2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

VADKÉNT LŐTT GYEREKEINK

VADKÉNT LŐTT GYEREKEINK
2018-04-12

A gyerekek betegségét kizárólag akkor fedezik fel, amikor inzulinra szorulnak és ekkor azt tévesen, autoimmunnak mondják. 1-es diabétesznek, ami inzulinhiányos cukorbetegséget jelent. Az egyes magyar genetikájú férfilakosság gyermekeinél a diabétesz azért kiemelkedő, mert a BCG oltást ők meg sem kaphatták volna! Akár 70 éve, akár most. Ennek következménye a szív- és érrendszeri betegségek kiemelkedő száma is, mint komplikáció.

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

Most már a BCG oltás kivezetéséről beszélnek, azaz megszűnne a kötelezés. Nagyon dicséretes, de nem teszi meg nem történté azt, hogy a magyar származási genetikájú férfiak teljes leszármazott állományát beteggé, cukorbeteggé, szívbeteggé, allergiássá, cöliákiássá (4-es típusú allergiás reakció, lisztérzékenység) tették és teszik még ma is. Ez népirtás, akárhogy is nézzük. Az lenne a minimum, hogy kártérítést adnak az érintett, MAGYAR genetikájú lakosoknak.

Ha még a jóvátétel lehetősége is el van véve az ősmagyar férfiak leszármazottaitól, de a betegségek terhe rajtuk marad, akkor hatalmas hátrányt szenvednek el abban az országban, amit róluk neveztek el, és aminek a létrehozásában az őseik részt vettek.

A BCG oltás használatát már régen abbahagyták Japánban, mert a japán genetikájú gyerekek kortizolszintje (a mellékvesék által termelt egyik hormon mennyisége) magasabb a fehérbőrű gyerekekénél és emiatt ez az oltóanyag a 6 hónap alatti csecsemőknél elhízást és 2-es típusú (mint a felnőtteknél) cukorbetegséget okozott.

A japánok eredetüket genetikailag 4 Y kromoszóma haplocsoporthoz kötik. Ezek jelzése: D,O, C és N. 

A magyar gyerekek egyik ősi haplocsoportja N (ha csak 1 %, akkor is százezer ember közülünk), azaz a magyarokat alkotó egyik genetikai csoport azonos a japánokat alkotó egyik csoporttal.

A BCG-vel való oltások abbahagyása a japán gyerekeknél a 2-es típusú cukorbetegség előfordulásának jelentős csökkenését eredményezte. A 2-es típusú diabétesz okozójaként a gyulladás és a kortizol-aktivitás szerepel.

The Open Endocrinology Journal, 2008, 2, 1-4 Lektorálta: John B. Classen*

Classen Immunotherapies Inc., 6517 Montrose Avenue, Baltimore, MD 21212, USA

„Japánban az alsós és felsős gyerekeket rutinszerűen oltották BCG-vel, egészen 2002-ig, mikor az oltási gyakorlatot hirtelen abbahagyták. A 2-es típusú diabétesz előfordulásának az adatait elemezték, hogy látni lehessen ha változás történt a BCG oltási gyakorlat megszüntetését követően. A tokiói gyermekek esetében a 2-es típusú diabétesz előfordulása 50%-al csökkent a BCG oltások megszüntetését követően, a relatív rizikó 2,78 lett (95% megbízhatósági intervallum 1,03-7,480). Tekintve, hogy világszerte járványszerű a 2-es típusú cukorbetegség gyermekeknél történő kialakulása, ez jelentős visszaesésnek tűnik. Az immunizációt követően jelentkező megnövekedett kortizol kiválasztást tekintik a kialakuló metabolikus szindróma és 2-es típusú diabétesz okának. Immunizációt követően a japán gyerekek a fehér gyerekeknél nagyobb mennyiségű kortizolt termelnek. Ez a megnövekedett kortizoltermelés lehet annak a magyarázata, hogy a fehér gyerekekkel összehasonlítva miért van nagyobb esély a japán gyerekeknél a 2-es típusú diabétesz kialakulására és kisebb esély az 1-es típusú diabéteszre. A leírt mechanizmus magyarázatot adhat a 6 hónaposnál fiatalabb csecsemőknél kezdődő elhízás járványra is.”

Ezt itthon persze nem nézik, nem ismerik fel. Csak akkor látják a bajt, amikor a gyerek másfél-két évesen cukorbeteg lesz, azonnal inzulinra szorul és tévesen autoimmunnak állítják be a betegséget, pedig az 2-es diabétesz. A kezelési módja miatt pedig nagyon nem mindegy a diagnosztika. Ugyan melyik gyerekorvos vagy szülő méri meg a baba cukorszintjét vagy nézet vérből inzulinszintet, ha azt tapasztalja, hogy a gyerek pár hónaposan iszonyatosan sokat hízott, hurka-hurka hátán akár teljes anyatejes táplálás mellett is egy hónap alatt, majd a következő hónaptól, jellemzően a Dtp. oltás beadását követően, a súlygyarapodása a normál töredékére esett vissza?

És néz bárki is diabéteszre genetikai hajlamot? Senki. Rendre felderítetlen marad, ha a diabéteszesként látott és hallgatott, kétéves gyereknél ezt úgy magyarázzák, hogy ez autoimmun folyamat, nincs mit tenni ellene. Mindezt úgy, hogy a gyermeknek erre genetikailag hajlama sem volt? Ez utóbbira egy konkrét példa: "Az Önnél levett mintából elvégeztük az inzulin-függő (1-es típusú) cukorbetegség öröklött hajlamának megállapítását. A 6. kromoszómán a Humán Leukocita Antigén Rendszer (HLA) DRB1-DQA1-DQB1 génjeit analizáltuk. Örömmel tájékoztatjuk, hogy az eredmény azt mutatta, hogy Ön nem hordoz olyan génvariánsokat, amelyek inzulin-függő cukorbetegségre hajlamosítanak."

A 2-es diabétesz ugyanis a lassú felszívódású széndhidrátok és alacsony szénhidrátot tartalmazó diéta által gyógyul (a gyulladások csökkentéséhez az ételallergének elkerülése és kivizsgálása is fontos).

Az 1-es diabéteszhez viszont az alkalmazott inzulinhoz és gyerek életkorához meghatározott szénhidrátdús étkezés van előírva, igaz, itt is előnyben vannak a lassú felszívódású szénhidrátok, ami a gyógyulást sosem teszi így lehetővé!

A közétkeztetésben a gyerekek azért lettek só és cukormentes diétára fogva, merthogy elhízás járvány van! Naná! Csak nem az ételek miatt! Azt a tanulmányt, ami a közétkeztetésben megalapozta a só és cukormentes diétát az a Syreon Kft. csinálta, aminek tulajdonosa aztán az EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma) módszertanhoz nevét adta, hogy a nem oltatás az azonnali enyhe fokú veszélyeztetés és védelembe kell venni a gyereket azonnal. Ő konkrétan Vokó Zoltán volt, aki szakértőként ott szerepel. Egyébként az ELTE oktatója is, amellett, hogy a Syreon Kft. magyar és kanadai cégeken keresztül Mészner Zsófiával, Tausz Katalinnal stb. karöltve a számunkra nem megfelelő oltásokat terjesztik, propagálják, alkalmazásukra adnak szakvéleményeket, mint a bárányhimlő oltás tanulmány, amit a GSK (egy külföldi, profitorientált gyógyszergyár) finanszírozott.

A gyerekek problémáinak a kivizsgálását az ÁNTSZ, OEK elutasította, a mellékhatásokat nem hajlandók a bejelentésekbe betenni…

Külföldi hivatalos cikk az oltások és a kortizol szerepéről a diabétesz kialakulásánál:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22934546

 A végén olvasható, hogy az egyes vagy kettes cukorbetegség származástól függően alakul ki.

 

 

Származási genetika - Y kromoszóma, azaz az apai ág

Az „N-M46” Haplocsoport vándorlása és eredete

Az apai vonala az „N-M46” haplocsoportból származik. Az „N-M46” haplocsoport észak Kínában való változatossága azt mutatja, hogy kb. 12000 évvel ezelőtt keletkezett, majd észak és nyugat felé terjedt szét Eurázsia legtöbb területén. Az „N-M46” szinte biztosan Amerika 14000 évvel ezelőtti benépesítése után jött létre, mivel a Szibériából Alaszkába, az Új Világba elsőkként bevándorló észak-kelet ázsiaiak közt nem volt fellelhető.

Az „N-M46” nyugati irányú elterjedése fokozatosan, valószínűleg a legutóbbi 2000 év során történt meg, amint az ehhez a csoporthoz tartozó férfiak a Volga folyó csatornáin és Oroszország Ural hegységén átkelve elérték Európa keleti részét. Ma Oroszország észak-nyugati részén, a Fehér-tenger mellett élő észak-orosz férfiak 40%-a és a Pomor férfiak 40%-a az „N-M46” haplocsoporthoz tartozik. Dél felé haladva az orosz férfiak közt az „N-M46” előfordulása csökken, a közép-oroszországiak mintegy 20%-a, a dél-oroszországiak mintegy 10%-a tartozik az „N-M46” haplocsoportba.

A haplocsoport, vándorlásuk nyugati végállomásaként a Balti-államok és Skandinávia férfijai közt is megtalálható. Az „N-M46” Finnországban a leggyakoribb haplocsoport - átlag 60%-ban - az ország keleti részén gyakrabban előfordulva, ami ismét csak azt jelzi, hogy valószínűleg Ázsiából terjedt el. Svédországban mintegy 15%-ban, Norvégiában 10%-ban fordul elő, azt sugallva, hogy Skandinávia férfijai inkább Ázsiából származnak, mintsem Európából.

 

Párosító regösénekünk - Dozmat (Vas megye), Magyar Népdalok II. kötet 134-135. oldal, Szépirodalmi Könyvkiadó Budapest, 1975:

1. Ahol keletkezik │ Egy ékes, nagy út. │ Amellett keletkezik │ Egy halastó-állás. │ Haj, regö, rejtem; │ Regö, rejtem!

2. Azt is felfogá │ Az apró sárocska. │ Arra is rászokik │ Csodafiú szarvas. │ Haj, regö, rejtem; │ Regö, rejtem!

3. Noha kimennél │ Uram, Szent István király, │ Vadászni, madarászni; │ De ha nem találnál │ Sem vadat, sem madarat, │ Hanem csak találnál │ Csudafiú szarvast. │ Haj, regö, rejtem; │ Regö, rejtem!

4. Ne siess, ne siess, │ Uram, Szent István király, │ Az én halálomra! │ Én sem vagyok │ Vadlövő vadad. │ Hanem én is vagyok │ Az Atyaistentől │ Hozzád követ. │ Haj, regö, rejtem; │ Regö, rejtem!

5. Homlokomon vagyon │ Fölkelő, fényes nap; │ Oldalamon vagyon │ Árdéli szép hold; │ Haj, regö, rejtem; │ Regö, rejtem!

6. Szarvam vagyon: │ Ezer vagyon! │ Szarvam hegyin vannak │ Százezer sövények. │ Gyulaszlag, gyulaszlag, │ (H) oltatlan alusznak. │ Haj, regö, rejtem; │ Regö, rejtem!

7. Hej, már kit adjunk? │ A Jusztinnak adjuk, │ Horvát Annát adjuk. │ Haj, regö, rejtem; │ Regö, rejtem!

8. Hej, már kit adjunk? │ Lacikának adjuk, │ Király Ilust adjuk. │ Haj, regö, rejtem; │ Regö, rejtem!

Módosult változatában énekelve: https://www.youtube.com/watch?v=UYkQASa7fsQ

 

Nagy Sándor

Sorok-s-ár, 2018. 04. 12.

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

Csillag Ösvény Jósda