2021. 09. 19., Vasárnap
Vilhelmina névnapja

Bezárással is fenyegeti Trump a világ legfőbb betiltó médiáit, mint a Facebook és a Twitter

Bezárással is fenyegeti Trump a világ legfőbb betiltó médiáit, mint a Facebook és a Twitter
2020-05-30

Trump az egész Emberiséget párt- és anyagi célból fenyegető, tiltó és üldöző social mediákról (Facebook, Twitter) elmondta: 'ellenőrizetlen hatalmuk van a cenzúrához, a tartalmak szűkítéséhez, szerkesztéséhez, megváltoztatásához, elrejtéséhez, és az állampolgárok egymás közötti, vagy a szélesebb közvélemény kommunikációjának bárminemű virtuális megváltoztatásához'.

A világ leghírhedtebb maffiacége, a Google által elrejteni akart cikkünkkel együtt!

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

A sötétség által elfojtani vágyott, tehát nagyszerű szavakat hangoztató kiváló elnök kilátásba helyezte, hogy a 'cenzúrázó platformoknak állami támogatást sem adnának'.

Amint az várható volt, Trump csütörtökön aláírta a közösségi platformokra vonatkozó szabályok felülvizsgálatáról szóló elnöki rendeletet. A rendeletről azt mondta, az megfosztja a jogi védelem lehetőségétől azon médiumokat, amelyek üzemeltetői cenzúrázzák a tartalmakat. Az elnök azt ígérte: azt is biztosítja, hogy 'ne juthassanak kormányzati támogatások olyan közösségi médiumokhoz, amelyeknek tulajdonosai elfojtják a szólásszabadságot'.

Nagy sírás ez az amerikai sci-fikből látott rémvilágot, a multik által uralt despota világdiktatúrát megvalósítani törekvő Google, YouTube, Facebook és Twitter multinacionálisai számára, akik magukat az Emberiség összes demokráciája és diktatúrája fölé emelték, teljhatalmú istenként mutogatván magukat. Mi lehet annál keservesebb, mint amikor az ember - multimilliárdos hóhérként - azzal szembesül, hogy nem tudja már olyan könnyen párt és egoista anyagi haszna céljából, valamint puszta gyűlöletből üldözni és betiltani az Egyesült Államok népét, a világ országainak civil lakosságát, nemzeti hőseit, bal-, jobboldali és független gondolkodóinak véleményét és tudományos munkáit, a jobb- vagy baloldali, valamint független médiumokat, a neki nem tetsző pártokat, Ugandától a Zöld-foki szigeteken át, Malawitól Beninen át, Belgiumtól Magyarországig. Kész rémálom, ha az ember - akit senki nem választott meg sehová - nem tud féktelenül uralkodni az Emberiség minden népén, nemzetén, politikai pártján, nemzeti hősein és minden médián a Földkerekségen.

"Azért vagyunk ma itt, hogy megvédjük a szólásszabadságot azoktól a legnagyobb veszélyektől, amelyek az amerikai történelemben valaha is fenyegették" - nyilatkozta Trump.

Donald Trump biztosítani szeretné annak lehetőségét is, hogy a betiltott amerikaiak jogi lépéseket tehessenek az őket kirekesztő, gondolataikat megsemmisítő multinacionális gyűlöletportálok maffiacégei ellen.

A nagyszerű elnök bezárással is megfenyegette a Facebook és a Twitter nevű, gyűlölködő betiltó portálokat.

Donald Trump - aki felhívta a figyelmet a YouTube Inc.-t is tulajdonába bekebelezett Google által elkövetett manipulációkra és hamisításokra - pár nappal korábban közölte a világcenzúrát folytató terrorista multiportálokról: 'rengeteg adófizetői pénzzel támogatjuk ezeket az óriáscégeket, ez így nem mehet tovább'.

Mi is ajánljuk pl. az egyik legutóbbi lépésünket, amit éppen a Google magyarországi igazgatójának és a titkosszolgálatnak címezve írtunk, és ami után a magyar igazságügyminisztérium - miközben a magyar kormánnyal is szemben állunk, de közös az ellenségünk is - aktív lépésekbe kezdett, majd a levelet a nyilvánosság előtt is publikáltuk, és amelyről természetes, hogy a Google olyan durva maffiamódszerekkel igyekszik azt elrejteni, hogy minden alkalommal, amikor mi is rákeresünk a saját cikkünkre, az egyértelmű és kizárólagos kulcsszavak ellenére sem hajlandó megmutatni a világbűnöző Google köztörvényes maffiakereső bűnöző rendszere. Az olyan világos és minden más esetben azonnali legfelső találatot eredményező kifejezések, mint pl. "HírAréna Google igazgatójának" és több tucat más, egyértelműen rámutató keresésre a Google-kereső a totális elrejtést garantálta, jelenleg is.

Tehát a világ leghírhedtebb maffiacége, a Google által elrejteni akart cikk: Google kémbotrányok és betiltó maffializmus Magyarországon és a világ összes országa ellen

 

 

 

 

 

---

Kérjük azokat, akiknek bármilyen téren közlendőjük, ötleteik vagy megbeszélni valójuk van, ne hagyjanak ránk se telefonszámot, se mást, hogy ha gondoljuk, akkor a jövő héten vagy később keressük meg őket, mert függetlenül az illetők akármilyen magas beosztásától, sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy az ezernyi megjegyzendő és elvégezni való munka mellett ezen elérhetőségekről és feladatütemezésekről külön gondoskodjunk.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda