2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Varga István főpásztor: Kötelező oltás, nemzetállamok felszámolása, szélsőliberalizmus, világkormány

Varga István főpásztor: Kötelező oltás, nemzetállamok felszámolása, szélsőliberalizmus, világkormány
2021-12-10

- Kezdenek arrafelé menni a dolgok, hogy a nemzetállamokat előbb-utóbb az antikrisztus meg fogja szüntetni. (...) Olyan rendelkezések történtek itt tőlünk nem messze (...), hogy ha be vagy oltva, akkor mehetsz élelmiszert venni. Egyébként nem kötelező, de ha nem vagy beoltva, kirúgunk a munkahelyedről. (...) ... hol van az embereknek az az önrendelkezési joga, amit Isten adott? (...) Ez egy ördögi, sátáni dolog. (...) Ha neked az a hited, hogy fölveszed az oltást és hálát adsz Istennek és meggyógyulsz, akkor tedd azt. Ha meg úgy döntöttél, hogy nem, akkor meg tedd azt - mondta el vasárnapi igehirdetésében Varga István, a nemzetközi Krisztus Szeretete Egyház (KSZE) magyarországi főpásztora.

A vezető lelkész Varga István "Az utolsó idők 15. rész ‒ A nagy Babilon leomlása" címmel tartott prédikációt az egyház magyarországi székhelyén, a Budapest XX. kerületi Török Flóris utca 70-76. szám alatt. A helyszínen minden vasárnap 10 órától ingyenesen látogatható igehirdetést hallgathatnak meg azok, akik érdeklődnek. A legutóbbi teljes igehirdetést erre a feliratra klikkelve láthatják.

Varga István az igehirdetésében kijelentette:

- Látszanak kibontakozni a világban, (...) kezdenek arrafelé menni a dolgok, hogy a nemzetállamokat előbb-utóbb az antikrisztus meg fogja szüntetni abban a rendszerben, ahogy ez van. Ne legyenek illúzióitok, ezek a nemzetállamok meg fognak szűnni, és az antikrisztus világhatalma fog előjönni. Ha figyelitek az eseményeket, akkor pontosan ez a problémájuk a kis nemzetállamoknak, hogy küzdenek Brüsszellel. Nem akarok politikáról beszélni, csak a mennyei politikáról, de a napi aktuali­tásban is kell, hogy lássátok az Igét. A nemzetállamok mindenhol az önállóságukért küzdenek. A nagyobb hatalmak ezeket a kis népeket, nemzeteket ugyanúgy, mint a világ­történelemben mindig, most is maguk alá akarják gyűrni, és az akaratukat rá akarják kényszeríteni. Látjuk abból, ami most folyik a világban, hogy azok a szélső, nagyon szélső liberális istenellenes erők, akik a kereszténység ellen vannak, a keresztény, a krisztusi értékek ellen vannak, igencsak hallatják a hangjukat. Ezt látjuk többféle módon megnyilvánulni. (...)

A kötelező oltásról a főpásztor Varga István elmondta:

- A római és a pogány társadalmakban, a Római Birodalomban, meg előtte a Görög Birodalomban, meg még előtte a Babiloni Birodalomban a rabszolgának nem volt önrendelkezési joga, a saját teste fölött sem volt joga, azt csináltak vele, amit akartak. Ha akarták, megcsonkították, ha akarták, eladták, bármit tehettek vele. Ez egy ördögi, egy nagyon-nagyon sátáni dolog.

Bizony most is tapasztalhatunk olyant, hogy az emberek önrendelkezési jogát próbálják elvenni. Hogy te mit csinálsz a saját testeddel, az a te saját önrendelkezési jogod. Sajnos vannak már ilyen hangok, hogy erőszakot végeznek az emberek testén, az akaratuk ellenére, és ez egy istentelen egy sátáni dolog. Természetesen az ördögnek ehhez megvan az ideológiája. A sátánnak mindig az volt a célja és a terve, hogy megossza az embereket. Borzalom, hogy mi folyik ezzel az oltás vagy nem oltással kapcsolatban. (...)

Olyan rendelkezések történtek itt tőlünk nem messze, ötven-hatvan kilométerre – és hálát adunk Istennek, hogy itt Magyarországon még ez nem annyira folyik –, hogy ha be vagy oltva, akkor mehetsz élelmiszert venni. Egyébként nem kötelező, de ha nem vagy beoltva, kirúgunk a munkahelyedről. Szóval nekem semmi közöm ehhez, de hol van az embereknek az az önrendelkezési joga, amit Isten adott? A keresztények hallgatnak erről, ez egy forró krumpli, senki nem szeret erről beszélni, én sem. De attól függetlenül, mint jelenség, itt van és meg kell említeni, és bizony előbb-utóbb el kell gondolkozni az embereknek, hogy meddig és mitől ne tovább. Ez egy ördögi, sátáni dolog. Az évezredek folyamán, a történelmek folyamán ilyen már sokszor előfordult az emberekkel. Ha neked az a hited, hogy fölveszed az oltást és hálát adsz Istennek és meggyógyulsz, akkor tedd azt. Ha meg úgy döntöttél, hogy nem, akkor meg tedd azt, de ezt mindenki tartsa tiszteletben, mert ez egy istentelen dolog, amikor emberekre akaratukon kívül erőszakolnak rá bármit. Bármit, nemcsak ezt. Isten kezében vannak a vezetők, csak imádkozom értük. De innentől kezdve látjuk annak a nyomait, hogy az egész arról szól, hogy megerőszakolják ezeket a kis nemzeteket, ezeket a kis népeket, és az antikrisztus így fog előjönni.

Tehát a folyamatot kell látni, amiben vagyunk, és hisszük, hogy ezek nem fognak meg­történni, mert imádkozunk és megtiltjuk az ördögnek azt, hogy embereken ilyen erőszakokat kövessenek el, mert ez egy sátáni, ördögi dolog és ellene mond annak, amit Isten mond az Igéjében. Isten tiszteletben tartja a te szabad döntésedet. Gondolj bele, most van, aki Isten fölé helyezi magát! Hát nem tudom, de csak imádkozni tudunk azokért, akik ezt teszik.

Bocsánat ezért a kis kitérőért, de ide tartozik ehhez a témához, hogy bizony az antikrisztus elő fog jönni és már most vannak hangok világkormányról, hogy kellene egy központ, egy centrális. Tehát lassan, lassan készül a talaj és tényleg megyünk afelé, hogy az antikrisztus majd a megoldó ember, aki megoldja az emberiség problémáját. Elő fog jönni és hatalomra fog kerülni. Ez meg fog történni, ez ellen mi hiába is imádkozunk, mert az antikrisztus el fog jönni, és ez Isten akaratában van.


Az egyházvezetővel, élő adás keretében a HírAréna Online is forgatott augusztusban. Azt a beszélgetést is láthatják, ha ráklikkelnek a címére: "Utolsó idők Isten szemével - Főpásztor Varga István (Krisztus Szeretete Egyház)"

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Csillag Ösvény Jósda