2020. 06. 03., Szerda
Klotild névnapja

Betiltotta a Facebook azt a magyar orvost, aki mindenkinél korábban figyelmeztetett a Világjárványra

Betiltotta a Facebook azt a magyar orvost, aki mindenkinél korábban figyelmeztetett a Világjárványra
2020-04-07

Zuckerberg amerikai-német cenzúrája a Li Ven-liang orvos elleni kínai hatósági betiltáshoz hasonló, aki Kínában figyelmeztetett arra, hogy járvány törhetett ki, ezért a kínai hatóságok betiltották, ezzel elősegítve a világjárvány kirobbanását és elterjedését. A két amerikai eredetű kémszervezet, a Facebook és a Google, amely utóbbi tulajdonában áll a YouTube Inc. hasonló esetei miatt e cikk írója több ízben hívta fel a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok és a kormányzat figyelmét, hogy nemzetközi összefogással kell feldarabolni, elkobozni vagy másként megoldani a világ népeivel ellenséges e két multinacionális vállalatot, amelyek mára teljesen nyíltan manipulálják a világ összes országának parlamenti választásait és próbálják kémkedéssel és manipulációkkal a lehető legnagyobb erővel átvenni a világ országainak irányítását. E cikk írójának legutóbb a Google visszaéléseire írt levele és nemzetbiztonsági jelentése hatására a magyar kormány operatív csoportot hozott létre és nemzetközi összefogást sürgetett a Facebook és a YouTube visszaéléseinek rendezésére. Eztán kitört a koronavírus világjárvány.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Minthogy a Facebook és a YouTube egész világ elleni durva beavatkozásai, bűncselekményeket megvalósító betiltásai és hamis vádjai, valamint az a tény, hogy mindkét ellenséges idegen multit sorozatosan értük és érjük tetten kémkedés bűntettein is, ezért mind kormánypárti, mind ellenzéki részről egyre hangosabbak azok a felszólalások és követelések, hogy a két amerikai multi halmozottan köztörvényes állapotának végleges lerendezésére feltétlen szükség van. És igen, feltétlen szükség van erre.

Mark Zuckerberg multinacionálisokkal összefogó Emberiség elleni világcenzúrája több mint egy hónapra betiltotta Dr. Fórizs Eszter - korábban kutatóorvos, jelenleg kutatást szervező orvos - élő adásait a Facebookon. Dr. Fórizs élő adásainak mindegyike a koronavírusról szóló helyi tudósítások voltak, és az ellene való védekezés mikéntjéről, valamint az álláspontja szerint bevezetésre indokolt kormányzati intézkedésekről szóltak. Dr. Fórizs mindenkinél hamarabb ismerte fel és kérte a kormányt a koronavírus elleni összefogásra, fellépésre és intézkedésekre.

Ezért a magyarországi Orbán-kormány olyan fanatikus hívei közül, mint a Vadhajtások nevű gyűlöletportált vezető Bede Zsolt nyílt uszításba kezdett, amire a lapját olvasók százai a legundorítóbb válogatott mocskolódásokkal zaklatták az Interneten keresztül a párton kívüli, független Dr. Fórizs Eszter orvost és azon szintén pártfüggetlen társait, akik felszólaltak a koronavírus kormányzati úton való kezelésére. Bede Zsolt és bandája a világjárványt - Orbán Viktor dicsőítése nevében - mesterséges hisztériakeltésként kezelte le, fideszes híveit pedig tettleges bűntettek elkövetésére uszította azok ellen, akik nem pont ugyanazt hirdetik és nem a Fidesz nevében, amit a Fidesz és Orbán Viktor hirdet. Bede Zsolt bűntettek elkövetésére uszításai hatására a fideszes banda olyan személyt is életveszélyesen megfenyegetett - így pl. Tene Imrét -, aki csupán mobiltelefonjával közvetítette azt a tüntetést, amin Dr. Fórizs Eszter megszólalt.

A Fidesz-fanatikus Bede-banda bűntetteinek százai vagy ezrei után, nagyjából pár órával később Orbán Viktor elkezdte bevezetni azokat a korlátozó intézkedéseket, amiket minden magyar idők valószínűleg első és mindmáig egyetlen hordájaként viselkedő internetes közössége Orbán Viktor híveként és a Fidesz védelme nevében bűntetteket elkövetve támadott, tettleges bűntettekre uszítva. A kormányzópárt Fidesz közpénzen eltartott médiumainak sajtósai pedig - a Magyar Televíziótól a Hír tv-ig - heteken át börtönbüntetéseket követeltek mindenki, főleg minden újságíró ellen, aki bármilyen módon kifogásolja vagy javaslatot tesz a kormány koronavírus elleni intézkedéseire.

Ugyanakkor a Bede-banda által megtámadott Dr. Fórizs és megtámadott társai továbbra is a koronavírus elleni védekezéssel foglalkoztak, ráadásul Dr. Fórizs sosem uszít semmiféle közösség ellen, mindennapjai pedig a koronavírusról szóló kutatásokkal és tájékoztatásokkal, valamint Zuckerbergék durva támadásáig a helyzetről való magyarországi élő közvetítésekkel zajlott.

Dr. Fórizs amerikai - nem kormányzati, hanem a csak nevében "demokrata" párti, tehát az amerikai ellenzék oldalán álló multiérdekek felőli - betiltása ugyancsak megerősítette az amerikai eredetű multinacionális cenzúraportálok - mint a Facebook és a YouTube - nemzetközi felügyelet és gyámság alá helyezésének feltétlen és meghatározó szükségességét, hogy a Facebook és a YouTube Magyarországon és a világon mindenütt, bárki feljelentésére vagy panaszára bíróság elé állítható legyen - ahogyan így van ez minden nyomtatott és online lap stb. esetében is -, a cenzorok büntethetőek legyenek az általuk okozott személyi, emberjogi, vagyoni és életellenes károkért, és a perjogi követeléseket mind polgári peres eljárásban, mind büntetőper által bárki érvényesíteni tudja. Tehát mivel lapok és újságírók egyaránt perbe foghatók, bíróság elé állíthatók és elítélhetők, ne legyen ez másként a világ leghírhedtebb kémszervezeteivel és választási manipulátoraival sem, amilyen a YouTube Inc. és a Facebook. Mert attól, hogy valakinek sok pénze van vagy ellensége Donald Trumpnak - ilyen a Facebook és a YouTube Inc. -, az nem ok arra, hogy diktátorként az egész világot és annak népei szólásszabadságát irányítás alá vegye.

Sőt, számos véleményformáló éppen a Google-YouTube és a Facebook "demokrata" párti világbetiltásai hatására lett Donald Trump híve és támogatója. E cikk írója évtizedek óta az amerikai demokrata párt híve volt a republikánusokkal szemben. Viszont az amerikai "demokrata" párti kémbotrányok és manipulációs bűnöző botrányok, valamint az Emberiség elleni "demokrata" párti világcenzúra és extrém korrupció, a rendkívül súlyos visszaélések és szándékos bűnszervezeti bűntettek, valamint a világ országai és népei elleni választási manipulációs betiltó hadjáratok kapcsán kijelenthetjük, hogy ennél mocskosabb ellenzéke talán 100 éve vagy soha sem volt az Egyesült Államok kormányának. Hatalmas művészet ellenzékben ennyire leszerepelni és ilyen extrém szélsőséges korrupciós és terrorista maffiaként hasra esni.

Mivel mind a Google, mind pedig a Facebook esetében a legdurvább kémkedések is nyilvánosságot kaptak - amikkel szó szerint az egész Emberiség ellen kémkednek és visszaélnek, szoftveres úton az egész Emberiség ellen olyan cáfolhatatlan bűntettek kerültek róluk nyilvánosságra stb. -, ezek és a többi bűncselekmény miatt gyanítható, hogy nincs is olyan ország a Földön, ahol a nemzetbiztonsági és egyéb törvények egyáltalán megengedik ezen multinacionális és manipulációs kémszervezetek működését. Ezért a Facebook és a YouTube elleni végleges nemzetközi fellépés maradéktalanul és feltétlenül szükséges és indokolt.

A kapcsolódó irodalomból:
Google kémbotrányok és betiltó maffializmus Magyarországon és a világ összes országa ellen

 

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda