2020. 04. 10., Péntek
Zsolt névnapja

Gyanúsítottként, éjfélre idézte a rendőrség Molnár F. Árpádot, a szülés előtt álló Fodor Brigittát pedig reggel 8-ra

Gyanúsítottként, éjfélre idézte a rendőrség Molnár F. Árpádot, a szülés előtt álló Fodor Brigittát pedig reggel 8-ra
2019-11-17

A büntetőpert a Majzer Ildikót és férjét, Hering Vilmost kilakoltató orbáni rendőrség indította, mégpedig minden magyarok talán leghírhedtebb végrehajtó bandája, a Ferenczi és Társai Végrehajtó Iroda feljelentésére hivatkozva. Molnár F. Árpád médiaalapító már a kilakoltatáson és azt követően sokszor elmondta: ez válhat minden magyar idők egyik vagy leghírhedtebb kilakoltatásává. Az orbánista kilakoltatás olyan közfelháborodást váltott ki, hogy csak a mi közvetítésünket, már az első 24 órában 150 ezren látták, az úgynevezett fősodratú médiák pedig, mint pl. az ATV azóta is ennek sokkoló képsorait sugározzák szemléltetésként, szinte ahányszor kilakoltatásról szó esik. A Ferenczi és Társai végrehajtó banda egyébként azon a kilakoltatáson is több multimilliós végrehajtási díjat számolt el saját magának fizetségként, mint amennyi a kilakoltatott család teljes tartozása volt! A maffia egyébként 3 milliós kölcsönre 13,5 milliót követelt vissza!

A történelmi súlyú és a történelmi következményeket halmozó kilakoltatás - sok egyéb mellett - itt is látható: http://hirarena.com/kilakoltatas-3-milliora-13-5-millio-150-ezren-lattak-24-ora-alatt-elo-adas-a-betiltottakkal_2070

Molnár F. Árpád és a körülötte lévő médiák és jogvédő szervezetek a Ferenczi-maffia és rendőr alattvalóik, amilyen Bató András XXII. kerületi rendőrkapitány és rendőrmaffiája hatására törvénymódosítás követelésébe kezdtek, a teljes harácsoló végrehajtó maffia féktelen kapzsiságának teljes felszámolására, és a végrehajtások összesének állami kézbe adására. Ezzel a törvénnyel a teljes magán üzleti alapú, magánvállalkozásként működő végrehajtói maffia összes üzletszerzése végképp megsemmisülne. A hasznot már nem a saját zsebre multimilliókat felszámoló végrehajtói maffia és lefizetett rendőrvezető söpredéke, hanem a magyar állam zsebelné be. Mivel a végrehajtói maffia és a vele egy szociopata gyűlöletszervezetként működő rendőrség semmiféle civilizációs, morális és erkölcsi határt nem ismer, hanem egyre gátlástalanabb, kritikátlanabb, szociopatább és gyűlölködőbb, ezért a végrehajtói maffia anyagi megsemmisítése maradéktalanul szükséges és indokolt. A kifosztásokból multimilliárdossá vált végrehajtói, és ezek lakájaiként működő rendőrségi és ügyészségi maffia lakosság ellen folytatott fékevesztett imperialista és feudalista gyűlöletháborúja olyan megvetést és haragot táplál Orbán Viktor és a teljes rendőri és ügyészi állomány ellen, ami nemzetbiztonsági okokból is halmozottan elengedhetetlenné tette a végrehajtói maffia teljes felszámolását, és a féktelen anyagi haszonszerzés totális földbe döngölését.

Molnár F. Árpád médiaalapítót, aki egyúttal a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke is, valamint munkatársát, Fodor Brigitta Andreát most, 2019. november 8-ára idézte a jogvédők és az újságírók üldözésére az országban talán leghírhedtebben szakosított Bató András-féle XXII. kerületi Rendőrkapitányság. Molnár F. Árpádot a Bató-féle gyűlöletrendőrség 8-án éjfélre idézte gyanúsítottkénti kihallgatásra, míg Fodor Brigitta Andreát reggel 8-ra, annak ellenére, hogy telefonon tisztázásra került, hogy Fodor Brigitta Andrea 8 és fél hónapos terhes, bármikor szülhet, ezért az ilyesféle orbánista-pintérista-batóista-ferenczista gyűlöletzaklatások közvetlenül életveszélyesek, kifejezetten veszélyeztető magatartások és cselekmények, és egyértelműen az anyai és a magzati élet ellen irányulnak.

Bató András rendőrkapitány fenti gyűlöletcselekményeinek örök távú, állandósított és rendkívül súlyos hatású következményei lesznek - garantálta ezt több média és jogvédő szervezet, biztosítva a legalább sok éven  át tartó kampányt.

További orbáni nyalánkságok, hogy az idézések 8-ára szóltak, miközben munkatársunk - aki az összes levelet átveszi - 7 nappal később, 15-én kapta meg az idézéseket. Mivel nem emberekről, hanem csak kilakoltató és embergyűlölő rendőrökről van szó, ezért nem nehéz gyanítani, hogy az időelcsúszás oka az lehet, hogy az orbánista családgyűlölő rendőrség célja az volt, hogy később lehessen arra hivatkozni, hogy a jogvédő gonoszok szándékosan nem mentek el a kihallgatásra, és el lehessen rendelni ellenük az országos körözést és elfogató parancsot is. Pedig itt gazember, de kivétel nélkül minden lépésben, mindig kizárólag a mi adónkból eltartott orbán ráheli kilakoltató és családgyűlölő rendőrség.

Bató András munkáját és tetteit visszatérően Pintér Sándor felügyeli, Orbán örök belügyminisztere, a kilencvenes évek száznál több budapesti bombarobbantási merényletének legfőbb szervezője és legfőbb eltussolója, aki a kilencvenes években Európa leghírhedtebb tömeggyilkosa volt. Az olyan oknyomozók, mint Molnár F. Árpád, az időben szinte az összes orosz, ukrán és magyar vezető bűnöző és bűncselekmény, olajügy, valamint rendőrgyilkosság kapcsán Pintér Sándor neve pörgött a tanúk, a bennfentesek, a maffiózók és a politikusok részéről egyaránt. A maffia feje Orbán Viktor és Pintér Sándor volt, ezért történt az, hogy amint Orbán Viktor 1998-ban belügyminiszterré tette Európa leghírhedtebb tömeggyilkos keresztapáját, Pintér Sándort, akkor Pintér nyilvános bejelentésének megfelelően, a budapesti bombarobbantások egy csapásra, egyik napról a másikra megszűntek. Mert Pintér Sándor a maffia fejeként adott utasítást a pokolgépes robbantások és utcai leszámolások befejezésére.

Egy nemzet leggátlástalanabb lakosságellenes kifosztói - amilyen a Pintér-szintű, korrupcióban pedig ugyancsak Orbán-minőségű rendőri állomány (ugyanaz az állomány, amely 2006-ban sortüzes-csonttörő terrorista maffiaként lepleződött le) és az ezzel teljes egységszándékban glasszáló százmilliomos és a multimilliárdos végrehajtó maffia -, ahogyan ez a legrosszindulatúbb és népkifosztó rétegektől megszokott, sosem elégednek meg a szegények, az idősek, a csecsemők, a kismamák és a halálos betegek stb. utcára dobásával, de amiképpen azt a XXII. kerületi Rendőrkapitányság e téren leghírhedtebb rendőrkapitánya is teszi minden alkalommal, politikai üldözést is indítanak mindenki ellen, aki az eltörölhetetlen történelmi gaztetteik ellen mindössze szóban nyilatkozni mer.

Ezért van az, hogy már megint a rekordharácsoló és rekord-rosszindulatú Bató András és a végrehajtó társa, a Ferenczi-banda az, ami sosem lakik jól az ártatlanok és a becsületes, tisztességes emberek vérével. Hanem miután milliókat kaszáltak minden magyar idők legjobban dokumentált rekorderkölcstelen gaztettein, utána további állami-politikai üldözéseket indítanak, mert nem elég a lakás, nem elegendők a szegények multimilliói, gyűlölettől habzó szájjal további batóista és ferenczista bosszút is követelnek.

Így lett az, hogy a Bató András-Ferenczi-banda a kilakoltatott Majzer Ildikó fia ellen is büntető eljárást indított, mert Majzer Ildikó fia szóban tiltakozott az édesanyja ájult testének úgynevezett rendőrök általi utcára vonszolása ellen. A batóista-ferenczista fasizmus féktelen és a legsúlyosabb szociopátiás mentális degenerációkról tanúskodó társadalomellenes felforgató rosszindulata látványosan abszolút képtelen volt belátni tettei súlyát, társadalomra ellenségességét és veszélyességét, állat alatti minőségét, társadalmi elfogadhatatlanságát és örök távú politikai és hatalmi következményeit. Miután a rekordbotrányos kilakoltatást végrehajtották, a kilakoltató rendőrmaffiával összefogva Ferenczi és társai, valamint a lakossággyűlöletről hírhedt XXII. kerületi rendőrkapitány, Bató András a maffiaügyészséggel közösen indítottak bűnügyi támadást a csupán szóban tiltakozók ellen.

Ezzel pedig olyan ellenszenvet és lakossági, média- és jogvédő ellenállást generáltak az egész családgyűlölő és családgyilkos Orbán-banda és Pintér-banda ellen is, akkora osztatlan megvetést és tetterőt hoztak létre a lakosságot gyűlölő rendőrséggel és végrehajtó maffiájával szemben, ami nem fog nyugodni, amíg a teljes végrehajtó maffia féktelenül pofátlan és korlátlan lakosságkifosztását a keresztapa Orbán Viktor végképp el nem törli, áthelyezve a teljes üzletágat - mint a pénznyerő automatákkal történt - egyetlen ember vagy oligarcha kezébe.

A pénznyerő automaták multimilliárdos üzletágának földbe döngölése szintén azért következett be, mert a maffia egyik kis csoportja, a békéscsabai ugyanilyen jellegű állami-politikai üldözést indított az egyik lakásmaffiaügyükről csupán interjút készített riporter ellen. A maffia azzal kérkedett, hogy ők bármit megtehetnek, mert nekik pénzük van. Dróton ránagtták a békéscsabai rendőrséget, ügyészséget és a Békéscsabai Járásbíróságot. A gazságügyi maffia részéről bűnbandában üldözött, szintén profi múlttal rendelkező újságíró részéről a titkosszolgálatnál és a magyar kormánynál feltárt tények végül ahhoz vezettek, hogy Orbán Viktor az egész üzletágat, az összes gazdag pénznyerészkedésével együtt lefejezte, és a szerencsejáték ipar mintegy egészét, azt átalakítva játszotta át Andy Vajna kezeibe.

Most is hasonló eljárásra van szükség. A végrehajtásokat a magánvállalkozók zsebeiből az állam kezeibe helyező törvény minden előállt problémát egy csapásra megoldana. A magyar kormányt megutáltató féktelen kritikátlan és szociopata rendőri-végrehajtói maffia extrém milliárdos lefizetős harácsolásai egészében és minden multimilliárdos szociopata nyerészkedései terén megsemmisülnének, a végrehajtások felszámított díjai pedig minimum a tizedére zuhannának vissza, vagy pedig eltűnnének, amiképpen lényegében a bűnügyi költségeknek sincsenek kamatai és végrehajtási díjai, annyira alacsonyak, mégpedig időkorlátlanul azok.

 

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját:
Számlaszám:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda