2019. 02. 17., Vasárnap
Donát névnapja

A rendőrrobbantással vádolt édesapjának megdöbbentő tanúvallomása

A rendőrrobbantással vádolt édesapjának megdöbbentő tanúvallomása
2018-03-08

- Meggyőződésem, hogy akik ezt elkövették, nem csak a fiamat vették célba, hanem engem és a lányomat is próbálták belekeverni az ügybe. A fiam elmondása szerint már nyáron észrevette, hogy valakik figyelik, követik (...). Valószínűleg már több hónapon át figyelhették a mozgását (...). (...) Azon a környéken mászkáltam, néztem a kirakatokat, hallottam a robbanást (...), utólag megtudtam, hogy két háztömbnyire voltam a helyszíntől. (...) Később a rendőrségi iratokból láttam, hogy az állítólagos sapkás elkövető pont abba az utcába fordult be, ahol én voltam (...). (...) Feltételezem, hogy már korábban lehallgatták a telefonomat (...). Azt is gyanítom, hogy a kitervelők a házunkban is jártak korábban (...). (...) ... a lányomat a Facebook-on a robbanás estéjére házibuliba hívta egy számára ismeretlen fiatal férfi, a Király utca körúthoz közeli részére [közel a robbantás helyszínéhez - a szerk.]

A Teréz körúti Super 8 robbantás, két rendőr ellen - kultikus helyen és időpontban - 2016. szeptember 24-én 22 óra 36 perc 18 másodperckor történt Budapesten, a Teréz körút 4. szám alatti, felújításra előkészített, üres üzlethelyiség bejáratánál. A harmadik sérült egy taxisofőr volt...

A rendőrrobbantással vádolt édesapjának megdöbbentő tanúvallomása


(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 6.)

 

Az USA által megsemmisített link:

Néhány részlet a robbantással vádolt P. László Gergely édesapjának, P. Lászlónak 2018. 03. 05-én, a bíróság előtt tett tanúvallomásából:

- Meggyőződésem, hogy akik ezt elkövették, nem csak a fiamat vették célba, hanem engem és a lányomat is próbálták belekeverni az ügybe. A fiam elmondása szerint már nyáron észrevette, hogy valakik figyelik, követik és nem érzi magát biztonságban. Valószínűleg már több hónapon át figyelhették a mozgását (...). (...) Visszatérve a robbantásra: érdekes módon én pont aznap, hétvégén költöztettem a lányomat pesti albérletébe, amikor a robbanás történt. Se előtte, se utána hetekig nem jártam Pesten, már jóval korábban megbeszéltem egy ismerősömmel egy találkozót az Akcáfa utcába, az egyik pub-ba, mivel azonban az ismerősömet, beszélgetésünk közben elhívta a barátnője a találkozóról, egyedül maradtam. Azon a környéken mászkáltam, néztem a kirakatokat, hallottam a robbanást (...), utólag megtudtam, hogy két háztömbnyire voltam a helyszíntől. (...) Később a rendőrségi iratokból láttam, hogy az állítólagos sapkás elkövető pont abba az utcába fordult be, ahol én voltam (...). (...) Feltételezem, hogy már korábban lehallgatták a telefonomat, illetve bemehettek az e-mail levelezésembe, hogy könnyen megtudhatták, hogy mikor, hol leszek Pesten. Azt is gyanítom, hogy a kitervelők a házunkban is jártak korábban, júliusban, amikor nem volt otthon senki, mert észrevettem, hogy a dolgaim a könyvespolcon nem úgy vannak, ahogy hagytam őket. (...) Érthetetlen volt a dolog, de nem törődtem vele, hiszen nem tűnt el semmi, nem volt betörés stb. Furcsának találtam, tartom azt is, hogy a lányomat a Facebook-on a robbanás estéjére házibuliba hívta egy számára ismeretlen fiatal férfi, a Király utca körúthoz közeli részére [közel a robbantás helyszínéhez - a szerk.]. A lányom szerencsére nem ment el, otthon maradt a haverjával, a bérelt lakásban, a robbantásról így ő a tévében értesült, és ő mondta el nekem, mint mondtam, másnap. Számára, számomra elgondolkodtató és érthetetlen, hogy miképpen történhet ennyi furcsa véletlen, a gyermekeimmel és velem egy napon, egy időben, amikor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy pont ugyanazon a helyen, környéken legyünk az országban egy napon, ugyanazon időben, anélkül, hogy megbeszéltük volna. Erre mondják, hogy ez már több a soknál. A gyanúmat, miszerint engem is bele akartak keverni az ügybe, később az is erősítette...

Aki bajban van, vagy információval szolgálna, vagy munkánkat másként segítené: Tel.: +36/30/919-6386.

Tanúvallomás:
P. László
(A teréz körúti robbantással vádolt férfi édesapja)

Tanácselnök Bíró:
Dr. Kalina József
(a Fővárosi Törvényszék tanácselnök bírója)

Hangfelvétel és Filmkocka:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
(Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes)

A 8-as Sziget Filmbejátszások:
A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Filmfelvételeiből

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Érintve (ABC-sorrendben):
Andirkó Szabina
(a robbantásban megsérült egyik rendőr törzsőrmester)
Juhász Krisztina (szakértő)
Kakuk György (a Demokratikus Koalíció (DK) egyik legfőbb képviselője volt; bejelentette a teréz körúti robbantás előtt, hogy Orbán Viktor felől robbantásos cselekmény történhet, majd három hónappal később összeesett és meghalt; a Gyurcsány-párt (DK) azóta is hitvény gerinctelen gyáva szaralakként viselkedik)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű tömeggyilkosa, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
P. László Gergely (a teréz körúti robbantással megvádolt személy)
Pintér Sándor (Orbán Viktor örök belügyminisztere, az olajmaffia meghatározó alakja; Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa volt, a budapesti, 100-nál több robbantásos merénylet legfőbb szervezője és legfőbb eltusolója; az alvilág ma is az "Isten" szóval emlegeti)
Szikinger István (Magyarország egyik leghíresebb ügyvédje)
Valencsik Ferenc (a Privatkopo.hu főszerkesztője, aki cikket írt arról, aki belsősként beszámolt az általa személyesen ismert állítólagos valódi robbantóról, akivel anno fedett nyomozó ismertette össze)
Vantara László (a robbantásban megsérült egyik rendőr törzsőrmester)
Varga László
és sok tanú

 

A kapcsolódó irodalomból:
Gondolatrendőrségről beszélt a teréz körúti rendőrök felrobbantásával vádolt P. László

Csillag Ösvény Jósda