2021. 09. 19., Vasárnap
Vilhelmina névnapja

Varga Irén csúcssikere, VV Zsolt örök szégyene. Google guggol a sarokban. (Tóth Maya - Molnár F. Árpád)

Varga Irén csúcssikere, VV Zsolt örök szégyene. Google guggol a sarokban. (Tóth Maya - Molnár F. Árpád)
2021-09-15

Félbolond cigányasszony, együgyű, tanulatlan, fogyatékos, az emberi méltóság prostitúciója, megálljt parancsoljunk, jelentsétek, töröltessétek, szellemi fogyatékos, fogyatékos, fogyatékos - ezen szavak röpködtek és ismétlődtek az LMBTQ coming outolt, demokrata, liberális és toleráns megmondóembere, Osváth (Billying) Zsolt, más néven VV Zsolt szájából Varga Irén kapcsán, mert valakik egy profi Varga Irén videoklippel, 1-2 nap alatt másfél milliós nézettséget taroltak, többet, mint bárki más Magyarországon. Érthető, hogy a hamisításban leghírhedtebb cég a világon, a demokrata párti, liberális és toleráns multi, az LMBTQ legradikálisabb hirdetője és egész világra követelője a Világtörténelem során, azaz a Google és annak 2013 óta a tulajdonában álló YouTube Inc. egyszerűen kihamisította a legnézettebb és legfelkapottabb listák összeséből.

Élő adás:
- Tóth Marianna Maya (írónő, tanárnő, grafológus, a HírAréna Online munkatársa)
- Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor (a HírAréna Online lapigazgatója)

Élő adás egy csatornára:

 

 

Ide is feltöltésre került:

 

 

Élőben egy másik csatornára:

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

 

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami visszaélésekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda