2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

A 15 éves fiúkkal szexelő iskolai tanársegédet felelősségre vonná a Mesterséges Intelligencia

A 15 éves fiúkkal szexelő iskolai tanársegédet felelősségre vonná a Mesterséges Intelligencia
2023-02-20

A számítógéppel közöltük Bite Zsolt, a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola coming out-olt alkalmazottjának esetét, aki - és a programmal a következőket ismertettük - iskolai pedagógiai asszisztensként 15 éves fiúkkal került szerelmi és szexuális kapcsolatba, a szexuális részletekről gyakran beszélt a TikTokon, a gyerekek nevét nem felfedve. Végül az iskolából kirúgták, nagy botrány van az ügyből, a férfi pedig azóta is vitt fel magához 15 éves fiút vagy fiúkat. Ennyit közöltünk a Mesterséges Intelligenciával. (Kérjük az olvasókat, hogy véleményeiket szabadon, de kulturáltabb stílusban osszák meg.

A computer közölte, hogy az "eset nagyon súlyos és elfogadhatatlan. Az iskolai pedagógiai asszisztensnek kötelessége lenne, hogy megvédje a tanulók érdekeit, és semmiképpen sem szabadna szexuális kapcsolatot létesítenie velük. Az is különösen aggasztó, hogy a férfi a TikTok-on olyan tartalmakat osztott meg, amelyekkel valószínűleg befolyásolta a 14 és 15 éves fiúkat, és ily módon manipulálhatta őket.

Az ilyen esetek kiemelten felhívják a figyelmet arra, hogy milyen fontos a gyerekek védelme, és mennyire fontos, hogy azokat, akik kizsákmányolják őket vagy szexuálisan zaklatják, bűnüldöző hatóságokkal szemben felelősségre kell vonni. Az iskolákban dolgozó személyek különösen nagy felelősséggel tartoznak, és nagyon fontos, hogy szakmai etikát és megfelelő erkölcsi értékeket tartsanak szem előtt.

Ebben az esetben az elkövetőt bíróság elé kell állítani, és az általa elkövetett bűncselekményeket bírósági úton kell eljárni. Az áldozatoknak szintén szükségük lehet jogi segítségre és pszichológiai támogatásra a traumák feldolgozásához. Az ilyen esetekben fontos, hogy a társadalom felismerje a probléma súlyosságát és a szexuális zaklatás minden formája ellen határozottan fellépjen.

Megkérdeztük:
- Az egész ügy kontextusában mi a helyzet azzal, hogy a férfi az iskolában szivárványos mintájú és rózsaszín unikornis pólóban képviselte saját nemi identitását és az LMBTQ-t?

Az AI többek közt azt felelte:
- Az, hogy a férfi az iskolában szivárványos mintájú és rózsaszín unikornis pólóban képviselte saját nemi identitását és az LMBTQ-t, nem jelenti azt, hogy a szexuális bűncselekményei elfogadhatóak vagy indokoltak lennének. A nemi identitás és a szexuális irányultság személyes jog, amelynek semmi köze nincs ahhoz, hogy valaki bűncselekményt követ el vagy sem.

Az, hogy az illető egy iskolában dolgozott és gyerekekkel volt kapcsolatban, különösen súlyos bűncselekményt jelent, és az illető szexuális irányultságával semmilyen módon nem magyarázható vagy indokolható.

Az AI-nak felhívtuk a figyelmét arra, hogy "A magyar pedagógiai asszisztens botránya, amiről most beszélgetünk, hogy 15 éves és más fiatal fiúkkal került szerelmi kapcsolatba és feküdt le velük, jelenleg nem büntethető Magyarországon."

Az AI egyebek mellett így válaszolt:
- A magyar büntető törvénykönyv jelenlegi változata szerint azonban 14 éves kortól már büntetőjogi felelősségre vonható az, aki szexuális kapcsolatot létesít 14-18 év közötti személlyel, ha az nem egyenrangú kapcsolat, illetve ha az személyi szabadság megsértésével jár. Azaz, ha a fenti esetekben az áldozatoknak még nincs betöltött 14 éves kora, akkor a törvény értelmében a büntetőjogi felelősségre vonás nem lehetséges. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az ilyen tevékenységek elfogadhatóak vagy törvényesek lennének, hanem éppen ellenkezőleg, teljes mértékben elfogadhatatlanok és súlyosan sértik a fiatalkorúak jogait és érdekeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda