2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

Vajda Attila jogvédő elnököt elgázolták!

Vajda Attila jogvédő elnököt elgázolták!
2014-03-19
6 métert repült Vajda Attila, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) országos elnöke, miután ma, motorkerékpárjával taxival ütközött. A karambol után kórházba szállították...

Vajda Attilával a HírAréna egy három fős stábja (Kovács Adrienn Nikolettával, Domján Tiborral és Molnár F. Árpáddal) ma délutánra beszélt meg találkozót a jogvédő elnök Rigó utca 3. szám alatti irodájában, de az irodaház biztonsági embere közölte, hogy Vajda Attilát már többen keresték és nincs bent az irodájában. Telefonon hívva hamar kiderült, hogy a Keleti Pályaudvar melletti kórházba szállították, ahová korábban Brad Pitt látványtervezőjét is vitték, miután a látványtervezőt a temető mellett elgázolták. Telefonhívásunkkor Vajda Attilát éppen röntgenre vitték annak megállapítására, van-e csonttörése vagy egyéb látható belső sérülés. Ekkor még beszélni sem tudtunk vele.

Vajda Attila motorkerékpárjával haladt, amikor taxival ütközött és a levegőben 6 métert repült, mielőtt földet ért. A közismert jogvédő elnökkel később beszéltünk, aki szerint a taxis azt mondta: soha nem látott még ilyet és ő (tehát a taxis) jobban meg volt ijedve, mint ő. A taxis továbbá állítólag elismerte, hogy ő volt a hibás. Vajda Attila motorja - mint arról a neves jogvédő vezető beszámolt - totálisan összetört.

A Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet országos elnöke - aki egyébként valódi keresztény - úgy tűnik, jól megúszta a kultikus zöngéjű, időzítésű és jelképrendszerű balesetet. A kórházban nem találtak nála komoly sérülést és a vizsgálatokat követően el is engedték. Ezt követően készítettünk vele interjút a Keleti Pályaudvar előtti téren, ahová sántikálva érkezett, de meglepetésre nem a gázolásról, hanem egy Fidesz-közeli korrupciós ügyről és annak kárvallott civil áldozatairól adott kameráink előtt interjút. Tehát rögtön belevetette magát a munkába.

Az interjúról készült filmanyagot Kedves Nézőink és Olvasóink akár már holnap láthatják.
 
 
Villámcikk: Molnár F. Árpád

Csillag Ösvény Jósda