2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Az új oltástörvény nettó diliházas fasizmus (Molnár F. Árpád, Vincze Krisztián, Tóth Marianna Maya)

Az új oltástörvény nettó diliházas fasizmus (Molnár F. Árpád, Vincze Krisztián, Tóth Marianna Maya)
2022-02-02

15-étől csak a háromszor oltottak lesznek védettek. A védettségi igazolvány helyett - mert az oltás nem véd - oltási igazolvány lesz. Az egész család beteg, de egy nem. Kiderült, hogy az oka a T-sejtes immunitás. Nem érdekel(!), mondja a kormány, akkor is be kell oltani! Aki átesett, ma már publikus, hogy erősebb a védettsége. Nem érdekel(!), mondja a kormány, akkor is be kell oltani! De a halottak száma is hamisítvány: Müller Cecíliától bejátszásra került, hogy aki valaha, bármikor covidos volt, a későbbiek során bármikor, bármiben meghal, covid-halottá nyilvánítják. Saját statisztikánk: a legtöbb facebookos ismerősünk gyászhíre nem az oltatlanságot és az egyszer, hanem a kétszer oltottságot jelentette be nyilvánosan a világhálón. Nem tudjuk, mit jelent, de a tényeket akkor is közöljük! Ne a kormányt és a globális gyógyszerlobbit, hanem a műsort nézze! Ne féljen, ezt nem fizeti a Coca-Cola, az Ikea és a különböző külföldi titkosszolgálatok!

A stúdióban:
- Molnár F. Árpád (Éli) (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület alapítója és elnöke)
- Vincze Krisztián (villamosmérnök, a Póka László általa alapított Nem adom a házamat egyik frontembere, a Hírháttér és a HírAréna újságírója, tudósító, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület alapító tagja)
- Tóth Marianna Maya (írónő, tanárnő, grafológus, a HírAréna Online munkatársa)

Executive Producer:
Domján Tibor (a HírAréna Online lapigazgatója)

Interjú:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Élő adásként pl. az orosz vk.com oldalra:
(Regisztráljon rá Ön is, hogy elkerülje az amerikai banánköztársaság
multinacionális pártfasiszta cenzúráit!)

 

 

Élő adásként ide is:


 

Élő adásként került erre a csatornára is:

 

 

Ide is fel lett töltve:

 

 

Live stream volt a Twitteren is:

A videóhoz klikkeljen ide!

 

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com).

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Csillag Ösvény Jósda