2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

A rendőrgyilkosságról a rekord-leleplező túlélő rendőrtiszt, Karancsi Tibor nyilatkozott

A rendőrgyilkosságról a rekord-leleplező túlélő rendőrtiszt, Karancsi Tibor nyilatkozott
2023-01-15

(Indexképen a meggyilkolt rendőr, Baumann Péter)

Karancsi Tibor nyugalmazott rendőr százados véleményét kérdeztem, aki az állami szervezett bűnözés, az állami olajmaffia leleplezőjeként túlélte az állami üldözéseket. A becslések szerint összesen ezer emberöléssel járt '90-es évek-beli olajszőkítő maffia kapcsán megbuktatott egy a maffializmust védő és szervező komplett rendőrkapitányságot, annak vezetőjével együtt, amire Pintér Sándor akkori országos rendőr-főkapitány mindent és minden erővel igyekezett eltussolni. Karancsitól változatos módszerekkel próbált megszabadulni, majd kirúgatta a rendőrségtől. A világhírűvé lett maffia-leleplező rendőr százados nem hagyta magát, és végül bíróság által sikerült kimondatnia, hogy az eltávolítása jogtalan volt, és a fizetéseit is visszamenőleg megkapta.

Az olajmaffia időszakában majdnem minden napra jutott egy bombarobbantásos cselekmény Budapesten. A 100-nál több pokolgépes merénylet legfőbb védelmezője és eltussolója Pintér Sándor volt, aki úgy lett belügyminiszter, hogy közölte Orbán Viktorral: ha megteszi őt belügyminiszternek, akkor azonnal véget vet a robbantásoknak. Az alvilágban "Isten" névvel illetett Pintér, amint belügyminiszter lett, egyetlen nap alatt lekapcsolta a pokolgépes háborút.

Interjú: Molnár F. Árpád

Karancsi Tibor régi barátom, miután az olajszőkítések és az ezektől elválaszthatatlan, markánsan állami szervezésű rendőrgyilkosságok vonatkozásában határon belül és kívül egyaránt széles nyomozásokat folytattam. A Karancsi által leleplezett állami olajmaffia olyan súlyos tétel volt a kormányok és a titkosszolgálatok számára, hogy annak idején, amikor ennek jártam utána, be is jelentették, hogy ha nem hagyom abba, meg fognak ölni. Akkoriban azt mondták, 130 %-on járok, amiben a 100 % jelentette a feltétlen politikai gyilkosságot. Bár biztos voltam benne, hogy állami gyilkosság áldozata leszek, nem hagytam abba a nyomozást, ráadásul még túl is éltem.

A mai napon régi barátommal, Karancsi Tibor leleplező rendőrtiszttel beszéltem telefonon a napokban történt rendőrgyilkosság miatt.

Tudniillik három rendőr ment intézkedni Budapesten a képen látható Szakács Szilárd miatt, aki őrjöngött, terrorizálta a szomszédait, az egyikükhöz pedig be is tört. A tanúk szerint előző nap is őrjöngött, démonokat kergetett, hallucinált, hangok beszéltek hozzá és a szomszédhoz is ezért tört be. Egyik barátom ismerte a kigyúrt Szakács Szilárdot: azt mondja, drogos volt és minden nap be volt tépve, délutánnál hamarabb nem is került elő, mert nappal pihente ki kábítószeres fáradalmait.

A rendőrgyilkossá lett Szakács Szilárd a helyszínre kiszállt három rendőr közül mindhármat megsebesítette; egyiküket - a 29 éves, házasság előtt álló Baumann Pétert - halálosan. Közeli barátom ismerőse az otthonából filmre vette, amikor a talpon maradt két rendőr közül az egyik nagy sokára végre lábon lövi az ámokfutót. Mint azt a felvételt készítő mondta: alig aludt aznap éjjel.

Természetesen szinte mindenki azon értetlenkedett illetve háborodott fel, a rendőrök miért nem szerelték le az őrjöngő ámokfutót.

Karancsi Tibor, akinek állami maffiát leleplező híre bejárta a világot, így nyilatkozott az eset kapcsán:
- Amikor elővette a kést, már akkor le lehetett volna lőni, csak félnek, olyan fogja vizsgálni, aki sosem látott még kocsmai verekedést sem - mondta Karancsi, aki egyszerre nyilatkozott az ügyről, miközben baráti beszélgetést is folytattunk, ezért igyekszem a kettőt különválasztani és csak a médiapublikációra szánt szavait közzétenni.

- Nagyon fájlalom a veszteséget a testület, a család miatt - ismételgette Karancsi. - Le vagyok sújtva, hogy ilyen ígéretes, fiatal, karrier előtt álló rendőrt elveszítettünk - tette hozzá.

Karancsi Tibor - aki a közelharcban is gyakorlatias - közölte:
- Nagyon gyengén felkészített stáb volt jelen. Ebből az intézkedésből nem lehetett volna probléma, mikor hárman voltak egy ellen, feldíszítve, mint a karácsonyfa. Bármilyen formában védhető lett volna a szituáció, úgy fel vannak szerelve; ki sem mehetnek anélkül, hogy ne lennének felszerelve mindenfélével. Ezt mind kihagyni, az élet megóvása árán is, nem értem. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Ha egyedül van a rendőr, akkor sem történhetett volna meg - mondta a nyugalmazott rendőrtiszt, sorolva a rendőröknél lévő védelmi és támadó eszközöket.

Többször jeleztem Karancsi Tibornak, hogy lehet, nagyon fiatalok voltak. Az állami olajmaffiát lebuktató nyugalmazott rendőrtiszt - aki nem csak Pintér Sándort, akkoriban Európa leghírhedtebb gyilkos politikusát, de a titkosszolgálat szándékait és terveit is túlélte, továbbá azt is politikai üldözöttként, amikor három roma felfegyverezve támadt rá, őket is leszerelte - visszatérően a rendőrök felkészítésének hiányosságait emlegette. Közölte:
- Az nem kifejezés, hogy hiányos vagy gyenge vagy alkalmatlan a kiképzés. A belülről fakadó önvédelmi reflex sem működött, nemhogy a kiképzés hozta felvértezettség, hogy akit támadnak, az védekezzen, és tegye ezt hatékonyan! - hangsúlyozta Karancsi.

Mint azt elmondta:
- Sok embert kiképeztem, voltam terrorelhárító mesterlövész is, speciális pszichológiai teszteken kellett keresztül menjek, hogy tudok-e embert ölni. Hál'istennek soha nem volt rá szükség, de éles helyzetben szemrebbenés nélkül lelőttem volna, ha hiszem, hogy a parancs, amit kaptam, legitim.

E cikk írója valószínűleg minden magyar idők legtöbb kilakoltatásáról tudósított. Karancsinak is felvetettem, amit a közösségi médiákban is írtam az esetről, miszerint: "Más filmfelvételeken is látható, hogy a rendőrök - amilyen erőszakosak és agresszívek kilakoltatásokon a békés, fegyvertelen, civilizált lakosság ellen, annyira - hosszú tűrők, békések és erőszakkerülők, amikor fegyveres bűnözők őrjöngenek. A napokban is végignéztem felvételről egy őrjöngő fegyveres állatot, aki azt őrjöngte, hogy megöli az intézkedő rendőröket."

Egy olvasónkat idézve: "Azért viselkedhetnek úgy a tüntetéseken és a kilakoltatásokon, ahogy, mert arra ki van adva az ukáz. Nem lesz retorzió, vessetek be mindent. Itt viszont bűnözőkről van szó. Nem fér a fejembe, hogy az aszfalton ücsörgő tűntetőt le lehet sokkolni, de az örjöngő állat ellen nem vetik be?"

A túlélő hős rendőrtisztnél ennek kapcsán a kilakoltatásoknál és a tüntetéseknél bevetett Készenléti Rendőrség (korábbi nevén REBISZ) gyakorlatát érintettem.

Karancsi Tibor közölte, hogy a készenlétisek arra vannak, hogy tömeget oszlassanak. A rendőrtiszt egyfajta tömegverő vagy tömegoszlató állományként emlegette őket, akik egyedül viszont gyávák. A vonaton - mondta - úgy húzzák meg magukat a nagy darab romák közt, mint a nyulak, csoportban merészek csak. Karancsi Tibor itt emlékeztetett arra is, amikor három dromedár romát szorított a földre, akik az olajleleplezések után vascsővel felfegyverkezve megtámadták.

Karancsi Tibor, aki a XX-XXI. századi magyar történelem talán legjelentősebb rendőri leleplezője, megemlékezett nemrég elhunyt közös barátunkról is, a XX-XXI. század minden bizonnyal legnagyobb ügyészéről, Dr. Szeszák Gyuláról, aki Hajdú-Bihar megye főügyészeként buktatta meg a hajdú-bihar megyei rendőrfőkapitány és felesége 66 vagonból álló olajmaffia-vonatát, miközben Pintér Sándoir akkori országos rendőr-főkapitány, Solt Pál, a Legfelsőbb Bíróság elnöke és Györgyi Kálmán legfőbb ügyész követelőztek, hogy Szeszák tussoljon el mindent, hagyja futni az olajvonatot, biztosítsa az adócsaló állami szervezett bűnözés teljes védelmét, és bűnpártoló bűnözőként csatlakozzon a megyei rendőri vezetők bűntetteinek eltussolásához. Ő sem volt hajlandó és azon kevesek közé tartozik, akit bár azonnal nyugdíjba küldtek, végül nem sikerült illetve nem mertek kivégezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda