2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Az időben elveszett - Human-AI-Human darab leendő halottaknak (Molnár F. Árpád)

Az időben elveszett - Human-AI-Human darab leendő halottaknak (Molnár F. Árpád)
2023-03-05

Az Emberiség új publikus alkotásai közé tartoznak az ember által ihletett, a mesterséges intelligencia által formába öntött, és az ember által akarat szerint módosított irodalmi művek, amik percek alatt elkészülhetnek. Molnár F. Árpád ekként készített villámtörténetet, ami szokás szerint nélkülözi a túl sok örömet, reményt és mondhatni limitálja a túlélők számát. (Érdemes megemlíteni, hogy a hangulati darab vége - a Világmindenség vonatkozásában - nem áll összhangban a kozmológia eredményeivel.)

A négy rövid hangulati darab egyetlen eseményfolyamot dolgoz fel, de a négy történet egymástól függetlenül is önálló egyperces novellák.

Molnár F. Árpád utasításai alapján írta Chat GPT; az eredményeket villám-átdolgozta Molnár F. Árpád.
Borítókép: Molnár F. Árpád légy és ember instrukciói alapján Night Cafe képalkotó szoftver.

 

A kicsi légy az asztalosműhelyben

A kicsi légy körözött a városszéli asztalosműhelyben, keresve valamit, amit megehetne. De csak por és fűrészpor volt az asztalon, és semmi, ami jó ízű lenne. Már majdnem feladta a reményt, amikor nekirepült a falnak. Megpróbálta még egyszer, de a fal csak keményen visszadobta. Nem tudta, hogy miért nem lehet áthatolni rajta, hiszen a szabad égben könnyedén szállt át minden akadályon. De ez már a múlté.

Az idős asztalos egyre csak dolgozott, ügyet sem vetve a kis légyre. Nem értette, miért kellene sajnálnia, hiszen csak egy rovar, és nem is szolgál semmire. Az asztalos pedig nem volt hajlandó pazarolni az idejét olyasvalamire, amit úgyis csak el kell dobni.

A kicsi légy élete kihunyt, és végtelen csend lett a műhelyben. Az idős asztalos nem vette észre, hogy a légy nem mozog már. Mikor meglátta a holttestét, talán jobb is így, gondolta magában, hiszen csak egy kis légy volt. De valahol mélyen tudta, hogy az élet minden formája fontos, még a legkisebbek is. Talán egyszer majd rájön erre, de addigra már késő lesz.

 

Hiábavaló életek: Az asztalos és a kis légy

Az asztalos egész élete a műhelyben telt, és az idő múlásával méginkább magányossá vált. Az emberek is elmaradtak a város szélén található műhelyből, és barátja sem volt.

A kis légy holtteste ott maradt, ahol elpusztult. A hideg téli napon az asztalos éppen egy egyszerű kis széket készített, amikor hirtelen a mellkasához kapott és a földre rogyott. Az utolsó gondolatai arra irányultak, hogy senki sem lesz ott, hogy segítsen neki.

Másnap a környékbeliek észrevették, hogy az asztalos nem jött ki a műhelyéből, és aggódni kezdtek. Végül egyikük benézett a műhely ablakán, és látta, hogy az asztalos ott fekszik a földön, mozdulatlanul.

Az asztalos halála senkit sem rendített meg. Egyetlen ember sem ment el a temetésére.

Az asztalos emléke hamarabb veszett el, mint az asztalosműhelyé, amely immáron üresen állt ott.

 

Az időben elveszett

Az asztalosműhely üresen állt, porosodott és elhagyatottá vált. Az asztalos már rég eltávozott az élők sorából, senki sem látogatta már a műhelyt, és senki sem emlékezett rá.

Az idő múlásával a műhely falai repedezni kezdtek, az ablakok betörtek, a tető szétrogyott. A gépek és a szerszámok rozsdásodni kezdtek, és az egész hely lassan összeomlott. Senki sem jött, hogy helyreállítsa, senki sem vette észre, hogy a műhely eltűnt. A műhelynek már csak a romjai maradtak, amelyek idővel eltűntek, amint a természet visszahódította területét.

A műhelynek semmi nyoma nem maradt, és mindenki elfelejtette. Aki valaha is látta, vagy az, aki ismerte az asztalost, szintén eltűnt a világból. Talán csak a hely az, ami szomorú emléket őriz az elmúlásról és az elfeledettségről.

 

A semmi könyve: a Világegyetem pusztulása

A Világegyetem mindig is hatalmas és csodálatos volt, tele élettel, színekkel és hangokkal. A csillagok ragyogtak, a bolygók forogtak, az élet virágzott mindenütt. Azonban idővel a Világegyetem szövetei szétszakadtak, és minden megsemmisült.

A csillagok eltűntek, a bolygók részecskéikre hullottak, az élet kihunyt. A hangok elcsendesültek, a színek eltöröltettek. A csodás világ, amit az emberek és a többi élőlény élvezett, végleg eltűnt. Az idő és a tér végtelen mélységei szertefoszlottak, és nem volt többé semmi sem.

Hajdan a tudósok és a bölcsek azt mondták, hogy minden, ami valaha is volt, végleg eltűnik, és soha nem tér vissza. Az emberek és az élőlények, akik egyszer éltek és léteztek, egy idő után örökre elenyésztek a semmiben.

A Világegyetem pusztulása szomorú és fájdalmas volt, és a Mindenség eltűnt. Csend és sötétség sem volt többé.

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

 

 

Csillag Ösvény Jósda