2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Azért se menekülünk külföldre!

Azért se menekülünk külföldre!
2018-11-22

Gyermekeink védelmében folytatott szülői ellenállásunk alatt többször és több helyről kaptunk olyan jótanácsot, hogy meneküljünk külföldre. Ott elriadnak attól, amit itt vérkomolyan tűzzel-vassal, összhivatali tisztességtelenséggel művelnek magukat tanultnak tudó hivatalnokok.

Hát, nem, nem megyünk, de ígérjük, hogy a jövő számára dokumentálunk minden családunkat ért, elállatiasodott, hivatali támadást.

 

Botránycikk: Nagy Sándor (Naleksz), apa

Tegnap kézhez vettük a Kormányhivatal (Gyámügyi Hatóságot magukba tömörítő hivatal) perköltség fizetési felszólítását és fenyegetését.

Családunk mert bírósághoz fordulni abban a védelembevételi eljárásban, amely problémaként kezeli, hogy a MMR mindhárom betegségére kimutatottan védett, orvosilag is kontraindikált, német labortesztekkel igazoltan krónikusan Lyme-kóros (a világ jóléti államaiban ilyen immunszupresszív betegeket - és van ahol mindenkit - egyáltalán nem oltanak semmivel, és csodamód mégse pusztultak ki), már 15 éves lányunkat nem oltatjuk túl gyártója által serdülőkre biztonságosság és hatékonyság szempontjából nem vizsgált oltóanyaggal (Priorix).
Ahogy a bal alsó sarokban büszkén feltüntetik, Családok éve van, nyilván jókat lehet kaszálni rajtuk (a nem pereskedők is fejőstehenek azzal, hogy borjaikat szó nélkül alávetik az oltásnak, hisz bőven tízezer forint felett lehet a beszerzési ára csak a többnyire mihaszna és sajnos életveszélyes, hatodikos MMR ismétlőoltásnak).

A bíróság további 30 eFt-ért kimondott ítéletével - https://issuu.com/hirarena/docs/itelet20180919.docx - helybenhagyta a gyámügyi másodfokú döntést. Ebben van az a történelmi (a XXI. századi Magyarországot az emberiség szemétdombjára örökre odavágó) idézet, miszerint "Az alperes határozatában megállapította, hogy ... az életkorhoz kötött kötelező védőoltások nem minősíthetők szükségtelen alapjogi korlátozásnak, egyrészt, mert a gyermek megfelelő testi, szellemi, erkölcsi fejlődését biztosítják, másrészt az egész társadalom fertőző betegségekkel, járványokkal szembeni védelmét szolgálják.".
2018 sem a Családok éve, most is inkább a titkolni valóan alkalmatlan, kérdező gyermekeinknek megmagyarázhatatlan ügyintézők esztendeje.

 

Nagy Sándor

Sorok-s-ár, 2018.11.22.

 

Előző:

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

Csillag Ösvény Jósda