különböző típusú harcművészetek mellett úszás és más sporttevékenységek is vannak. Eduard Gabdrakhmanovot, a Bulat katonai-hazafias klub edzőjét idézi, aki többek között elmondja, hogy a fiatalokat trenírozták lovaglásra, tűzoltásra, éjjeli szolgálatra is.

Clement Hamatsharipov, a Bulat klub tagja konkrét birkózási sporteredményekről is szól, dobogós helyeket említve.

Jevgeny Levin, a Bulat klub vezetője elmondja:
- Itt teljes képzést folytatunk, szélsőséges körülmények között, menetelés, úszás, lövés, és természetesen önvédelmi technikák.

Mint tudják, a legfontosabb és a legjobb dolgok egy emberben gyermekkorban - teszi hozzá Ivan Trushkov, az allufa.ru cikkének írója.

 

Előző cikkünk:
Kim Jong Un: A valódi nemzetközi igazságosságért való küzdelem elengedhetetlen (Koreától kaptuk)

---

Ha bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Cenzúrázták az amerikaiak? Betiltotta már az amerikai YouTube? Volt már, hogy betiltotta az amerikai Facebook? Sokszor megtörtént? Teljes hónapokra tiltja meg az USA, hogy megszólaljon? Akkor regisztráljon az orosz facebookra, a vk.com oldalra. És tartsa be a diplomáciai szabályt: ne bírálja Oroszországot, mert közös az ellenség...

Csillag Ösvény Jósda