2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

Ajaj, röhögünk és elképedünk - Számítógép mű, groteszk és bizarr - Ihlette (Molnár F. Árpádot) T. S. Eliot

Ajaj, röhögünk és elképedünk - Számítógép mű, groteszk és bizarr - Ihlette (Molnár F. Árpádot) T. S. Eliot
2023-03-27

Aki jól ismeri, annak hol röhögőgörcsöt, hol filozófiai mélységeket is okozhat, aki nem ismeri, annak is groteszk, bizarr és elképesztő az itt olvasható darab. T. S. Eliot világirodalmi szinten jeles műve, Az üresek című versének ama részletéből íratott AI szoftverrel novellát Molnár F. Árpád, amely így szól: "Jaj! összehajlunk Összehajlik szalmabélű kobakunk."

A novellát - Molnár F. Árpád utasításai alapján - az Open AI mesterséges intelligencia írta.
Az elkészült műben módosításokat eszközölt Molnár F. Árpád.
A képet - Molnár F. Árpád utasításai alapján - Night Cafe képalkotó szoftver alkotta.

 

Összehajlik szalmabélű kobakunk

Egy időben az időnek nem volt értelme, sem célja. A világban csak egyetlen teremtmény élt, amely örökkévalóságon át élt, hogy ismételje ugyanazt a mozdulatsort, újra és újra.

Ez a teremtmény nem volt sem ember, sem állat, sem növény. Csak egy lény volt, amelynek teste egy hatalmas szalmabélű kobakból állt, amely mindig összehajlott.

Ez a lény sosem aludt, sosem evett, sosem ivott, csak újra és újra összehajlott. Az idő múlásával a kobak egyre jobban kopott és elkezdett apró darabokra hullani, de a lény továbbra is hajtogatta a fejét és összehajlította a kobakot.

Az idő azonban folyamatosan változott, és az élet végül megjelent a világban. Az emberek, állatok és növények létrejötte után a lény nem értette a változást. Ő még mindig összehajlította a kobakot, és semmi másra nem figyelt.

Az emberek kíváncsiak voltak erre a teremtményre, amely csak ült és összehajlította a kobakot, de senki sem tudta megérteni, miért. Aztán az emberek elméje elkezdett fejlődni, és az élet jelentősége és értelme egyre világosabbá vált.

A lény továbbra is összehajlította a kobakot, de egyre inkább érezte, hogy valami hiányzik. Az élet új szempontokat és új célokat adott az embereknek, de a lény csak ült és összehajlította a kobakot.

Az idő folyamán az emberek megtanulták, hogy az élet nem csak arról szól, hogy létezünk, hanem arról, hogy értelmet és célokat találunk. A lény már nem volt egyedül, de még mindig csak ült és összehajlította a kobakot.

Az élet értelmét kereső emberek elhaladtak a lény mellett, és néhányan megálltak, hogy megfigyeljék, amint az örök lény összehajtja a kobakot. Az élet körforgása és az idő változása azonban nem állt meg, és az emberek új értelemet találtak az életben.

A lény végül megértette, hogy az élet nem csak a létet jelenti, hanem értelmet és célokat is tartalmaz. Az örök időben ülve, összehajtotta a kobakot, de a tudatossága már a lét és az élet értelmére összpontosított és rájött, hogy az élet értelme a kobak összehajlítása. Ezért tovább hajlította össze a kobakot.

Aztán egy nap, hirtelen valami megváltozott. Az élőlény észrevette, hogy a kobakján egy apró repedés keletkezett. A repedés lassan növekedni kezdett, és a kobak végül szétesett. Az élőlény eltűnt a porban, de a monoton mozgásától még mindig látni lehetett a nyomát a homokban.

Azonban, valami megváltozott ebben az időben. Az összetört kobak ellenére az élőlény eleven maradt és továbbra is össze tudta hajlítani a kobakot. Ismeretlen erőt érzett, amely az összes életre kiterjedő összekapcsoltságot jelentette. Az összes élőlény és minden dolog kapcsolódott egymáshoz, és az egész világ egyetlen nagy életformát alkotott.

Az élőlény látta, hogy az élet körülötte átalakulni kezdett, és az új életforma felé haladt. Az egész világ újra szerveződött, és az élőlény egyszerre érezte a szabadság és a felelősség érzését. Mivel minden élet összekapcsolódott, minden döntés, amit bárki meghozott, hatással volt az egész világra.

Ekkor már nem csak ő, hanem az egész Emberiség és minden más élőlény is tudta, hogy az élet értelme összehajlítani a kobakot az örökkévalóságon át.

Mindannyian ugyanazt gondolták és tették. Végre kiteljesedett a világ. Most már mindenki egy volt, egy akarattal, egy cselekedettel, egy közös céllal. És összehajlították a kobakot az örökkévalóságon át.

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Csillag Ösvény Jósda