2018. 04. 24., Kedd
György névnapja

Védett banda miatt nyilvánították skizofrénné a mindent bizonyító jogásznőt (Dokufilmünk)

Védett banda miatt nyilvánították skizofrénné a mindent bizonyító jogásznőt (Dokufilmünk)
2017-04-08
Az egyik legismertebb cég legfőbb jogásza volt, de ez sem védte meg a rendőrmaffiától és az igazságügyi maffiától, mivel a szomszédja az állami szervezett bűnözés csókosa. Legújabb dokumentumfilmünk Ambrusné Dr. Kerekes Judit kálváriájáról szól, bizonyítékokkal.

Tökéletes lövésnyomoknak látszanak, amiket a rendőrség anyagfáradásnak titulált. A jogásznő igazmondását computeres grafológiai vizsgálat éppen úgy igazolja, mint poligráfos vizsgálat (hazugságvizsgáló gép) és más szakértői jelentések. Azonban a helyi gazságügyi szervezetek összefonódásai miatt mindent lesöpörtek, sőt, a rengeteg bizonyító filmfelvételt, fotók ezreit, 800 rendszámot, a naplókat, a szakértői vélemények összesét stb. lesöpörték, mindent Ambrusné Dr. Kerekes Judit kitalációjának hazudtak, sőt, a szokványos pszichiátriai bűnözés söpredékizmusnak megfelelően paranoiás szkizofrén elmebeteggé is nyilvánították.

De hát mit várhatunk olyan nép és ország igazságügyi rendszerétől és bűnüldözési potenciájától, ahol a választott miniszterelnök a világ leghírhedtebb cigánybűnözője, belügyminisztere pedig Európa leghírhedtebb tömeggyilkos maffiózó politikusa, a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos merénylet és terrorcselekmény legfőbb szervezője és legfőbb eltussolója.
 
Védett banda miatt nyilvánították skizofrénné
a mindent bizonyító jogásznőt
(Vajda Attila - Molnár F. Árpád "ÉLI")


 
 
Nyilatkoznak:
- Ambrusné Dr. Kerekes Judit (a FŐKEFE korábbi legfőbb jogásza, politikai üldözött)
- Vajda Attila (a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) országos elnöke)

Interjúk:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Kamera:
Molnár F. Árpád "ELI"
Ambrusné Dr. Kerekes Judit

Executive producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor
Emma Paradigma

Music by and 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder
 
 
A kapcsolódó irodalomból:
 
 

Csillag Ösvény Jósda