2020. 04. 02., Csütörtök
Áron névnapja

Végre muszlim szomszédja lehet Magyarországnak!

Végre muszlim szomszédja lehet Magyarországnak!
2017-08-08

2046-ra Budapest szomszédja, Bécs olyan főváros lehet, ahol a legfőbb vallás az iszlám lesz! - deklarálta az Osztrák Tudományos Akadémia Népességtudományi Intézetének friss tanulmánya. Hála istennek! - sóhajthatnak fel Papp Réka Kinga vagy Bombera Krisztina, de mivel ilyen kereszténykedésért hamarosan megkövezés járhat, ezért azt ajánljuk nekik, így hálálkodjanak, ha élni akarnak, és nem akarják, hogy a családjaikkal együtt kiirtsuk őket: ALLAHU ACKBAR!

(Cikk: 13:38.88 óra)

Gyorscikk: Molnár F. Árpád
Adatforrás: az osztrák Krone Zeitung "Tanulmány: 2046 minden harmadik bécsi muszlim" című cikke.

Kevesebb, mint 30 év múlva a muszlimok lehetnek Bécsben a legnagyobb vallási csoport - állapítja meg az Osztrák Tudományos Akadémia friss tanulmánya, amelyet többek között az osztrák Krone Zeitung ismertetett.

Mivel mostanában több bécsi ismerősöm egyre erőteljesebben panaszkodott, hogy teljesen szétzilálták Bécset, nőkként este már nem mernek lemenni az utcára, fiatal arab férfiak kisebb csoportokban járkálnak, félelmet keltenek, a nőket követik, inzultálják, fenyegetően lépnek fel, hangos megjegyzéseket tesznek rájuk, ezeken sokszor jókat röhögnek vagy agresszív tónusban folytatják, továbbá vannak, akiket ezek miatt súlyos lelki megrázkódtatás és lelki törés ért, a most hozzám érkezett legújabb panaszokra belenéztem az osztrák sajtóba, és rákeresve a muszlimokra, rákattintottam az első cikkre, ami a Google tetején megjelent.

A német nyelvű, osztrák Krone Zeitung mindössze 4 nappal ezelőtti cikke rögtön az Osztrák Tudományos Akadémia fent taglalt tanulmányával kezdődik, hogy 2046-ra Bécsben a legtöbbek vallása már az iszlám lehet.

A mostanában súlyos lelki traumákat átélt bécsi nőismerőseim között volt olyan is, akit miután tettleg, fizikailag is inzultáltak, és el kellett futnia, attól félt, ott, helyben megkéselik és/vagy megerőszakolják, utána mély depresszióba is zuhant, és annak ellenére, hogy egyébként világjáró, és rendszeresen jár pl. Ázsiába - ahol ilyen európai (teszem hozzá: Papp Réka Kingás és Bombera Krisztinás) arab bandáktól vagy bármiféle más veszélyektől nem tart -, a nemrégen még Európa egyik legcsillogóbb mintavárosában, Bécsben már félti a testi épségét és az életét. A tettleges sokkhatás miatt hetekre bezárkózott, de miután a lelki mélyzuhanásból sikerült kihúzni, másféle önvédelmi reflexek is aktiválódtak benne, hogy az emberiség galandférgein, eme hasztalan, kártevő, csótány, liberálsimogatott csúszómászó civilizálatlan szarházi arab muszlim férgeken valahogy erőt vegyen.

Így pl. rövid telefonos videót is átküldött privátban, amin bemutatta, hogy az utcában már a cigarettavásárláshoz is rúgós késsel indul.

Úgy vélem, az ilyen nők helyett inkább azokat a beteg nemzetárulókat, Európa-gyilkosokat és a nők összesének esküdt és halálos ellenségeit kellene arabos bandás módszerekkel kezelésbe venni, amilyenek a migránssimogató és az európai civilizált férfitársadalmat mocskoló, intoleránsozó és nőüldözőként definiáló férfigyűlölő Szél Bernadett, Papp Réka Kinga vagy pl. Szabó Tímea. De egészen biztosan arab muszlim lelki kezelésnek kellene alávetni Bombera Krisztinát is.

Majdnem holt biztos, hogy az első ilyen arabos kezelés után minden migránssimogató nőszemély, amelyik az európai férfiakat nőüldözőkként definiálja, az európai civilizációt a skizofrén baromságaival felforgatta és folyamatosan azon van, hogy teljesen szétverje és megsemmisítse, tehát ezek az ugyanakkor mindig soros-párti echte idióták csaknem mindegyike olyan erős sokkhatást szenvedne el, hogy többet soha az életbe nem jutna eszükbe a mi kontinensünk társadalmát azonos minőségűnek és velünk egyenlőnek nevezni ezekkel a sivatagi, soha, semmilyen rendszerben kikupálni nem lehetett muszlim söpredék, háborús, nőerőszakoló, primitív vandál hordákkal.

 

A legújabb filmünket is ajánljuk, mikkel foglalkozzanak a migránssimogató eurofób és hungarofób nettó idióták az iszlám beömlesztése és Európa földig rombolása helyett:
Hihetetlen! Arab parancsolta a rendőrkapitány családja kilakoltatását! (Dokumentumfilmünk)

Csillag Ösvény Jósda