2019. 02. 17., Vasárnap
Donát névnapja

Gondolatrendőrségről beszélt a teréz körúti rendőrök felrobbantásával vádolt P. László

Gondolatrendőrségről beszélt a teréz körúti rendőrök felrobbantásával vádolt P. László
2018-02-01

Tegnap került sor a teréz körúti rendőrrobbantás vádlottja, P. László ellen az első bírósági tárgyalásra. A tárgyaláson történteket mi is felvettük. Beszéltünk az édesapával is. Lássuk a nem publikus titkosszolgálati eszközöket is!

Cikk és filmkockák: Molnár F. Árpád "ÉLI"

A vádirat szerint P. László Gergely 2016. szeptember 24-én, a Teréz körúton robbantotta fel saját készítésű bombájával a két rendőrjárőrt, V. Lászlót és A. Szabinát.

A rendőrök felrobbantásával vádolt P. László Gergely a rendőrségen saját terhére tett tanúvallomásait most, a Fővárosi Törvényszék bírósági tárgyalásán visszavonta, ezzel ártatlannak deklarálva magát. Többek között a két rendőr is megjelent a tárgyaláson, akiket nem sokkal később egyelőre elbocsátottak a bíróságról. Részletes meghallgatásukra később kerül sor.

A vádlott édesapjával mi is beszéltünk, sőt, az édesapával folytatott privát beszélgetéseinkből az derült ki, hogy ténylegesen hihet vagy hisz a fia ártatlanságában.

Ezzel nincs egyedül: közéleti ismerőseink és a médiából közismert személyek, a tárgyalás szünetében és a tárgyalás után többen is hangosan és több, úgynevezett fősodratú médiának nyilatkozva részletezték, miért biztosak abban, hogy P. László ártatlan, annak ellenére, hogy korábban több, önmagára terhelő, részletes tanúvallomást írt alá.

A jó pár, egyéb különleges körülmény között olyanokat találunk, hogy pl. Gyurcsány Ferenc pártjából a nem sokkal később egy plázában összeesett és meghalt DK-s parlamenti képviselő, Kakuk György egy nappal a robbantás előtt azt nyilatkozta, hogy a Fidesz-kormányzat "ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet" annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a Fidesz népszavazásán. Kakuk György jelezte, hogy a DK attól tart: a kormánytól nem áll távol, hogy "bármilyen eszközt bevessen".

Másnap pokolgép robbant Magyarország fővárosának főútján. Pár hónappal később pedig a hosszú életnek elébe néző, alig 50 éves Kakuk György váratlanul összeesett és szívinfarktusban meghalt.

Egy volt miniszterelnöknek (így pl. Gyurcsány Ferencnek) és az országgyűlési képviselők legalább zömének - ahogyan nekem - természetesen vannak és lesznek is nemzetbiztonsági kapcsolatai, ismeretségei. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, nincs abban semmi rendkívüli, ha egy az állam által tervezett, irányított vagy hagyott robbantásos cselekménynek híre megy, és minimum annyi, hogy valami, pl. egy robbantás történni fog. Mellesleg jegyezzük meg, hogy Orbán Viktor örök rendőrminisztere, Pintér Sándor egyébként is régóta hírhedt nemzetközi tömeggyilkos, és többek között az 1990-es évek száznál több bombarobbantásos cselekményének legfőbb szervezője és legfőbb eltussolója, az olajmaffia keresztapja, akit a Laborc Sándor MSZP-s titkosszolgálati vezérrel (NBH-főigazgatóval) folytatott titkosított beszélgetésen a Portik Tamás is az "Isten"-nek nevezett. (Pintér Sándort az alvilágban és másutt az "isten"-nek hívják. Valódi nevét sokszor és sok helyen kimondani is tabu. És ez már évtizedek óta így van.)

E cikk írója több magánbeszélgetést folytatott a rendőrrobbantással megvádolt P. László Gergely édesapja (Molnár F. Árpád felvétele)P. László Gergely édesapjával, aki tegnap, a fia kapcsán Tánczos Gábor ártatlanul elítélését is emlegette, akiről Lépold Józsefné, Magyarország leghíresebb bűnügyi szakértő grafológusa már lenyilatkozta a médiában, hogy megvan a valódi tettes, de a nevét 50 évre titkosították; azaz Tánczos Gábor ártatlanul ült 10 évet. A teréz körúti robbantó vádlottjának, P. Lászlónak az édesapja a móri tömegmészárlást is megemlítette nekem, amiben úgy ítélték el Kaiser Edét, hogy utóbb kiderült, ártatlan, és ott sem volt a helyszínen. De lehetne a példákat sorolni, Pusoma Dénestől kezdve a meggyilkolt fideszes képviselő, Balla Irma fiának, Schönstein Sándornak az ártatlanul elítéléséig, akinek az ártatlanságára szintén úgy derült fény, hogy előkerült a valódi tettes. Aki egyébként - a valódi tettes - addig hiába tanúsította többször a hatóságoknak, hogy ő a gyilkos, az állam szándékosan csukta le és tartotta fogságban Schönstein Sándort.

E cikk írója dolgozott az államnak a bűnüldözésben, operatív vonalon. Elmondom, hogy napi rutin a rendőrség, az ügyészség és a titkosszolgálatok részéről olyan bűnügyek megszervezése, amik addig nem léteztek és sosem jöttek volna létre, és amiknek célja, hogy tetteseket gyártsanak, majd további, mindezekbe be nem került ártatlan embereket is elfogjanak és szándékosan hamis vádakkal elítéltessenek, hogy a lecsukott emberek létszáma által is nagyobb legyen a dicsőség.

Tehát magyarul rengeteg az állam által szervezett bűncselekmény, és rengeteg az ártatlanul börtönben és fegyházban raboskodó. És vajon hányan ülnek életfogytig, ártatlanul.

A nevük szerint "nyomozó" szervek a koncepciós ügyek és perek szervezésénél szinte mindig csak amiatt aggodalmaskodnak, hogy mi van, ha majd a bíró ezt vagy azt nem akarja eltussolni? Tudniillik az egész láncsorban csak a bíróság az egyetlen bizonytalanabb láncszem, mert nem mindig biztosított, hogy a bírót is sikerül kellő mértékben bevonni a koncepciós perbe, vagy a konkrét bevonása nélkül, de kellő szolidaritást tanúsít az államilag szervezett maffiaügy iránt.

Aki dolgozott a titkosszolgálatoknak, a teréz körúti robbantás kapcsán is hamar jut arra a következtetésre, hogy ha a mostani vádlott, P. László volt a tettes, akkor nagy az esélye, hogy az állam tudott arról, hogy robbantás készül, illetve titkosszolgálati eszközökkel elősegítette vagy egészen pontosan előidézte a robbantás megszervezését és végrehajtását.

P. László egyébként visszatérően arról tett tanúvallomást, hogy szerinte követték és megfigyelték, a számítógépébe is beavatkoztak, de azt is visszatérően emlegette, hogy a gondolatait lehallgatják, valamint sugalmazták és előidézték a robbantás megszervezését és végrehajtását.

Csak zárójelben: a beismert gondolatszkennelési technikák közé tartozik többek között a lézeres gégemikrofon, ami a gondolkodás közben, a torokban létrejött rezgéseket szkenneli, és a gondolatokat kifogástalan minőségben teszi hallhatóvá bármilyen számítógépen. Az ember ugyanis gondolkodás közben is mindig beszél, megformálja a szavakat és a mondatokat, valamint gyorsabban teszi ezt, mint hangos beszéd közben. Hasonlóan régi technológia, ha a szájba teszünk mikrofont, vagy a fogra csatolunk egyet, vagy a fogba ültetjük. A fogpoloska alkalmazási területei közé tartozik például, hogy a ki- és belégzés közben figyeli a zajt, és tökéletes minőségben teszi hallhatóvá a célszemély gondolatait bármely asztali számítógépen. Az eszköz használatához már egy pár megabyte-os program is elegendő. Az USÁ-ban egyébként - amiről magyarra fordított CIA-s könyv is beszámol - nem ritka, hogy állampolgárok azért indítanak bírósági pert az amerikai titkosszolgálatok ellen, mert állításuk szerint poloskát tettek a fogukba.

De aki nézett már régen készült dokumentumfilmeket is, nem csak a Mónika-showt, nézhetett és hallgathatott pl. olyan tudóst, aki elmondta, hogy már általános iskolás hatodikos vagy hetedikes korában feltalált olyan eszközt, amivel hangokat lehet juttatni az emberi agyba. Bárki kívülálló is elképzelheti, hogy amikor erre képes egy gyerek, akkor hány évtizede tartanak ennél nagyságrendekkel messzebb az állam és a világ katonai és polgári titkosszolgálatai. Ezekkel folyékonyan lehet beszélni az emberi agyba, és ami gyakori, pl. vagy az Istennek vagy a Sátánnak kijelentve magát, avagy földönkívülieknek vagy valamely állam titkosszolgálatának, a szolgálatok konkrét utasításokat tudnak adni, és azt látnak el bármilyen titkos információkkal, akit csak akarnak.

De aki letölt egy egyszerű telefonos alkalmazást, amelynek mérete is csak pár megabyte, megtapasztalhatja, hogyan kell olyan magas, az emberi fül által már nem hallható frekvenciát, nagy hangerőre állítva az adott szobába vagy az ellenség területén szórni, amitől az illető nagyjából vagy konkrétan elviselhetetlenül rosszul érzi magát, és ha egy ilyen eszközt ráállítunk egy személyre vagy betechnikázzuk ilyennel, akkor az öngyilkosságig tudjuk hajszolni.

De e cikk témája most nem a titkosszolgálati eszközök lennének, ezért most erről ennyit, viszont akit érdekel, inspirálhat arra, hogy bővebben és többször beszéljek ezekről, és szívesen beszélek sok mindenről, amiről Orbán Viktor kormánya, majd az MSZP-kormányzat elmulasztott velem titkosítást aláíratni.

A teréz körúti robbantással vádolt P. László egyébként a bíróságon, tegnap kijelentette, hogy a fogságban kínozzák, és kiderült, hogy a szemmel nem látható eszközökről és hátterekről beszél.

Némi kutatás után egyébként bárki rálelhet olyan konkrét hátterű, több ország állampolgára által működtetett szervezetre, akik profik, és kifejezetten az olyan embereket gyűjtik, mint P. László. Gyűjtik az ilyen titkosszolgálati eszközöket is. A csapat háttere konkrét.

A P. László elleni tárgyalást amúgy Dr. Kalina József tanácselnök bíró vezette, aki - ritkaság ez - magas színvonalon és minden konfliktus nélkül vezette le a tárgyalást, annak ellenére, hogy a teremben jelentős létszámú hallgatóság és a média egész hadserege volt jelen. Az ország mindenféle részére kiterjedő bírósági tapasztalataink alapján kivételesen elismerendő, amikor egy bíró tisztességesen, egészségesen és normális emberként viselkedik, nem pedig úgy, mint egy kötekedő és bűnöző diktátor, köztük sokan látványosan ontva közben a szabálytalanságokat és a törvénytelenségeket, pokoli rossz hírét keltve ezzel a bíróságoknak, a bíróságok vezetőinek, valamint a kormánynak és a rezsimnek. Ugyanis a bírók pusztító viselkedését és magatartászavarait szinte mindenki közvetlenül a bíróságok vezetése és a kormány, valamint a miniszterelnök alkalmatlanságának és sötét rosszindulatának tudja be.

Mint az egyik legutóbbi, örökre példaként szolgáló orbáni thriller, amikor a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) bírója, Haászné Dr. Recskó Viktória az addig is totálisan alkalmatlan hírhedtségét örökre ható botránytörténelemmel fejelte meg, amire azóta csak úgy záporoznak hozzánk a megkeresések, hogy a bírók egész tömegeit be kell börtönözni illetve ki kell végezni. A rémfilm címére kattintva a botrány-kordokumentumot megtekinthetik: "Állami gyilkosságot szervezett a Kúria elnökhelyettese?! - Maffiabotrány a bíróságon!".

A P. László elleni, tegnapi tárgyalás során ismét előkerült, hogy szakértő vizsgálhatná a P. László szervezetében esetlegesen kimutatható tudatbefolyásoló kémiai anyagokat, amiket netán valakik azzal a céllal juttattak a szervezetébe, hogy kívánt irányú tanúvallomásokat tegyen, valamint bármi más további okokból.

A tárgyalás után többen elmondták, hogy feltűnt az ügyész hozzáállása, aki ezt nem támogatta, mondván, hogy a beismerő tanúvallomások nem most születtek, viszont egy füst alatt indítványozta P. László igazságügyi elmeszakértői vizsgálatát, annak ellenére, hogy ilyen vizsgálatok során már többször normálisnak nyilvánították.

A másik szokatlan fordulat az volt, hogy bár P. László közölte a bíróság előtt, hogy nem óhajt újabb elmeszakértői vizsgálatot, ennek ellenére az ügyvédje, Cseterics Krisztián szembeszállt "védence" döntésével, holott engedelmeskednie kellett volna, és a védence akaratával ellentétben csak azért is azt közölte Dr. Kalina József tanácselnök bíróval, hogy az ügyészhez hasonlóan ő sem kéri a kémiai beavatkozások kiderítésére vonatkozó vizsgálatot, ellenben az újabb elmeszakértői vizsgálatot igen. Dr. Kalina az ügyész és az ügyvéd ebbéli akaratát hagyta jóvá, és elrendelte P. László ismételt pszichiátriai vizsgálatát. Erről annyit mindenképpen tudni kell, hogy gyakorlatilag holt biztos, hogy politikai döntés fog születni, vagy pedig szintén semmiképpen sem a szakértés, hanem egyéni érzelmek és szándékok fogják meghatározni a szakértői nyilatkozatokat.

Azonban volt értelmes és hasznos felvetése is P. László mostani ügyvédjének, mert Asperger-szindrómára is kért vizsgálatot. Ez az autizmus enyhe formája, és amikor P. László ügyvédje az Asperger-vizsgálatot indítványozta, e cikk írója is rögtön felismerte, hogy a vádlott esetében valóban lehetséges Asperger. P. Lászlót én most láttam először, és mindössze pár méterre voltam tőle, majdnem szemből. És valóban: mind a tanúvallomásai, mind a bírósági tárgyalás egésze során tanúsított viselkedése végig azt sejteti, hogy az esetében fennállhat egy Asperger-szindróma. Így viszont a tanúvallomásai megbízhatatlanok, spontán bármilyen irányba megfordulhatnak, és látványosan úgy tűnt, amiképpen ez az Asperger egyik legfőbb tünete szokott lenni, hogy egyáltalán nem képes felmérni, milyen helyzetben van, és hogy hosszas vagy életfogytig tartó elzárás lehet a vége. Láthatóan nem képes a saját érdekeit képviselni, és nem ismeri fel helyesen az emberi helyzeteket és szituációkat, valamint állandóan téved az egyes személyek és egymás iránt, valamint az ő irányában tanúsított magatartások megítélésével kapcsolatban. Ezek a tünetek és tünetegyüttesek pedig nem skizofréniára, nem elmebetegségre, hanem Asperger-szindrómára utalnak.

Jó pár órával később az édesapja személyesen mondta el nekem, hogy a - teszem hozzá - zseniális és kiváló ügyvéd, Dr. Szikinger István többször kezdeményezte P. László kemikáliás beavatkozás kiderítésére vonatkozó szakvizsgálatát, de a hatóságok mindvégig megtagadták azt. Ez P. László édesapja számára is gyanús.

A legjobbak nem véletlenül a legjobbak, ugyanis Dr. Szikinger egy 7 hónappal ezelőtti ATV-s műsorban, Rónai Egonnál burkoltan még segítséget is kért a nézőktől a nem publikus tudatbefolyásoló és irányító technikák és áldozatok vonatkozásában. Elmondjuk, hogy a részletes és abszolút szakértői segítséget meg is kapta volna, de azt az ATV - hosszú-hosszú ideje alkalmazott gyakorlatával ellentétben - pánikszeren törölte, és meg fogjuk tudni, miközben biztosak vagyunk abban, hogy az ATV nem volt olyan jóindulatú, hogy az ATV által titkosnak és a lakosság elől pánikszerűen elrejtendőnek ítélt tényfeltáró anyagot legalább Dr. Szikinger Istvánnak átadta volna. Ha már egyszer a védence, de sokak mások egész élete is függhet tőle.

Csillag Ösvény Jósda