2018. 11. 16., Péntek
Ödön névnapja

Bokros Lajos és a ballibek Soros Györggyel próbálnak zsidógyűlöletet gerjeszteni

Bokros Lajos és a ballibek Soros Györggyel próbálnak zsidógyűlöletet gerjeszteni
2017-07-04

Soros György iszlamizálására kelt kritika nettó antiszemitizmus és fasizmus. És azért, mert Soros György zsidó, ráadásul bankár és gazdag.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Az illegális migráció serkentésével kapcsolatban Bokros Lajos - Rónai Egon műsorában - közölte:

- Ilyen szándékot tulajdonítani Soros Györgynek hazugság, és hogyha hazugságot azonosítanak egy zsidó származású emberrel, akit ráadásul azért is szoktak szidni, merthogy bankár, meg hogy gazdag, akkor ez nettó antiszemitizmus. Ez fasizmus, következésképpen ezt a legerőteljesebb szavakkal el kell ítélni, amíg nem késő!

Bokros Lajos (a Soros György által létrehozott és működtetett CEU fizetett tanára) ügyesen gerjeszti az antiszemitizmust a magyar lakosság körében. Korábban is ezt csinálták a ballibek. Regnálásuk alatt olyan magasra tolták a zsidók elleni gyűlöletet Magyarországon, az állandó fasisztázással, és a zsidók akként való beállításával, hogy a magyarság üldözi és gyűlöli a zsidókat, amilyennél súlyosabb csak a II. Világháború környékén volt a zsidógyűlölet.

Most, hogy orbán alatt - a zsidó szervezeteknek is köszönhetően - az antiszemitizmus minimalizálódott, és annyi maradt, amennyi - a nézetek sokfélesége miatt - minden úgynevezett liberális demokráciában minimálisan létezik, Bokrosék a szegényeket üldöző és kilakoltató, iszlamista terroristagyáros Soros Györgyöt használják a zsidóság ismételt démonizálására. És ez azért elég sikeres.

De nem fogják ezt már a magyarok annyira megenni, főleg, ha a zsidók nem asszisztálnak ehhez az őrültséghez. (Nem tették eddig sem, sem Izrael, sem a magyarországi zsidóság részéről, hanem elutasítják Soros György nemzetek dolgaiba való törtető és erőszakos beavatkozásait, elutasítják a bankárista tőzsdespekuláns bűntetteit és merényleteit, elutasítják Soros György zsidók elleni tömeggyilkos-gyár iszlamista terrorizmusát. Ha majd a zsidók Soros oldalán kötnek ki, akkor megkapják azt, amit Bokros Lajos és a ballibek mindig is akartak: az egyre növekvő antiszemitizmust és a zsidók elleni megvetést és diffúzáló gyűlöletet.)

Összességében elmondhatjuk, hogy a balliberálisok a zsidók ellenségei voltak és maradtak. A franciaországi antiszemitizmusért is maximálisan a ballibek felelősek, akik féliszlám köztársasággá züllesztették az országot, és ezért menekülnek a zsidók Európából. A nyugat-európai, iszlamista gyökerű zsidógyűlöletet kimondottan a Bokros György- és Szabó Tímea-típusú erőszakos iszlamizálás, és a nyugati lakosság elleni nettó náci gyűlölködés okozta. A magyarországi, korábbi antiszemitizmust pedig nagyrészt vagy perdöntően szintén a ballibek okozták, azzal, hogy minden, ami szar, azt a zsidók nyakába varrták, mindenről, ami pusztító és kártevő, arról azt hazudták, hogy az zsidó, és a zsidóság ilyen. És a zsidóságot tették felelőssé, mondván, hogy de ez a zsidóság és Izrael álláspontja; mindig az, ami a legszarabb és a nép ellensége stb.

A bankárista burzsoáfanatikus ballibek ezekkel a fasiszta gyűlöletkeltésekkel megbélyegezték az egész zsidóságot, sárga csillagot aggatva rájuk, mint a nácik. Nagyon alattomos fasiszta módszerek voltak ezek, mert miközben azt hirdették, hogy védjük meg a zsidóságot, aközben perdöntően ők maguk gerjesztették a zsidók elleni kollektív nemzeti gyűlöletet, és ők voltak a zsidóság elleni legfőbb uszítók.

Mint jelen esetben pl. Emmanuel Macron, az új "francia" miniszterelnök, a franciaellenes iszlamizáló terrorista, a francia nemzet életérdekeinek esküdt ellensége, a franciaországi zsidóság halálos ellensége, az idegenlelkű álfrancia gyűlöletállat, a hazaáruló, aki halálosan ellenséges a magyarság és a visegrádi négyek nemzeti és civilizációs túlélő érdekeivel, és halálosan ellenséges Európa minden népével, valamint az Európai Unió fennmaradásával szemben. És mennyire magától értetődő, hogy ezt olyan személy írja le (vagyis én, Molnár F. Árpád), aki orbán viktor magyarországi miniszterelnök legélesebb hangú ellensége.

A ballibek ellenségei a zsidóságnak. Ha valami szar, arra mindig azt mondták - és most újra kezdik -, hogy az zsidó, és aki a szart nem szereti, az fasiszta és nettó náci.

A balliberálisok halálos ellenségei a zsidóságnak. Az iszlám és Allah nevében szétverték az Európai Uniót; faji alapon, fasisztákként felmagasztalták az iszlamista népeket, faji alapon, nettó nácikként lefasisztázták Európa gyakorlatilag összes népét és nemzetét, mindezt - nettó fasiszta terroristákként - megpróbálták a zsidóság és Izrael nyakába varrni, közben Nyugat-Európában elintézték, hogy akkora legyen az iszlamista terrorizmus és a zsidóság elleni tettleges agresszív gyűlölet (ami Magyarországon egyáltalán nem létezik), hogy a zsidóság meneküljön Franciaországból és Nyugat-Európából, mint Adolf Hitler alatt.

És a ballibek nettó nácikként tettek és tesznek tanúbizonyságot antimagyarizmusból, rasszista magyargyűlöletből, nettó nácikként Európa népeinek és nemzeteinek gyűlöletéből.

A zsidóságot megint puszta lábtörlőként, verbális felmosórongyként kezelik, piti, még csak nem is politikai, hanem öngyilkos ösztönállati gyűlölködésük eszközéül, és hadat viselnek az iszlamizmus terjesztésére a világ minden más népe és nemzete ellen.

A magyarság ellen, a zsidóság ellen, Európa békéje, jóléte, biztonsága és nemzetbiztonsága ellen, a civilizáció ellen, az Emberiség ellen.

 

A kapcsolódó irodalomból:
A CEU-sok szerint devizásoknak és otthonvédőknek nincs helye a Kossuth téren!

A legutóbbi beszélgetős műsorunk:
Simicska idegen burzsuj tetű! - A magyarok nem nyugati béreket, hanem a világ legfőbb cigánybűnözőjét érdemlik! (Molnár F. Árpád - Emma Paradigma)

 

Csillag Ösvény Jósda