2019. 10. 19., Szombat
Nándor névnapja

Végrehajtói szabad rablás a kilakoltatni akart, 8 tagú család ellen

Végrehajtói szabad rablás a kilakoltatni akart, 8 tagú család ellen
2015-08-05
Láncolatos végrehajtói bűnözés. Pár napja publikáltuk dokumentumfilmünket a családról, most pedig lapunk személyesen kísérte el a frissen szült Nagy Bernadettet a kőbányai vagyonkezelőhöz és a végrehajtóval is beszéltünk. A kálváriáról olvashatnak most.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Az állambűnügyi ámokfutás kiváltó oka - mint a 10 gyermekes család történelmi súlyú kilakoltatásakor is volt - megint Orbán Viktor egyik földesúr basája, Kovács Róbert fideszes polgármester, akit sokfelé csak úgy emlegetnek: a kőbányai mészáros.

Mostani esete is Orbán Viktor és a Fidesz tömegével tetten ért lakosság elleni népirtó pogromjának eleme, amelynek keretében a Fidesz országszerte teljesen rendezett, mindig, minden számlát befizetett családot és nagycsaládot dobál utcára, elvéve tőlük az önkormányzati lakások ezreit. Ezután a kiürített lakások kisebb hányadát odaadják a haveroknak, a többségét pedig jellemzően bedeszkázzák és befalazzák, átadva mindet az enyészetnek, hogy ott rohadjanak meg mind, ahol vannak, de ember ne lakjon bennük.

Ha valaki csodálkozik, hogyan lehet ez, ne tegye, mert a világ számos országában láthatunk ilyesmiket diktátoroktól és ezeknél súlyosabb tömeggyilkos despotáktól. Jellemző az ilyen a világsajtóból hírhedt és leghírhedtebb arab és afrikai diktátorokra is. Az ilyen intézkedések mögött mindig egyetlen ember vagy egy kis létszámú állami szervezett bűnöző banda szokott állni (jelen esetben Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök több évtizede szoros barátja, Arthur J. Finkelstein, aki Orbán Viktor legfőbb tanácsadója immáron 2008 óta). Az ilyen akciók célja egy-egy ország vagy az ország népe jelentős részének teljes tönkre tétele, hol egyszerűen népgyűlöletből, hol pedig egy szűk oligarchia lakosság elleni, országot és rendszert átszervező stratégiájából fakadóan, ahol szintén közvetlen cél a lakosság jelentős részének tönkre tétele, más országokba kergetése vagy szisztematikus irtása.

Nagyné Bagó Éva - mint arról a napokban bemutatott dokumentumfilmünkben is számot adtunk - 4 gyermekét neveli. Nagy Bernadett nevű lányának pedig 3 kisgyermeke van. Így lakik együtt a család a törvényben az önkormányzatok számára előírt négyzetméter-számnál kisebb önkormányzati lakásban, összesen nyolcan. Kovács Róbert fideszes polgármester, a kőbányai mészáros azonban annak ellenére, hogy rezsihátralékuk sem volt, felmondta a szerződésüket és dupla akkora lakbért rótt ki rájuk. Ám a család ezt is becsületesen fizette mindvégig. Kovács Róbert, a kőbányai mészáros mindezek ellenére döntött úgy, hogy akkor is kilakoltatja az egész családot. Pártját, a Fideszt, a világsajtó jellemzően Európa leghitványabb kormányaként emlegeti. A háttérben azonban nem csupán egy ócska söpredék bűnöző, Orbán Viktor, hanem közvetlenül Benjamin Netanjahu 25 éve egyes számú tanácsadója, Arthur J. Finkelstein áll. Az ikerállamiság jegyében történt az is, hogy Netanjahu pártja, a Likud testvérpárti szövetséget kötött Orbán Viktorral, a Fidesszel. Halálosan hideg, az emberéleteket semmibe nem néző hatalmi és egyéni haszonszerző célú bűnöző és terrorista népirtó politika áll a háttérben. Netanjahut pedig amúgy is emberjogi bíróság elé akarja állítani elévülhetetlen háborús bűntettek miatt az ENSZ és Hága egyaránt. Úgyhogy nem szorul külön magyarázatokra, miért történnek mindezek Magyarországon és miket művel ez a rendkívül sötét, történelmien alávaló, örvénylő moslékként kavargó bűnbanda.

Az izraeli-orbáni oligarchia magyar nép elleni gyűlöletpogromjának keretében akarják utcára dobni a 8 tagú, becsületes családot is. De annyira züllött, rohadt bűnöző söpredék szociopata bandáról van szó, hogy a maffia lakájai sem ügyelnek a törvényesség látszatára sem, annak ellenére, hogy szinte minden a média nyilvánossága előtt zajlik.

A család most pl. július 20-án, hétfőn kapta volna meg a fizetést, ami az édesanya OTP-s számlájára érkezett. Az Orbán-bandának nagyon sürgős volt kifosztani a családot, mert aznap, 11 óra 51 perckor máris SMS érkezett, hogy a Domokos Ágnes által vezetett önálló bírósági végrehajtó irodája inkasszót tett a család számlájára, azaz elkobozta a család jövedelmét. Ez a média reflektorfényében lévő 8 tagú család esetében azt jelentette, hogy sem a számláikat nem tudták befizetni, sem élelmiszert nem voltak többé képesek vásárolni. Miközben a családban van egy frissen szült kismama és újszülött csecsemője is, nem beszélve több, néhány éves kislányról. Orbán Viktor közpénzünkön agyonfizetett Döbrögije, Kovács Róbert kőbányai fideszes polgármester végrehajtója 38 ezer forintot a saját költségeként vont le (kiváló órabér), 45 ezer forintot pedig az önkormányzati vagyonkezelő részére kobzott el.

De mindez eleve hamis elszámolás alapján történt, mivel a végrehajtó durván 450 ezer forintot követelt, amiről a vagyonkezelő 2015. 07. 24-én kelt hivatalos dokumentumban igazolta, hogy nulla forint tartozás illetve díjhátralék áll fenn. A dokumentumot a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. pecsétjével és csoportvezetői aláírással látták el. A csoportvezetővel ma én is találkoztam. A vezető az édesanyával még a múltkor közölte, hogy a vagyonkezelő hivatalos dokumentumát el kell fogadják, mert rajta van a pecsét, az aláírás, minden. De a vagyonkezelő jogi tanácsadója és a végrehajtó Domokos Ágnes embere közölte, hogy ez nekik nem elegendő, csak az, ami számítógépes rendszerben is megjelenik vagy postai úton kézhez veszik.

Ez azoknak, akik amúgy jártasak a hivatali bűnözésben, hamar szemet szúr a tekintetben, hogy ilyen marhaságot akkor szokott közölni egy ügyvéd vagy egy végrehajtó, ha köztörvényes módon akar pénzhez jutni. Gengszter ügyvédek és gengszter végrehajtó bűnözők szoktak így érvelni, akiknek célja mások köztörvényes módon elkövetett megkárosítása, fosztogatása és teljes kifosztása.

Miután Domokos Ágnes önálló bírósági végrehajtó (bűnöző) számára a követelt dokumentumok is rendelkezésre álltak, a vagyonkezelő pedig külön kérte az inkasszó feloldását és külön igazolta, hogy a kifosztott családnak nincs tartozása, a vagyonkezelő jogi kapcsolatán, a Szikora ügyvédi irodán keresztül pénteken továbbították Domokos Ágnes végrehajtónak. Domokos Ágnes irodája szombaton az anyagot feldolgozta.

Domokos Ágnes köztörvényes bírósági végrehajtó irodája ezt követően úgynevezett "tévedésre" hivatkozott, és megpróbált mindent rákenni a vagyonkezelőre és annak jogi kapcsolatára, a Szikora ügyvédi irodára.

Miután a család pénzét törvénytelenül elkobozták, és már minden teljes körű bizonyításra került, mindezek után egy héttel később, hétfőn, Domokos Ágnesék kiadták postai útra a papírt, hogy a bank szüntesse meg az inkasszót. Nagy Bernadett (aki frissen szült és 3 kislány édesanyja) pedig elérte, hogy faxot is küldjenek a Csányi Sándor vezette OTP Banknak. A család feje, Nagyné Bagó Éva (az ő lánya Nagy Bernadett is) hétfőn, 12 óra 1 perckor az OTP-be ment, ahol egy hölgy azt mondta, hogy ha elmennek a végrehajtóhoz és kikérik a papírt, akkor ő azt beszkenneli és továbbítja az inkasszó feloldásra.

Viszont a Domokos Ágnes önálló bírósági végrehajtó iroda minden héten kizárólag kedden tart fogadó órát, és akkor is maximum kizárólag Domokos Ágnes helyettese érhető el. Nagy Bernadett ezért telefonon kereste meg őket, ahol azt mondták, hogy a levonás előbb történt meg, minthogy beérkezett volna az inkasszó megszüntetéséről a dokumentum. De a számítógépük kettéosztotta a levont összeget; mégpedig az ő végrehajtási díjukra (ami szintén hamis dokumentum alapján került megállapításra), valamint a vagyonkezelő zrt.-nek továbbküldték a többi összeget, úgyhogy menjenek a vagyonkezelőhöz. Domokos Ágnes végrehajtóék - jó bűnözőkhöz méltó módon - itt is ráfogtak mindenkire, mindent: az irodai számítógépük hatalmára, valamint a vagyonkezelőre, csak ne kelljen kifizetniük azt, amit köztörvényes módon egyszerűen elloptak és elkoboztak.

Nyilvánvalónak tűnik, hogy Domokos Ágnes minimum valamilyen törvénytelen műveleteket hajt végre a lakosság pénzével, meglehet, ami ilyenkor gyakori, hogy állandó fizetési nehézségekkel küszködik, és egyértelmű, hogy annyi civil embert és a jogban tájékozatlan ártatlan állampolgárt és családot húz le, amennyit csak tud. Ezt a feltevést - aki olvas - a továbbiakban is megerősítve láthatja.

A vagyonkezelőnél viszont most, szerdán közölték, hogy ez az összeg még nem érkezett meg hozzájuk. A vagyonkezelőnél a csoportvezető felhívta Domokos Ágnes végrehajtót vagy az irodáját, de a végrehajtónál most azt közölték, hogy a fennmaradó összegről nem tudják, hol van.

A frissen szült Nagy Bernadettel távoztunk a vagyonkezelőtől, de már a kapun túl felhívtuk Domokos Ágnes végrehajtó irodáját, ahol a titkárnő azt állította, hogy éppen ezekben a percekben, hogy kijöttünk a vagyonkezelőtől, dolgozták fel az összeget. Ellenben mivel ez a munkájuk a sokadik a sorban, ezért nem fogják ezt előre venni, hanem majd ha az összes többivel, ami előtte volt, végeztek, akkor sorra kerülhet ez is. Ezért további késlekedés fog bekövetkezni. Aztán továbbítani fogják az összeget a vagyonkezelő számlájára, amire a titkárnő 3 nap átfutási időt jelölt meg. Azaz jövő hét. Még egy hét.

Tehát Domokos Ágnesék köztörvényes módon kifosztották a családot, majd miután nem lehetett tovább eltussolni a sorozatos szabálytalanságokat, nyeglén közölték: ácsi(!), majd ha sorra kerül, akkor foglalkoznak vele!

Azonnal visszamentünk a vagyonkezelőhöz, ahol azt mondták: két nap múlva, pénteken érdemes telefonon érdeklődni, hogy amennyiben nem érkezik meg Domokoséktól az átutalás, akkor ne kelljen fölöslegesen bemenni. A vagyonkezelőnél optimisták voltak, mert a végrehajtó eleve 3 nap átfutási időt jelölt meg, azaz nem pénteket, hanem majd valamikor a jövő hetet, és ugyan mi más okból, ha nem azért, hogy minél később vagy soha ne kelljen visszafizetniük a törvénytelenül elszedett összegeket.

További probléma, hogy a család a halmozottan törvénytelen inkasszó miatt nem tudta befizetni az aktuális számlákat, ami miatt késedelmi kamatokat fognak felszámítani. Az a Kovács Róbert-féle orbáni banditarendszert nem érdekli, hogy gyakorlatilag nyílt, leplezetlen és halmozottan törvénytelen szabad rablásról van szó, és minden ennek az Orbán Viktor- és Kovács Róbert-féle rosszindulatú és minden valószínűség szerint tudatosan, szándékosan és szervezetten köztörvényes maffializmusnak a következménye. Csak az számít, hogy mivel időben nem fizettek, mert a banda megakadályozta őket, ezért a banda további büntetéseket is kiró a családra. A fideszes gyakorlat pedig az, hogy utólag a késedelmes fizetést is a családra terhelik, és rosszhiszemű nem fizetőkként kezelik őket le, mert a bűnöző alkatú pszichopátia egyik legfontosabb pszichiátriai sajátossága, hogy - mint Kovács Róbert, a kőbányai mészáros - lehetőleg mindig, minden felelősséget másokra hárít, megbízhatatlan erkölcsű, hazug, antiszociális, és semmiért nem akar felelősséget vállalni. Ez a bűnöző alkatú pszichopátia leggyakoribb jellemzői között szerepel.

A vagyonkezelőnél egyébként Nagy Bernadett azt ajánlotta, hogy amint megérkezik a végrehajtótól az összeg a vagyonkezelő számlájára, vonják le a szükséges összegeket, és a különbözetet kéri csak vissza.

De ha már Domokos Ágnes önálló bírósági végrehajtó, akkor nézzünk még további visszaéléseket és tudatos, szándékos, tervezett bűncselekményeket:

Dr. Domokos Ágnes önálló bírósági végrehajtó (1042 Budapest, Kemény Gusztáv u. 6, 2/1) 377.V.1421/2015/140 végrehajtói ügyiratszámmal, 2015. július 28-án keltezve "BÉRLETI DÍJ ÉS HASZNÁLATI DÍJ címen és járulékai iránt indult végrehajtási ügyben" levont saját hősies és hamis papírozott munkája díjaként 38.144 forintot. Domokos Ágnes aláírásával igazolta azt is, hogy a "38.144 Ft vonatkozásában adós annak megfizetésére 3 hónap részletet kért és kapott". Mindezt a hamisan megállapított 450 ezer forint tartozás alapján, amiről szintén Domokos Ágnes dokumentumával rendelkezünk, azonos ügyszámmal.

Ennek ellenére Domokos Ágnesék - újabb törvénysértés - ezt az összeget is teljes egészében levonták a család bankkártyájáról. Ez történik, ha az állam bűnözőkre bízza a lakosság bankkártyáit. Nagy Bernadett kérdésére a bűnöző végrehajtói iroda azt közölte, hogy ezt az összeget akkor térítik vissza, ha a család ír egy két soros kérvényt, és akkor részletekben fizetheti be ismét a 38 ezer forintot. Tehát Domokosék hamis dokumentumok alapján elszedték a családtól a 38 ezer forintot is, és ezzel egyúttal a részletfizetésről szóló szerződést is teljes körűen felrúgták, azaz ebben is törvénytelenséget követtek el.

Tehát Domokos Ágnes bizonyítottan a 450 ezer forint nem létező tartozás alapján állított ki saját magának 38 ezer forint munkaköltséget. Miután pedig nem volt tovább eltussolható, hogy az adósságot hamisan állapította meg, hiszen a családnak nulla forint díjhátraléka van, a végrehajtó utána sem volt hajlandó fizetni, immáron hetek óta(!), sőt, a 38 ezer forint munkaköltséget a külön szerződés felrúgásával egyszerűen eltulajdonította, és a szó szerinti bukásuk után is megtartotta! Embere pedig közölte: ha a család igényt tart a 38 ezer forintra (amit tehát halmozottan törvénytelenül szedtek el), akkor a kifosztott károsult írjon kérelmet (tehát Domokos Ágnesnek, az elkövetőnek), és azt elbírálják, majd döntenek róla, de a munkaköltségre akkor is igényt tartanak, legfeljebb részletekben fogják azt újra elkérni, vagy pedig újabb végrehajtási eljárás során elkobozzák.

Fontos motívumhalmaz, hogy ez csak egyetlen ügy, ráadásul nyilvánosság előtt. Mindenki elképzelheti, milyen hatalmas mennyiségű és irdatlan tömegű köztörvényes bűntettet követnek el naponta, ha a reflektorfényben lévő ügyekben is maradéktalanul képtelenek a törvényesség leghalványabb látszatát is biztosítani.

Itt vannak nálam az iratok másolatai: a vagyonkezelő nulla forint tartozásról szóló dokumentuma július 24-én kelt, Domokos Ágnesék viszont 4 nappal később, 28-án még mindig a hamis adatokkal, tehát 450 ezer forint tartozással dolgoztak, nulla forint helyett! Hiába derült ki, hogy nincs tartozás, akkor is! Mert csak! De! Akkor is!

Érdemes megfigyelni azt is, hogy ebben az Orbánnal egypárti imperialista söpredék burzsoá rendszerben amilyen gyorsan le tudják vonni az egyszerű és kiszolgáltatott lakosságtól a bankszámlára érkező jövedelmet (itt is órákon belül megtörtént!), ugyanakkor amint nem tudják eltussolni, hogy törvénytelenül vették el a civilek megélhetéséhez szükséges összeget, annak visszaadását már heteken át húzzák, mindenféle adminisztrációs és átfutási nehézségekre, meg mások bűneire és számítógépek bűnelkövetéseire hivatkozva. Mert a bűnöző alkatú pszichopatáknál sosem az elkövető, hanem mindig az áldozat a bűnös, és minden és mindenki más!

Nekem erről megint az jut eszembe, hogy Orbánt és családját egyszerűen agyon kellene lőni, mint ahogyan Nicolae Ceausescu-t és nejét sikerült agyonlőni, valamint rengeteg ávós söpredékével együtt kiirtani. 1956-ban is sok népi hős született, akik az utcákon is elfogdosták az ávósokat, felakasztották, aztán felgyújtották őket és ott hagyták közszemlére, a magyar nép nagy megelégedésére, örök példázatokként, minden megtérők tanítására, áldására és hasznára.

Amint arról már a pár nappal ezelőtti dokumentumfilmünkben hírt adtunk, a család egyre növekvő és terebélyesedő kilakoltatási botrányáról és a család törvénytelenül elszedett jövedelméről telefonon és személyesen kerestem a parlamenti pártokat. Értesítettem a PM-et, az LMP-t, valamint a családok kilakoltatásáról fennállása óta hírhedt MSZP-t, DK-t és az Együtt nevű pártot, de - közölte a család ma is - egyetlen párt sem jelentkezett segíteni. Egyetlen egy nyamvadt, rohadt, a pénzünkből élősködő parazita párt sem jelentkezett. Hiába, ha az ember nem igazoltan zsidó, vagy nem arab iszlamista analfabéta bűnöző és potenciális terrorista, hanem csak magyar, aki rendesen fizeti a számláit, akkor az ellenzék még annyira sem megbízható és jóindulatú, mint egy arab iszlamista analfabéta bűnöző és potenciális terrorista. Bizonyára nagyon sok tájékozott ember egyetért abban, hogy az ellenzéket nyugodtan ki lehetne dobni az országból, ha helyettük akár sokszor annyi arab iszlamista analfabéta bűnöző és potenciális terrorista jönne is, csak ez az ellenzék ne legyen többé az országban és ne hurcolja el a nép vagyonát hónapról hónapra, jogosnak nevezett imperialista zsoldja és fizetése gyanánt. Amit ugyanis az ellenzék művel, az inkább hasonlít az Orbán-banda és olyan végrehajtó bűnözőinek ámokfutó gyakorlatára, mint amilyen a cikkünkben ecsetelt halmazati köztörvényes végrehajtó, Domokos Ágnes és annak erkölcse, munkamódszerei, népünkért és a magyar családokért vállalt hősies helytállása. Orbán-módra, Fidesz-módra, Kovács Róbert-módra, "ellenzék"-módra.

Mivel a törvénytelen pénz-lefoglalások és a szándékos időhúzás egy 8 tagú család, ezen belül jó pár kiskorú és egészen kisgyermek, köztük egy csecsemő életét és testi épségét halmozottan veszélyeztette, enniük sem volt mit, továbbá halmozottan megalapozottnak látszik a szándékos, folytatólagos és nyilvánvalóan rengeteg ember sérelmére elkövetett bűncselekményi rengeteg, ezért a cikkben foglaltak alapján egyúttal büntető feljelentést teszek ismeretlen tettes/tettesek ellen.

---

Ha segíteni kíván a családon, a tanácsunkra általuk nyitott számlaszámra fizetve megteheti:
Nagy Napsugár Boglárka
Számlaszám: 11773102-00497006
IBAN: HU86 1177 3102 0049 7006 0000 0000
BIC (SWIFT) Kód: OTPVHUHB


---

A kapcsolódó irodalomból:
Az anyát 4 gyermekével és 3 unokájával dobja utcára a Fidesz! (Dokufilmünkkel!)
Az anya és 8 utódja kilakoltatásáról döntött a kőbányai mészáros, Kovács Róbert!

 
 

Csillag Ösvény Jósda