2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Változatlan formában (Rally-interjúnk Merencsics Árpáddal)

Változatlan formában (Rally-interjúnk Merencsics Árpáddal)
2016-04-01
Már alig várjuk, hogy autózhassunk! Nekem személy szerint ég a talpam, legalább is a jobb lábamon. Viccet félretéve, mindig nagy izgalommal várom az Eger Rally-t.

SOLID Racing Team – Eger Rallye 2016. 04. 01-03.
Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1
                      
Az egyik legjobb verseny. Szeretek az ország ezen szegletébe járni, nemcsak azért mert nagyon jó rally pályák vannak, hanem mert a környék is nagyon szép.

A gyorsasági szakaszok változatosak, sok az a rész, ami a Suzukinak kedvez, de több olyan is akad, ami nem annyira. Ez már csak ilyen, megpróbálom a hátrányt egy kis bátorsággal pótolni. A kategória nem rossz, a legtöbb autó még mindig erősebb a mienknél, de úgy gondolom, ha minden jól megy, akkor benne lehetünk az elejében. Túlzottan nagy elvárás nincs, még csak most kezdődik az év, de igyekezni fogunk!

Meglehetősen örülök neki, hogy idén, sőt már tavaly tudtam a navigátorom személyét! Ez kis könnyebbség, illetve megment mindenkit az idegeskedéstől verseny előtt. Anettával jó összedolgozni az autóban, és nem nagyon volt még rossz hangulat, sem az autóban, sem a szervizben.

Az autót felkészítettük, úgy gondolom a hibákat tavalyról kiküszöböltük. Persze a technika ördöge nem alszik, bármi lehet. A lényeg, hogy Mi mindent megtettünk. Nagy technikai változások nincsenek, minden maradt a tavalyi formában.
 
Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Somogy Lift Kft., Agrivál Kft., Bionvell, MOST Médiacsoport, RádióMost, Zsirai Pincészet, Evolution, Innovitas, Cortesia Group, Sigillanda, Release, Excel IT, The Body Shop, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft.; Dokutech Center Kft.

Csillag Ösvény Jósda