2022. 12. 03., Szombat
Ferenc,Olívia névnapja

A CEU-sok szerint devizásoknak és otthonvédőknek nincs helye a Kossuth téren!

A CEU-sok szerint devizásoknak és otthonvédőknek nincs helye a Kossuth téren!
2017-04-10
Sok-sok ezer öngyilkosság után is több, mint 1 millió magyart fenyeget kilakoltatás, éppen az olyan telhetetlen bűnözők miatt, mint a kilakoltató Soros György. Az egyetemi tanárok mindig a rendszer gyáva és gerinctelen júdás talpnyalói voltak, a hitványság és a jellemtelenség zálogai. Tanítványaik pedig egyre szánalmasabban PISÁ-lnak.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád
 
Én is kiálltam a CEU-ért, hogy mindenki azt tanulhasson, amit akar. Kiálltam azokért a dúsgazdag egoista jellemtelen senkikért, akik soha, senkiért nem álltak ki, és nyilvánvalóvá tették, hogy eztán sem fognak. Csak a saját karrierjük számít. Ezek számára mindenki más továbbra is tömegével kiirtható hulladék.

Az uzsoramaffiás és kilakoltatós tömeggyilkos terrorista bankárkasztnak a világ egyik leghírhedtebb vagy a leghírhedtebb tömeggyilkos népirtó terrorista bűnözője, Soros György hatására világszerte beindult a botrány, hogy orbán viktor, a világ valószínűleg leghírhedtebb cigánybűnözője, Soros György korábbi tanítványa és Soros György korábbi tanítványai (az egoizmus és az Emberiség elárulásának korábban kinevelt burzsuj férgei) megharagudtak Soros Györgyre, és be akarják tiltani az egyetemét, a Magyarországon működő Közép-Európai Egyetemet.

A CEU-lobbi tüntetést szervezett a Kossuth térre, a magyar Parlament elé, ahol már napok óta a bejelentett sátoros tüntetésüket folytatták - pár tíz négyzetméternyi területen - az otthonvédő Koppány Csoport, Balogh Béla vezetésével. A Koppány Csoport minden magyar idők leghíresebb és egyúttal legnagyobb hatású otthonvédő, és a kilakoltatások ellen fellépő szervezete.

Azaz olyasmi, amit Soros György sosem pénzelt, hanem médiumaiban inkább mindig mocskolt és támadott. Mert a multimilliárdos Soros és dúsgazdag árulói már csak ilyenek. Ilyenek voltak, ilyenek maradtak.

Annak idején a diákokból álló Hallgatói Hálózat (HaHa) közös tüntetést szervezett Balogh Béla Koppány Csoportjával. Soros György médiumai - a Soros részéről beismerten 600 millióval pénzelt 444-től az ATV-ig - hatalmas "liberális" felháborodást rendeztek. Hiszen az otthonvédelem gázolja a csak névleg "liberálisokat" a polgári lakosság további totális eladósításában, ingatlanjaik százezerszám történő elkobzásában és a bankároknak átadásában, a népvagyon teljes átjátszásában.

Azonban Soros Györgyék túllőttek a célon, mert a felháborodásukból, ami arról szólt, hogyan mernek tüntetni a diákok a magyar nép mellett, akkora ellen-felháborodás lett, hogy Soros György gerinctelen és ostoba majmainak zöme azonnal visszavonulót fújt. A gerinctelen férgek nem tudták tartani extrém erkölcstelen álláspontjukat, inkább visszabújtak Soros György néptől elrabolt pénzeken fenntartott patkányukaiba.

A CEU-lobbi - mert nekik kell a tüntetéshez a Parlament előtti és körüli összes terület, mind a sok ezer négyzetméter, mint kilakoltató sorosista bankárnak az utolsó népi talpalatnyi föld -, a napokban odamentek Balogh Bélához és a Koppány Csoporthoz, hogy hagyják el a Kossuth teret, mert az kell nekik az egyetemért tüntetéshez, és ebbe a nép millióinak alapvető létfeltételeiért való puszta jelenlét sem fér bele.

Balogh Béla közölte, hogy rendben, elviszik a sátrakat arról a pár tíz négyzetméterről, ha a devizások is tarthatnak felszólalást.

Ebbe természetesen Soros György emberei nem mentek bele. Elvégre az egyetem az úri osztály egy szűk rétegének egoista karrierista szaráról szól, amibe a tömegével és az unokákig adósrabszolgaságba vert népi 10 millió lakos, a sok ezer eddigi és a sok ezer ezt követő öngyilkosságok tömegmészárlásának ügye, a sok százezer külföldre menekült ügye, a több százezer, a stressz miatt kialakult rákhalott, infarktus stb. ügye nem fér bele. Soros Györgynek, az Emberiség ellenségének tehát bőven van oka sűrűn bólogatni: a pénz a pénz a fontos, és egy gazember minden körülmények között és mindig gazember legyen. Tömeggyilkos hitvány féreg.

Végül Balogh Béla felbontotta a sátrakat, mivel - telefonon interjúvoltuk - nem tudta garantálni, hogy a tömeg nem ront rá a devizásokra és az otthonvédőkre. Azt közölte: nem tudott annyi embert körbe állítani, hogy megvédjék a devizásokat és az otthonvédőket.

Sok-sok ezer öngyilkosság után is több, mint 1 millió magyart fenyeget kilakoltatás, éppen az olyan telhetetlen bűnözők miatt, mint Soros György. Az egyetemi tanárok mindig a rendszer gyáva és gerinctelen júdás talpnyalói voltak, a hitványság és a jellemtelenség zálogai. Tanítványaik pedig egyre szánalmasabban PISÁ-lnak. A legutóbbi PISA-felmérés szerint a magyar tanulók minden idők legrosszabb eredményét produkálták.

A magyar diákok egyre és egyre butábbak.

Ezt tetteik is bizonyítják. Vagy fákat védenek emberek milliói helyett, vagy szintén kizárólag a saját beszűkült kis világukra vannak bekorlátozva. Ez pedig a buli, a pia, a drog, a kúrás, és az egyetem. A saját, öncélú élvezet és a saját, öncélú karrier. Mindenki más le van szarva. Soros Györgynek pedig - aki sosem az otthonvédők mellett és a devizásokért, hanem a bankárok és a világ összes országának az ezermilliárdosok további gazdagításáért harcolt - láthatóan ez kell.

Soros György minden magyar ellensége. Soros György mindannyiunk ellensége. Soros György az egész Emberiség ellensége.

Mit mondjunk erre a CEU-s szellemi minőségből fakadó sorosista burzsuj bankárista tömegmészárlásra?

Pusztuljanak ne csak az országunkból, a mi hazánkból, a mi nemzetünkből, de az egész bolygóról azok, akik az Emberiségre törnek. Mindazok pusztuljanak, akik - mint Soros György és egyetemi csúszó-mászó hazaáruló tömeggyilkos hóhér bandái - a bankár százmilliárdosokért és ezermilliárdosokért ennyire semmire sem becsülik hazánk lakosságának és az Emberiségnek az életét. Soros György moslék patkányainak persze nem sok anyagi gondjuk akad, hiszen a parazita élősködő burzsoá kaszt férgeiként ki tudják fizetni Soros György egyetemének sok milliós tanköltségét. Szarnak ezek a devizahitelesekre, a sorosista eladósítással Magyarország végtelenített gazdasági katasztrófájára, ahol a nemzeti vagyon a sorosista bankárpatkányok zsebébe vándorol, szarnak a hajléktalanokra, az utcára dobott terhes kismamákra, kilakoltatások közben az emeletekről a mélybe ugró civilekre és idős nagymamákra, a 68 ezer forintos tartozás címén - mint amit Almási Mária kilakoltatásánál tapasztaltunk - utcára dobott idős és beteg asszonyokra, a könnygázzal lefújt és fogdákba hurcolt otthonvédő lányokra, fiatalokra, idős férfiakra és asszonyokra, akik más honfitársuk kilakoltatását próbálták megakadályozni - és amely történelmi nemzeti botránynál a legfőbb tudósítók voltunk. Természetesen onnan is fogdába kerültünk, mert Soros György által kinevelt feudalista imperialista burzsuj patkányok gyűlölik a gaztetteikről szóló tudósításokat, és majd beleőrülnek, hogy sorosista gaztetteik miért nem maradnak titokban örökkön és örökké.

Soros György és a mi vérünkön hizlalt multimilliomos egyetemi tanár férgei, patkányai és taknyos suhanc egomániás szociopata puhány és puha pöcsű, elkényelmesedett szarjankói megint bizonyítottak. Csak a saját pénzük, a saját kényelmük, a saját egyéni érdekeik, a saját karrierjük számít. Mindenki más eldózerolni és eltaposni való hulladék. A nép az, aki útjában áll Soros Györgynek, útjában áll a seggnyaló, gerinctelen, PÖCS, sőt, FASZ egyetemi tanárok hitvány parazita söpredék szemétdombjának, és útjában áll a puha pöcsű, primitív, buta és egoista hazaáruló multimilliomos diák söpredékének.

A burzsoázia az, amelynek egy része annyira sötét és PISÁ-san buta, hogy még észre sem vette, hogy ugyanaz a burzsuj söpredék, ugyanaz a vérszívó, ingyenélő, parazita júdás söpredék réteg, amelyik miatt a nép már annyiszor eltaposta őket, itt, Európában pedig legutóbb úgy, hogy világra robbantotta a kommunizmust. Ahol ezeket a szánalmas csúszó-mászó burzsuj férgeket irtották ki.

Mint azt megelőzően tette a nép, már annyiszor és ismételve és ismételve az Emberiség Világtörténelme során, a Föld bolygó egész felszínén.
 
 

Csillag Ösvény Jósda