2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Bődületes fake news video: Trianon-megemlékezés a japán parlamentben

Bődületes fake news video: Trianon-megemlékezés a japán parlamentben
2020-06-05

Most éppen már a 300 ezret lépte át az a bődületes marhaságokat ömlesztő kamu video, aminek a HVG minőségét is alulmúló helyesírási hibákkal tűzdelt magyar feliratozása szerint a japán vezetők és politikusaik éppen csak el nem élveznek a magyarságban való gyönyörködéseik közepette. A videóban láthatók valójában Japánról és a koronavírusról szólnak, amit bárki ellenőrizhet, aki a video melletti beállítások fülre, majd a feliratokra klikkelve pl. az angol nyelvet választja ki.

A videó annyira átlátszóan nyálas és csöpögő kéjtákolmány - miközben egy háborús bűnös népirtó, a rendőrbűnözést tekintve is a világ egyik legsötétebb bűnöző rendszere, tömeggyilkos imperialista rablóállam Parlamentjében elhangzottakat rögzíti -, hogy nagyjából a következő fokozat lett volna az, hogy a magyarok a Siriusról jöttek, a Föld lapos, Jézus pedig magyar volt, tehát sajtból van a Hold.

Ha ezt a kamuvideót nem a japán kormányzat, hanem egy névtelen civil eszkábálta össze, akkor máris leiskolázta az egész japán titkosszolgálatot, mivel akkor ennek a kisembernek több esze volt ezzel a Japánt kedvező színben feltüntető fake news videóval, mint amit Japán kormányai együttvéve és összesen összehoztak Magyarországon az elmúlt évtizedek során.

A japán reklámot összefércelő feltöltő "Jo kot A varu" néven indította el a YouTube-csatornát, és ez az egyetlen feltöltött videója, amely mert hazugság, ezért 24 óra alatt 300 ezer magyarhoz jutott el. A Google tulajdonába tartozó felforgató kémszervezet, a YouTube Inc. addig is sortűzszerűen tudja törölni - mint eddig - a világ országainak és népeinek valóságot tartalmazó és dokumentáló videóit és kordokumentumait, valamint politikai üldözöttjeit, pártjait, független médiáit, jogvédőit és tényfeltáróit stb.

Mint a szintén amerikai betiltó óriáscég, a Facebook.

 

 

---

Kérjük azokat, akiknek bármilyen téren közlendőjük, ötleteik vagy megbeszélni valójuk van, akkor hívjanak minket, de ne azzal, hogy ha gondoljuk, akkor a jövő héten vagy később keressük meg őket, mert függetlenül az illetők akármilyen magas beosztásától, sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy a rengeteg megjegyzendő és elvégezni való munka mellett ezen elérhetőségekről és feladatütemezésekről külön gondoskodjunk. Hanem aki bármit közölni vagy feltárni akar, az keressen minket és megtaláljuk a módját.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda