2024. 07. 19., Péntek
Emília névnapja

Baranyi Krisztina újít: szivárványos BLM és Fingó Vitéz szobor után a Turulon a sor

Baranyi Krisztina újít: szivárványos BLM és Fingó Vitéz szobor után a Turulon a sor
2023-10-23

A 9. kerületi botránypolgármester és szoborparodista Baranyi Krisztina ezúttal inkább csak a fideszesek bűnöző részének lelkét borzoló szobrot tervez kiállítani, amelyen a Turul-madár egy oligarcha jelképet, egy G osztályú Mercedes terepjárót ragad el. A Fidesz máris főműsorra tűzve őrjöng.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

 

Baranyi (Botrány) Krisztina, Ferencváros polgármestere eddig mindig jócskán mellé lőtt, amikor szoborszörnyeit akarta rá-nemi erőszakolni a nagyobb lelki nyugalomhoz és szexuális kiegyensúlyozottsághoz szokott, és amúgy ettől függetlenül is zaklatott és zilált lelkű lakosságra. Az újkori magyar történelem leghírhedtebb és legbotrányosabb szoborbalhéit tehetségesen termelő Baranyi korábban az amerikai Szabadság-szobrot szivárványszínűre festő, az ezzel ugyancsak semmilyen kontextusban nem álló BLM tiszteletére tette utcai közszemlére, törpe kivitelben, ami természetesen egyetlen napot sem élt meg, mielőtt szétverték. Voltaképpen a társadalom szinte teljes egészét sértette, és mellesleg színtiszta gyalázat volt az USA egyik legszentebb szabadságjelképére is.

 

A megosztó és a balliberális szavazótábort is baltákkal farigcsáló ferencvárosi polgármester művészi érzéke és kerületének szoborpályázata később sem hagyta cserben a röhögésre és botránkozásra vágyó nagyérdemű publikumot, amikor a "Lovasszobor ló nélkül" című alkotás került ferencvárosi terítékre, amelyről minden egészséges embernek autentikus asszociációs tálentumai az olyan kifejezések, mint "Fingó vitéz", "Szaró lovag" és hasonlók.

 

Baranyi (Botrány) Krisztina további szexuális és fajelméleti attrakciói közé tartozott a szivárványos pad esete is, amit az Amnesty International neoliberális amerikai multinacionális szexuális fedőszervezettel közösen állított fel Ferencvárosban, mivel Ferencváros az erősen jobboldali érzelmű fradista drukkerek városa. A szexpad elfogadható is lett volna, ha a szexpartikat, szexklubokat vagy szexuális konferenciákat szervező budapesti barátaim egyike állította volna fel valamelyik általa szervezett szexrendezvényén, hogy mindenki a saját személyes ízlése szerint ülhessen bele abba, kinek-kinek azt a lyukát kényeztetve vele, amelyiket éppen ebben a kiváltságban kívánja részesíteni. Az Amnesty International azonban alaposan túllőtt a célon, amikor szexuális padot köztérre provokált fallikusan kiállítani, ugyanis a szex a négy fal közé és a szexklubokba való. Aki pedig az utcára pakolja ezeket ki, közbotrányokat okozva, garázda módon, az olyan amerikai multinacionális McDonald's-ös perverz felforgatót a leghelyesebb rendőrséggel és bilincsben elvitetni, aztán pedig bíróság előtt elítélni kiskorúak veszélyeztetése miatt, valamint szexuális zaklatásért és garázdaságért. Vannak ugyanis Osváth Zsoltok, akik a saját lelki sérüléseiket az egész világra nemi erőszakolnák, és vannak egészséges és normális felnőttek, akik a szexualitást civilizáltan és kulturáltan kezelik, nem pedig bűnöző és nemi erőszakoló módon.

 

Az Amnesty International ugyan azóta sem fejlődött semmit, hanem továbbra is ott teng Sundar Pichai és Neal Mohan Google-YouTube-igazgatók törvénytisztelő lefolyói minőségén, de Baranyi Krisztinának ezúttal olyan szobrot sikerült előtérbe tolnia, ami - láss csodát - nem nemzetgyalázó, nem sérti a lakosság majdnem 100 %-át, hanem inkább csupán a fideszes fanatikus választók azon részét sérti, akik személyükben érzik támadva magukat, ha mestereik köztörvényes harácsoló bűnöző parazita ingyenélő kapzsi lopós tolvaj rabló életmódjára bárki felhívja a figyelmet vagy bármily csekély módon rávilágít. Azaz inkább csak olyan szavazókat zavar, akik számára a pártpolitikai alapon történő bűnpártoló bűnöző életmód magától értetődő és természetes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

 

---
Ha Ön haragszik a volt munkahelyére, vagy pl. rendőr, katona vagy hírszerző (volt), várjuk jelentkezését együttműködésre. Telefon: +36309196386.

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként a YouTube-on követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda