2024. 07. 19., Péntek
Emília névnapja

Gyurcsány arra ébredt, hogy cserepes növény (A Computer-novellát Molnár F. Árpád ihlette)

Gyurcsány arra ébredt, hogy cserepes növény (A Computer-novellát Molnár F. Árpád ihlette)
2023-05-04

A legmodernebb irodalmi műfajok a mesterséges intelligencia alkotásai. Ezt a novellát - szóbeli utasításokra - mesterséges intelligencia írta, és egy másik készítette a borító képet - szintén szóbeli utasítások alapján. A történetet és a képet Molnár F. Árpád ihlette, az elkészült novellát helyenként és csekély mértékben Molnár F. Árpád módosította.

Korábbi számítógépes műveink, amikben Gyurcsány Ferenc szerepel:
- Gyilkossággal zárult Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc vitája a Mesterséges Intelligencia kitalált történetében
- Az Emberiség kihalása után csak Orbán és Gyurcsány maradtak életben (Computer novella)

 

 

Gyurcsány arra ébredt, hogy cserepes növény

A novellát - Molnár F. Árpád utasításai alapján - az OpenAI mesterséges intelligencia írta.
Az elkészült műben módosításokat eszközölt Molnár F. Árpád.
A képet - Molnár F. Árpád utasításai alapján - Night Cafe képalkotó szoftver alkotta.

 

I. fejezet - Romantika

Gyurcsány Ferenc reggel arra ébredt, hogy valami furcsa történt vele az éjszaka folyamán. Az ágy helyett egy kis cserépben találta magát, amelyben apró növényként nőtt. Körülötte számos másik cserép volt, amelyekben hasonló növények virítottak.

A növénykének nem volt se feje, se szeme, csak levelei és gyökerei, de mégis látott és hallott mindent. Eközben valami különleges érzés járta át, amint a Nap sugarai simogatták.

Ahogy az idő telt, a növény lassan fejlődött. Az esőcseppek édes illatot hoztak neki, és az állatok jókedvűen játszottak a környéken.

Gyurcsány élete teljes volt szeretettel, harmóniával és boldogsággal. És mégis, valami hiányzott neki. Azon tűnődött, hogy miért olyan magányos, és miért nincs senki, akihez tartozhatna.

Egy napon azonban egy fiatal nő érkezett a szobába. Gyönyörű virágokat vitt magával, és egyből meglátta a növénykét. Azonnal érezte a szeretetet, amely a növényből áradt, és tudta, hogy gondoskodnia kell róla.

Ahogy az idő telt, Gyurcsány és a lány kapcsolata erősödött. A növény mindig boldog volt, amikor a lány megérkezett, és megérezte az érintését. És a lány mindig vigyázott rá, és gondoskodott róla.

Gyurcsány fejlődött, és egyre több levele volt. A virágok is gyakrabban bontogattak ki, és az illatuk a szoba minden sarkában érezhető volt. Az évek múlásával a lány és a növény kapcsolata olyan erős lett, hogy Gyurcsány már nem is érezte magát magányosnak.

Az évek teltek, és a lány felnőtt. Azonban sosem feledte el a kis növényt, amely egyszerűen csak szeretetre vágyott. A növény pedig boldog volt, hogy megvan a szerelme, és hogy gondoskodnak róla.

 

II. fejezet - Sodortatva

A lány már nem volt sehol, a növény pedig új helyre került. Gyurcsány a kis cserép növényként élvezte a friss levegőt és a napsütést az ablakpárkányon. Lassan megismerte a környezetét, ahol a többi növény élt. Egy csodálatos ibolya virágoskertbe került, és azzal a szépséggel, amely csak egy kis növénynek lehet, boldog volt.

Az idő múlásával Gyurcsány cserépje lassan elkezdett kicsúszni az ablakpárkányról, és az egyik alkalommal a földre zuhant. Azonnal észrevette, hogy a földön nagyon sötét volt, és a levegő sem olyan friss, mint az ablakpárkányon. De nem adta fel, továbbra is növekedett és erősödött.

Egy nap azonban egy állandóan száraz szoba felé vitték, ahol kevés volt a napfény és a víz, és ahol a levegő rossz minőségű volt. Gyurcsány és kis cserépje szomorúan fakult el.

Azonban a sors szerencsésen alakult, amikor egy fiatal nő észrevette a kis cserép növényt a szobában, és kimentette a szomorú sorsból. Az új hely nagyszerű volt, az ablakpárkányon egy szép, világos helyen, ahol rengeteg napfény és friss levegő volt. Gyurcsány, kis cserép növényként újra megerősödött, és ismét tele volt élettel és szépséggel.

Azóta eltelt sok idő, és Gyurcsány kis cserép növénye még mindig az ablakpárkányon áll, és szépséggel, erővel és kitartással ragyog. Azon a napon, amikor Gyurcsány cserépbe került, még nem tudta, hogy milyen utat jár majd be, de most, sok évvel később, úgy érzi, hogy mindenki számára példát mutat az elszántságról és az akaratról, hogy túlélje az élet kihívásait.

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

 

---
Ha Ön haragszik a volt munkahelyére, vagy pl. rendőr, katona vagy hírszerző volt, várjuk jelentkezését együttműködésre. Telefon: +36309196386.

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda