2021. 01. 23., Szombat
Rajmund,Zelma névnapja

Zshow time kálváriája: Orbán világszintű hulladék egészségügye hangfelvételekkel

Zshow time kálváriája: Orbán világszintű hulladék egészségügye hangfelvételekkel
2020-11-09

39 fokos láza van? Lehet, hogy belehal a koronavírusba? Hívjon bátran bármilyen számot, nem kap segítséget sehol. Nem tudja, ki a háziorvosa, mert csak fizeti Orbán rekorddrága tb-járulékát, de sosem vette igénybe? Akkor Ön meg fog halni. Orbán rendszerében az illetékesség adminisztratív labirintusa mindennél előbbre való, viszont senki nem tudja, hogy azt meg hogyan kell, viszont mindenki határozottan útba igazít, hülyeségeket beszélve.

Lehet, Orbánnak még 10 év kell ahhoz, hogy a megmaradt egészségügyi dolgozóknak ne az adminisztráció legyen a legfőbb feladatuk, hanem a gyógyítás? Ugyanis régen minden simán ment, de 10 év egészségügyi fejlesztés után másról sem hall az ember, mint arról, hogy a kormány úgy megbonyolított minden egészségügyi vizsgálatot - nem beszélve a rutinműtétekről, amik elérése kvázi teljesen lehetetlenné vált -, amire volt példa a magyar történelem során.

És ha azt nézzük, hogy Európa országainak népei közül csak a bolgárok élnek rövidebb ideig, mint a magyarok, vagy pl. gyógyítható betegségekben és rákban a magyarok halnak meg a legtöbben Európa minden népe és nemzete közül, és bár több mutató alapján a magyarok Európa legszegényebb népe, ugyanakkor a statisztikák kimutatják, hogy a magyarok többet költenek fizetős magánegészségügyre, mint a jóléti és dúsgazdag svédek, akkor ezekből is egyértelműnek tűnik, hogy Orbán kifejezett célja, hogy az emberek takarodjanak kifelé az állami egészségügyből! Kifelé! Takarodjatok!

A közismert Osváth Zsolt kálváriájában napról napra
nagyobb embertömegek ismernek a saját kálváriájukra.
KLIKK A VIDEÓRA!:

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda