2021. 01. 17., Vasárnap
Antal,Antónia névnapja

Írt a bírónak, terrorcselekménnyel fenyegetésért állították bíróság elé (Filminterjúnk)

Írt a bírónak, terrorcselekménnyel fenyegetésért állították bíróság elé (Filminterjúnk)
2018-07-12

Sándor Tibor az igazságszolgáltatással folytatott harcaival vált ismertté. A hatóságoknak írt reakciólevelei miatt többször lecsukták és bebörtönözték. Most egy bíró jelentette fel - a munkatársaira kenve a feljelentést -, akit írásban megfenyegetett. Ilyenért bírók nem szoktak feljelentést tenni, de Sándor Tibor most is kivétel. A filmünkben sérelmeiről, igazságszolgáltatási visszaélésekről és bűncselekményekről beszél.

Írt a bírónak, terrorcselekménnyel fenyegetésért állították bíróság elé
(Sándor Tibor és Molnár F. Árpád)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Nyilatkozik:
Sándor Tibor (jelenleg terrorcselekménnyel fenyegetés bűntette címén vádlott; a közéletben az igazságszolgáltatással való harcaival ismertté vált személy, a "Tibor Sándor (Szabadságot a Népnek)" Facebook-oldal adminja)

Interjú:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (az USA által betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Zeneszerzők:
Aaron Kenny
Biz Baz Studio

Bírósági Filmfelvételek:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Filmbejátszás:
Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával (Molnár F. Árpád Gyorsfilmje) 
(A Filmet az USA cenzúrázta, a cenzúra eltörlését pedig levélben utasította el, mert a filmben rendszerszinten teszik felelőssé az idős úr és a magyar tömegek kilakoltatása kapcsán Donald Trump amerikai elnököt, Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnököt és testvérpárti szövetségesét és barátját, Orbán Viktor magyar miniszterelnököt; az amerikai cenzúra miatt a magyarok tüntetést terveznek az USA és Izrael ellen, ahol az utcára dobott és az USA által elnémítani akart idős úr is beszédet tart)

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Bencze József
(országos rendőrfőkapitány 2007 és 2010 között)
Dr. Bródy Béla (a Központi Nyomozó Főügyészség ügyésze)
Éder János (bíró)
Kiss Árpád (korábban a XX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozója)
Kovács Béla (az USA által cenzúrázott és politikai üldözött, kilakoltatott idős úr, a kegyetlen kilakoltatás és az amerikai üldözések miatt egyre népszerűbb nemzeti hős; első és máris cenzúrázott filmje: "Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával")
Jézus Krisztus
Dr. Laczó Adrienn
(a Fővárosi Törvényszék büntető bírója)
Paul M. Nakasone (japán származású; az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, a hackerbűnözés, a kiberterrorizmus, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője és megbízója a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik és Orbán Viktorral való kapcsolatának eredménye Magyarország demokratikus berendezkedésének, lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb felelőse, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb előidézője, a Soros-terv végrehajtója és további iszlamista stb. bevándorlások szervezője, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar haláláért felelős, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista; a szélsőjobboldali Benjamin Netanjahu izraeli vezető szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Pintér Sándor (Orbán Viktor örök belügyminisztere, az olajmaffia meghatározó alakja; Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusának tartották, a budapesti, 100-nál több robbantásos merénylet legfőbb szervezője és legfőbb eltusolója; az alvilág ma is az "Isten" szóval emlegeti)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgatónak kinevezője; Trump próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)

Csillag Ösvény Jósda