2021. 01. 17., Vasárnap
Antal,Antónia névnapja

Vujity Tvrtko szerint ők felsőrendűek, és joguk van megszabni, mit lássanak a világ népei

Vujity Tvrtko szerint ők felsőrendűek, és joguk van megszabni, mit lássanak a világ népei
2019-03-20

Nettó fasiszta ideológiáját osztja a burzsuj ATV-n keresztül annak műsorvezetője, Vujity Tvrtko. A horvát származású sajtós most éppen ismét a magyar ellenzék halovány ellenállásának eltörlése mellett agitált, utána az új-zélandi muszlimgyilkos, Brenton Tarrant kapcsán fejtette ki államfasiszta álláspontját arról, hogy nekik, állami és multimilliárdos médialakáj felsőrendűeknek kell megszabniuk, miket láthassanak, mikről tudjanak a világ népei. Ugyanis az emberek ezt nem tudják megítélni, csak ők, az állami vezetőket és a multimilliárdosokat kiszolgáló önjelölt uralkodó elit.

Gyorscikk, a cikk végén Felhívással: Molnár F. Árpád
(Publikálva: 13:48.48 órakor)

 

Vujity Tvrtko, aki műsorvezető társával az ATV-ben visszatérően szólal fel a szólás-, a sajtószabadság és a demokrácia ellen, ma éppen - miközben társával, a távolról sem észlény Balogh Judittal a napot Kövér László és Áder János hallatlan méltóságának magasztalásával, és az ellenzék stílusának határtalan mocskolásával kezdték - azzal folytatták, hogy tűrhetetlen, hogy a Facebookon másfél millió ember merészelte megosztani azt a videót, amit hiába törölt a Facebook. Nevezetesen amin Tarrant - fejkamerájával és fegyverrel - éppen muszlimokra lövöldöz. Tvrtko teljesen nyíltan képviseli ugyanis, hogy ők, államiak és burzsuj, milliárdos médiások azok, akik tudják, hogy mit láthatnak a világ népei, ezért nekik nem csak joguk, de kötelességük is, hogy onnan, fentről, a multimilliárdos állami szenny és bűnözés trónusáról határozzák meg az ismeretek és információk áramlását. Tudniillik a lakosság alsórendű emberfaj, Tvrtko-ék pedig az Übermensch.

Tvrtko elégedetlen a Facebookkal, amelyik másfél millió megosztást (azaz másfél millió ember döntését és akaratát) törölt Tarrant lövölödözéséről, ahelyett, hogy eleve tiltotta volna a kordokumentum megoszthatóságát, ezért a horvát származású médiadiktátor ismét felvetette, hogy radikálisan kellene korlátozni a világ népeinek szólás- és szabadságjogait. Akik pedig erről döntsenek, ki mások lehetnének, mint ők, a Vujity Tvrtko-féle, multimilliárdosoknak dolgozó felsőbbrendű emberfaj, az Übermensch.

Tvrtko szabadságellenes nézeteiben annál is inkább megbízhatunk, mivel az Emberiséget sosem a népakarat és a lakosság tájékozottsága nyomorgatta, hanem az olyan politikusok, állami vezető korrupt bűnözők, valamint végtelenül korrupt média multimilliárdosok, mint Kövér László, Áder János, vagy éppen mindezek gátlástalan szolgalelkű talpnyalója, a horvát származású Vijuty Tvrtko.

Miért fontos, hogy horvát származású? Azért, mert ha valaki szüntelen a magyarellenességével és a magyar nép elleni államfasiszta nézeteivel hívja fel magára a figyelmet, akkor óhatatlanul felmerül az erős gyanú, hogy netán azért teszi, mert a lelkében nem eléggé magyar, nincs elégséges nemzeti identitása, magyarság iránti hűsége, ezért nem a magyar nép és nemzet iránt hűséges és elkötelezett, hanem bármi más befolyása és irányítása alatt áll. Így pl. - mivel nincs igazi hazája, így - hol egyik, hol másik párt iránt, de mindig a pénz és a hatalom iránt, függően attól, hol fizetnek többet. Azért, mert nincs nemzeti elkötelezettsége, nincs valódi hazája. Ezért hazája a pénz és a hatalom, valamint az ezek iránti gerinctelen és gátlástalan lojalitás.

Az a nézet, hogy az embereknek egy felsőbbrendű emberfaj kell, hogy megszabja, miről tudjanak, a fasiszta rendszerek, tehát a diktatúrák elválaszthatatlan része. Tvrtko gyerekekként tekint a magyar népre és az Emberiség minden népére és nemzetére, akik túl ostobák nem csak ahhoz, hogy döntsenek, de ahhoz is, hogy azt el tudják dönteni, mit szabad megnézniük és mit nem. Hanem a mérlegeléshez szükséges tudás és magaslati korrupciós moslék az nála, Vujity Tvrtko-nál van, ezért ő az és minőségtársai - tehát a leggazdagabb és a leggazdagabbakat a leginkább kiszolgáló korrupt, elnyomó és minden téren kleptokrata, kizsákmányoló és bandita réteg -, amelyik el tudják dönteni, miket lehet a népnek és miket nem. Az emberek ehhez ugyanis túl hülyék. Irányítani kell őket. Irányítani, cenzúrázni, korlátozni a kis dedós idiótákat.

Tvrtko-hoz képest egyetlen személy látszik az országban, aki az ATV-s félhorváthoz képest is ellenségesebb az Emberiség tájékozottságát és védelmi reflexeit a Világtörténelemben elsőként kimagaslóan kiszolgáló Internettel szemben: a szintén fideszes Földi László. Földi László, a III/I-es hírszerző ezredes anarchiaként emlegeti az Internetet, és szeretné azt megszüntetni, hogy ismét minden a lehető legmaximálisabb állami irányítás és ellenőrzés alá kerüljön. Azaz fasiszta nézeteket hirdet. A fasizmus az államhatalom részéről a lakosságot érintő túlzott ellenőrzést és korlátozást jelenti.

A fasizmus az Emberiség átkaként, örök és állandó nyomoraként és tömeggyilkosaként vonult végig a Világtörténelmen, mindenhol. Az Internet szabadságát sem a Vujity Tvrtko-k teremtették meg, hanem ezen fasiszta ideológiát képviselő és hirdető, önhasznú, manipulatív és népellenes élősködő réteggel ellentétben a világ tudósai. Bár a hadsereg, tehát a fasiszta államrendszer már régóta rendelkezett az Internethez szükséges eszközökkel és használta is azt, az Internetet természetesen nem ezen - tehát a Tvrtko-k által képviselt és pártfogolt - fasiszta bűnözők, maffiózók és gengszterek adták át az Emberiségnek, hanem a fasiszta úrhatnám önjelölt elit intellektuális ellenoldala, a világ nagy fizikusai, részecske- és kvantumfizikusai, amikor az Emberiség legnagyobb részecskegyorsítójának, a CERN-nek a munkatársaiként elindították a világot összekötő számítógépes kommunikációs hálózatot, az Internetet. Mivel ezen tudósok nem az ATV és annak burzsoá parazitái, hanem az Emberiség szolgálatában álltak, ezért természetes volt, hogy nem azon aggódtak, mint Vujity Tvrtko és az ATV-s Németh-klán, hogy sokan mások mérhetetlenül olcsóbban és sokszorosan magasabb mennyiségben és minőségben sugároznak és adnak híreket az elhallgatott és a Tvrtko-k által elrejtett valóságról, hanem a tudósoknak pont az volt a céljuk, hogy minél többeket kapcsoljanak be a modern korba, ahol a tehetségeket és a képességeket nem Vujity Tvrtko-féle burzsuj őskövületek és fasiszták kényszerítik feudalista és fasiszta rabigába és örök feledésbe, hanem mindenki értesülhet mindenről, mindenki a lehető legteljesebb ismeret alapján dönthesse el, hová tartozik, aki pedig tehetséges, sokat tudó, de bármilyen Tvrtko-féle fasiszta vasfüggönyök miatt megszólalni sem tudna a Tvrtko-féle fasiszta, elnyomó és kizsákmányoló bűnözőket támogató maffiamédiákban, szabadon tájékoztathasson bármiről, és - nagyon gyakori és meghatározó - megvédhesse az életét a Tvrtko-féle fasiszta állami cenzor médiák állami üldözéseket és állami gyilkosságok és népirtások csaknem összesét(!) kiszolgáló állami terrorista üldözések elől.

Mik az Emberiség lehetőségei az olyan egomániás és harácsoló elnyomó fasiszta ideológiák ellen, amilyeneket Vujity Tvrtko képvisel?

Az egyik, ami éppen a nyugati áldemokráciák egyre pofátlanabb és egyre durvább cenzúrái miatt jutott eszembe, és Vujity Tvrtko mai halmozott ámokfutása késztetett döntésre: a Dark Web. Az a web, ami sokkal, sokkal, de sokkal hatalmasabb, mint a látható web, és ahol nincs cenzúra. Az a web, amit eredetileg a hadsereg használt, mára pedig a világ információinak és betiltott ismereteinek messze-messze zöme ott landol. Ez az, aminek használatára megtanítani kell a magyarságot és az Emberiséget, hogy az mind nagyobb tömegekben kivonulhasson végre a Vujity Tvrtko-féle káderi apáskodó, ellenőrző, cenzúrázó, szelektáló, eltitkoló, elhallgató, korrupt sz.ralakként betiltó és elnyomó fasiszta állami és multinacionális, valamint bankárfasiszta világbűnözés elől.

Ezért most mi egy szüntelen visszatérő felhívást indítunk minden Kedves Néző és Olvasó számára: jelentkezzenek azok, akik alapos ismerői a Dark Webnek, vagy tudnak olyanokat ajánlani, akik jártasak ebben. És akkor elkezdjük a nemzet oktatását, ami által felszabadulhatnak a Tvrtko-féle önjelölt diktátorok és burzsoá kiszolgáló talpnyalók retkes, dohos, bankárokat, kövér lászlókat és mindenféle népgyűlölő szociopata diktátor bűnözőket és aktív állami tömeggyilkosokat kiszolgálók pszichopata és bűnöző maffiavilágából.

Telefonszámunk, amelyen minket - és ahogy eddig is, bármilyen más bajjal vagy katasztrófával - kereshetnek: +36/30/919-6386.

Csillag Ösvény Jósda