2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Vattamány Zsolt fideszes polgármester feljelentett minket, mert lelepleztük a lakásmaffiát

Vattamány Zsolt fideszes polgármester feljelentett minket, mert lelepleztük a lakásmaffiát
2014-10-15
Több kifosztott áldozattal publikáltunk filmeket arról, hogy Vattamány Zsolt VII. kerületi polgármester sokáig havi 400 ezer forint közpénzért tanácsadója, Berki Béla hogyan csalt ki civilek sorától fejenként több milliót azon a címen, hogy elintézi, hogy Vattamány Zsolt önkormányzata a piaci ár töredékéért adjon el nekik önkormányzati lakásokat, ezeket öröklakásokká téve. A kifosztott civilek azonban soha nem kapták meg a lakásokat, és Vattamány Zsoltot, valamint munkatársait is hiába keresték. Senki nem akart velük szóba állni sem. Éveken keresztül...
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Viszont amikor nyilvánosságra hoztuk az ügyet, Vattamány Zsolt, Orbán Viktor VII. kerületi polgármestere büntető feljelentést tett. Természetesen most sem bizalmasa és beosztottja, Berki Béla vagy ismeretlen tettesek ellen, hanem azok ellen, akik nyilvánosságra hozták a Napnál világosabb és egyértelműen tetten ért politikai bűntetteket: azaz ellenünk, a közérdekű bejelentők, a keresztény újságírók és emberjogvédők, valamint a tényfeltárók ellen.

A rendőrség és az ügyészség pedig - ahogyan arról beszéltünk - kivárta a 2014-es esztendő mindhárom választását, addig - számos feljelentésünk és az őket ért személyes és botrányos felkeresések ellenére - mindent eltussolva és nem merve semmit lépni az ügyekben, netán azért, nehogy országos vagy nemzetközi botránnyá fajulva hatékonyan beleszóljanak a választásokba. Viszont amint a harmadik választás - az önkormányzati - vasárnap lezajlott, alig több, mint 24 órával később máris levélben fordult hozzánk a BRFK VI. Kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője, Szabó Imre alezredes, hogy nyomozást folytatnak a rendkívül súlyos bűncselekmény-sorozatban: mégpedig ellenünk, mert Vattamány Zsolt orbáni polgármester panaszt tett a leleplezéseink ellen.

Szabó Imre alezredesnek írt válaszunkban közöltük, hogy mivel fél éve hiába próbáltunk bárkit elérni a pénzünkön eltartott Vattamány Zsolt és szintén közpénzen eltartott 100 beosztottja közül, hogy tájékoztassuk őket az intézményükben halmazatban elkövetett bűntettekről, egy sem mert velünk találkozni, és a civil, lakossági áldozatokat is mind kirúgták, ezért szívesen találkozunk Vattamány Zsolttal Orbán Viktor bármely rendőrségi, ügyészségi vagy bírósági épületében, hogy immáron médiaként tehessük fel kérdéseinket. Ugyanakkor bejelentésre került, hogy indítványozni fogjuk Vattamány Zsolt és a bűncselekményekben felmerült munkatársai poligráfos vizsgálatát (azaz hazugságvizsgálatát) is - idézzük a levélből - "annak érdekében, hogy mely bűncselekményekhez milyen közük volt, továbbá a bűncselekményekről tudomást szerezvén milyen indíttatásból követtek el, ráadásul ilyen hosszú időn keresztül ennyi mindent annak érdekében, hogy az elkövetők a büntetőjogi felelősség elől megmenekülhessenek, és a botrányok ellenére bűncselekményeiket minden akadályoztatástól mentesen tovább folytathassák!" Reszketeg fideszesekkel érdemes külön közölni, hogy mentség nincsen, ugyanis egy poligráfos vizsgálat ma már csupán 30 erzer forint. Azért fizetjük Vattamány Zsoltot havi nettó 1 millióval, bandájának tagjait fejenként sok százezer forinttal, hogy megbízhatóak, tisztességesek és törvénytisztelők legyenek, és ezt ne szégyelljék poligráffal bizonyítani, ahogyan mi is készen állunk erre, akik nem fizetésért, hanem saját pénzünket fordítjuk tényfeltárásra és bűnüldözésre, valamint az emberi jogok képviseletére!

Ha a Kedves Olvasó is tudni akarja, mik azok a bűnügyi bizonyítékok és kárvallotti lakossági tanúvallomások, amik ellen Orbán Viktor beosztottja, Vattamány Zsolt hatósági üldözést indított a keresztény jogvédők és újságírók, valamint tényfeltárók ellen - azaz miért sorolták világszerte Orbán Viktort és fideszes szervezetét az Európai Unió országai közül a legbűnözőbb és a demokrácia, valamint az emberi jogok szempontjából a legutolsó helyére -, akkor klikkeljen az alábbiakra. Így mindenki teljesen képben lesz arról is, kicsoda Vattamány Zsolt és minimum milyen szerepe lehetett a rendkívül súlyos, mások életét tönkre tevő, általunk feltárt, az EU demokratikus legutolsóiként és legmegbízhatatlanabb párt-bűnszervezeteiként nyilvántartott Fidesz-bandák részéről eltussolt, a leleplezőket hatósági pártüldözés alá vevő bűntettekben:
 
 
Az év első felében tájékoztattuk a Tisztelt Olvasóinkat arról a hosszú-hosszú időn át Vattamány Zsolt fideszes, VII. kerületi polgármester hivatalában és az önkormányzatánál folyó bűncselekmény-sorozatról, ahol Orbán Viktor beosztottjának, Vattamány Zsolt polgármesternek a média szerint hosszú időn át havi 400 ezer forint közpénzért tanácsadója, Berki Béla civilek sorától csalt ki fejenként legalább több millió forintot, azt ígérve, hogy cserébe a piaci ár töredékéért juttatja őket önkormányzati lakáshoz. Ezen ingatlanokról azt mondta: az önkormányzat eladja őket, és azért adja el áron alul, mert kell az önkormányzatnak a pénz. Azt is állította, hogy ő Vattamány Zsolt lakásügyi bizottságának eminense, ezért ő elintézi, hogy a bizottság és Vattamány Zsolt polgármester - akit "Polgi"-nak nevezett - megadjon minden engedélyt. Mint arról az egymástól teljesen független, kifosztott tanúk filmjeinkben is beszámoltak, a polgármester sokáig nyíltan bizalmasa és tanácsadója, tehát Berki Béla gyakran Vattamány Zsolt polgármester közpénzes épületeiben folytatta le az áldozatokkal a tárgyalásokat, az önkormányzat dolgozói előtt. Miután pedig az áldozatok nem kapták meg az ígért ingatlanokat, amikért milliókat fizettek, ezt követően az áldozatok egy illetve másfél éven át jártak az önkormányzathoz és a polgármesteri hivatalba, Vattamány Zsolt polgármestert keresve, illetve ennek felelős beosztottait, de mindenki elzárkózott attól, hogy bármiféle segítséget nyújtson és természetesen sem Vattamány Zsolt, sem beosztottai közül senki nem tett büntető feljelentést sem, noha ez is kötelességük lett volna. Pedig nem azért fizetjük őket, hogy bűnpártoló bűnözők, hanem azért, hogy a polgári lakosság jogainak és a törvényeknek őrei és védelmezői legyenek.

Talán még a leghibbantabb orbáni fideszes bűnpártoló retardáltnak sem kell külön magyarázni, hogy a mi pénzünkön eltartott Vattamány Zsoltnak és bandájának milyen minimális kötelességei vannak - még az Európai Unió 28 tagállamának legutolsóiként is -, ha egyszer az általuk irányított középületekben, a polgármester bizalmasán keresztül ilyen rendkívül súlyos és ennyire sok bűncselekmény került megszervezésre. Érthető, hogy e cikk írója, Molnár F. Árpád, mivel nem vagyok bűnöző alkatú pszichopata, viszont szociális beállítottságú, ezért egyrészt feljelentést tettem volna az ügyben, minden alkalommal, másrészt megpróbáltam volna utat találni az áldozataink közpénzből történő kártalanításához. Azért mondom, hogy "áldozataink", mivel a lelkiismereti lények és a tiszta lelkiismeretűek számára természetes, hogy ha ilyen súlyos bűncselekmények egy általam vezetett intézményben folytak, ahol polgármesterként és mindenért a legfőbb felelősként a lakosság pénzéből élősködöm, felelősségem pedig ehhez és pozíciómhoz mérten kiemelt, akkor - és tekintettel arra, hogy a bűncselekmények hosszú időn keresztül folytak - az én bűnöm és felelősségem is mindaz, ami történt.

Ha viszont polgármesterként tudtam arról, milyen bűncselekmények folytak, és bűnöző alkatú pszichopata vagyok, akkor nemcsak nem intézkedem, de - mivel alacsonyrendű és primitív bűnöző ösztöneimnek nem tudok kontrollt szabni - nagy gyűlölettel feljelentést is teszek azok ellen a keresztények, emberjogvédők, újságírók és áldozatok ellen, akik egyáltalán fel merték hívni a figyelmet arra, hogy itt számos és rendkívül súlyos bűncselekmény történt. A bűnöző alkatú pszichopata ugyanis utálja a felelősséget, irtózik és menekül attól, viszont mivel alap-beállítottsága is antiszociális, ezért - és a pszichopátia karakterológiájából fakadó irracionalitással és kritikátlan gátlástalansággal - önleleplező módon arra fog támadni, aki jót cselekedett és úgy, hogy önmaga megbízhatatlansága és pszichopátiás patológiája manifesztálódjon és egyértelművé legyen. A pszichopaták jelentős része ugyanis úgy védekezik, hogy önmagát járatja le. A pszichopata ez ellen ismét egy kórosan működő önvédelmi reflexet használ; nevezetesen azt, hogy meggyőzi magát arról, hogy bukását senki sem vette észre, mert a pszichopata öntörvényű és azt akarja, hogy minden úgy alakuljon és mindenki úgy gondolkodjon mindenről, ahogyan ő. És mivel a pszichopata személyiségszerkezet központjában mindig önmaga áll - mert a pszichopata egocentrikus vagy egomániás -, ezért az önhazugságot sikeresen tudja magába installálni. Az önhazugságot arról, hogy bukását senki nem vette észre, amikor a legerkölcstelenebb és legocsmányabb lépésekhez folyamodott, amikor viselkedése és magatartása elfogadhatatlan és menthetetlenül alávaló volt a civilizált világ és a társadalom előtt.

Egyébként Vattamány Zsolt sokáig belsős embere, Berki Béla életveszélyesen fenyegette meg Vajda Attilát is, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) országos elnökét, mivel elvállalta a károsultak és kifosztottak védelmét. Berki Béla reakciója tehát kísértetiesen hasonló főnökének, Vattamány Zsoltnak a patológiás reakciójához. Amikor Vattamány Zsoltot és Berki Bélát kriminalisztikai és pszichiátriai szempontból meghatározzuk, nagyon fontosak ezek az átütő azonosságok. Itt egzakt, pontos, konkrét adatokról és bizonyítékokról van szó.

Hogy milyen pszichiátriai terheltségek folytán ragaszkodik Orbán Viktor kifejezetten azokhoz, akik büntetőjogi és morális szempontból Európa-rekordokat döntenek, olvassa el egyik legnagyobb politikai és közönségsikert aratott cikkemet, ami az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztőjeként - hiába titkolta az ATV és hiába görcsölt az elrejtéséért az olvasottságot ilyen szinten bukott HVG - önmagában is és csak az Alsóörsi Hírhatár oldalán 14 ezer Facebook-lájkot generált és szó szerint lexikális alapismeret lett: "Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából".

Nem nehéz kitalálni, hogy milyen hatása volt Vattamány Zsoltra, amikor meghallotta, hogy a VII. kerületi önkormányzat áldozatai közül volt, aki még hangfelvételt is készített arról, ahogyan bizalmi embere, Berki Béla életveszélyesen megfenyegeti a milliókkal kifosztott egyik tanút, hogy ne merjen nagyon reklamálni, mert megöli. Elég, ha Vattamány Zsolt bosszúfeljelentéseire nézünk.

Tapasztalataink szerint a bűnözők folyamodnak olyan módszerekhez, hogy
1. a média megkeresésére a médiával beszélni nem hajlandók,
2. ha vannak beosztottjaik, akkor kezeskednek róla, hogy egy sem adjon semmiféle felvilágosítást,
3. minden erővel elzárkóznak attól, hogy őket vagy beosztottjaikat bűncselekményekről tájékoztassák,
4. viszont minden ellenük szóló illetve megalapozottá váló gyanút igyekeznek maradéktalanul alátámasztani azzal is, hogy a tényfeltárók, a tájékoztatást adni akarók és a károsultak ellen büntető pereket indítanak.

Ez nem csak Orbán Viktor egész világon hírhedt, az EU 28 tagállama közül pedig a legutolsó helyen rothadó Fidesz politikusainak a módszere, de a hivatalos alvilág egy jelentős részének is. Pl. azok az alvilági bűnözők szoktak ezen módszerekhez folyamodni, akik egyébként az orbáni bűnöző életmódjukból fakadóan még helikoptert is vásároltak. Tehát itt is konkrétumokról beszélek.

Az imént 4 pontban leírt bűnözői mentalitás és metodika kifejezetten azoknál a bűnözőknél gyakori, akik bűnöző életmódjuk során közpénzekből illetve a lakosság módszeres, tömeges és sorozatos megkárosítása útján meggazdagodtak, és ezzel arányosan deklarálják azt is, hogy erkölcsileg imbecilek, azaz erkölcsi idióták. Amikor egy-egy fideszes vagy más bűnözőről bűnügyi profilt készítünk, akkor ezek igen fontos szempontok. És igen, ebben benne van, hogy egy bűnöző - amely bűnöző ösztöneinek és szociopata ösztöneinek foglya - pszichopátiás személyiségzavarai folytán egyrészt alkalmas arra, hogy Orbán Viktor valami módon mindenképpen kiemelje a társadalomból, mint orbáni családi mintát, tehát európai sereghajtót és legutolsót, másrészt pedig a bűnöző alkatú pszichopátia a morale insanitát, tehát a morális idiótát egyfajta kísérleti állattá teszi az analitikus, tehát a bűnözőéhez képest felsőbbrendű elme számára.

Egyébként Magyarországon a médiumok is ellenségei önmaguknak, hiszen Vattamány Zsolt által feljelentett egyik cikkünk - a "Bomba! Áldozatonként is milliókat kaszált a fideszes lakásmaffia! (Életveszélyes fenyegetésekkel!) (Dokufilmmel!)" - csak a Facebook-on eddig majdnem 2400 megosztást ért el, amit ha pedig tovább vetítünk az ellenzéki pártok szerencsétlenkedéseire, akkor arra is következtethetünk, hogy Vattamány Zsolt és sok más fideszes demokratikus legutolsó nem lett volna most polgármester vagy önkormányzati képviselő, ha az ellenzék az ilyen halálosan egyértelmű bűnügyi leleplezéseket ugyancsak feltárja. Ugyanis ezek sikeresek, a nép körében osztatlan érdeklődéssel és elismeréssel járnak, és még a legelvakultabb fideszesek is inkább visszahúzódnak a párt disznóóljába és annak rendőrségi bűnszervezetei köztörvényes árnyékába, de nyíltan egy sem mer ellene szólni, annyira védhetetlenek. A fideszes szavazó ilyenkor tudja magáról, hogy ő csak egy bűnpártoló pártdrukker, de annak ellenére, hogy csak fideszes, és ahogyan ebben is megmutatkozik, hogy tehát bűnöző, mégsem bír tükörbe nézni és olyan - pszichiátriai szempontból - kritikátlan és szélsőségesen immorális álláspontra helyezkedni és ilyen retardált erkölcsökről tanúbizonyságot tenni, mint Orbán Viktor VII. kerületi polgármestere, Vattamány Zsolt, aki a leleplezések ellen még feljelentéssel is él, sőt, még alá is írja, hogy aki Orbán Viktorhoz tartozik, az csak ennyi és ennél egy grammal sem több.

Persze, ezek kellenek ahhoz, hogy amikor az Európai Unió, az FBI és más nemzetközi nyomozószervek, emberjogi szervezetek, kormányok és titkosszolgálatok számára bűnügyi és emberjogi jelentéseket teszünk, akkor az Orbán-maffia ellen a legkülönfélébb politikai és gazdasági szankciók, kirekesztések, európai uniós és monetáris leminősítések és pénztámogatási befagyasztások, valamint további büntető és a bűnözést fékezni célzó szankciók kerüljenek foganatosításra. Amellett, hogy Orbán Viktort és bandáját az egész Európai Unió legdiktatórikusabb, leggátlástalanabb és legbűnözőbb, legantiszociálisabb, az emberi jogokat és a hatályos törvényeket leginkább gyűlölő és pusztító, az újságírókat, a civileket és a polgári lakosságot legfőképpen üldöző bűnözőiként deklarálják, ahol a rendőrség, az ügyészség és a bíróság annyira kiszolgálója a kormánynak, amelyre szintén nincs hasonló példa sehol Európában. Mert az elsők a legjobbakként cselekednek, a legutolsók pedig legutolsókként buknak az egész világ előtt.

Megfelelő kormányváltás után pedig börtönbe kerülnek... Ahogyan tőlünk délre és nyugatabbra, sőt, keletebbre is, miniszterelnökökkel is megesik. Hiszen sok nyilvánvaló bűntettet el lehet sikkasztani, de azért aki a legutolsó egész Európában, hogy még az is megússza, arról már szó sem lehet! Szó sem lehet róla!!!
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda