2021. 01. 19., Kedd
Márió,Sára névnapja

Unokájára kente volna több százezres lopását a visszaeső bűnöző nő - Lebukott

Unokájára kente volna több százezres lopását a visszaeső bűnöző nő - Lebukott
2020-08-01

A köztörvényes bűnöző Pascu Lucia Veronika munkatársunktól kapott segítséget, akitől hálából el is lopta a több százezer forintos telefonját, majd eladta. A telefon egy Ossama nevű telefonkereskedő arab bevándorlótól került elő, akiről még nem tudni biztosan, orgazda vagy felelőtlen, tipikus arab telefonkereskedő. Ezért beszélünk róla most szűkszavúan. A lopás után 50 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottunk fel, amit egy amerikai magyar hölgy további 100 dollárral toldott meg. Végül - úgy tűnik - a csepeli rendőrség ment végig az ügyön és találta meg a telefont és az elkövetőt is.

A romániai nevű, 60 év körüli Pascu Lucia Veronika nem ismeretlen a rendőrség előtt. A visszaeső köztörvényes bűnöző most abban hibázott, hogy nem egy vétlen és erőtlen kisembert, hanem munkatársunkat lopta meg, ezért pedig örök nyilvánosság és állandó leleplezés jár neki. A pszichopata Pascu Lucia Veronika bűnözői karrierje - az állandó nyilvánossággal - gyakorlatilag lehetetlenné válik, illetve további lakosság elleni bűncselekményeket csak akkor mer elkövetni, ha kivételesen moslék, bűnöző hajlamait kordában tartani nem képes antiszociális pszichopata bűnöző.

2020. július 10-én, 14 óra után jogvédő munkatársunk, egyúttal Molnár F. Árpád felesége, a csecsemőjét nevelő Fodor Brigitta Andrea Budapest csepeli piacán egy ruhaüzletben nézelődött, amikor tanúja volt annak, hogy egy 60 év körüli nő (Pascu Lucia Veronika) alkudozni kezdett egy ruhára, amit 7500 forintról 7000-re akart lealkudni, de a kereskedő (házaspár) nem akart engedni az árból.

Fodor Brigitta felajánlotta, hogy odaadja az 500 forint különbözetet, mondván, ne ezen múljon a boldogságuk. A köztörvényes bűnöző erre kifizette a kereskedőnek a 7000 forintot, és közölte, hogy az 500 forintot pedig majd 'a kislány odaadja'.

A köztörvényes bűnöző Pascu Lucia Veronika rögtön ezután fogta a ruhát, elindult kifelé és munkatársunk telefonját is - annak fehér headsetjével (fülhallgatójával és mikrofonjával) együtt - elemelte a munkatársunk melletti bútorról, táskájába rakta és távozott.

Nagyjából másodpercekkel később az eladó kérdezte meg, kié az a fehér fülhallgató - ugyanis az üzlet kijáratától nem messze hevert a földön.

Fodor Brigitta munkatársunk rögtön felismerte, hogy az övé, ezért nagyjából másodpercek alatt összeállt, hogy a telefont ellophatták. Másvalaki telefonjáról azonnal felhívták a számot, ami ki is csörgött, és kiderült, hogy nincs az előtte távozott idősebb párnál. Mindenki számára azonnal nyilvánvaló volt és nagy megbotránkozást keltett, hogy akin Fodor Brigitta segített, az lopta el a telefonját.

Az alább részletezett, látványosan dúsgazdag antiszociális pszichopaták a Facebookon gyűlölködve próbálták az elkövető pszichopata bűnöző nőt védeni, a csecsemőjét nevelő, segítő édesanyát és férjét pedig kárhoztatni és mocskolni, miután a férj, Molnár F. Árpád kiállt a felesége és a családja mellett, a rosszindulatú kapzsi és érzéketlen visszaeső bűnöző ellenében. Ezért vetjük közbe, hogy az ellopott telefonnál csak az a lakás kerül többe, amiben a család lakik, és ami bankhitelből lett véve, és a hitelre vásárolt telefon a pénznyelő média, a pénznyelő emberjogi és a hétköznapi pénzkereső munkát szolgálta, és ellopásával le is lett állítva az emberi jogok védelme. Azóta megközelítőleg egyetlen személy sem kapott segítséget, aki a médiához és az emberjogvédő szervezethez fordult.

Az antiszociális, kapzsi, visszaeső köztörvényes bűnöző nőt, Pascu Lucia Veronikát rögzítették a csepeli piac biztonsági kamerái. Látható, ahogy az antiszociális, társadalomellenes rosszindulatú egoista bűnöző Pascu Lucia Veronika az üzletet elhagyja, és közben lengedezik a táskájából kilógó lopott, fehér fülhallgató, ami néhány méter után kiesik a táskájából a földre. Molnár F. Árpád hasonlata szerint olyasféle módon lógott ki a nő táskájából a fehér fülhallgató, mint a macska szájából az egér farka, miután az egeret már lenyelte.

A köztörvényes kapzsi bűnöző Pascu Lucia Veronika - ez is látható kamerafelvételeken -, amint a piac bejáratához ér, elkezd futni, hogy a lopott holmival elmenekülhessen.

A kapzsi és szociopata kleptomániás nő cselekménye után, órákkal később - Molnár F. Árpád kíséretében - Fodor Brigitta Andrea a Budapest XXI. kerület Csepeli Rendőrkapitányságon tett feljelentést. A bűnügy ügyiratszáma 01210/945/2020.bü.

A Szilágyi Sándor rendőr alezredes által vezetett Csepeli Rendőrkapitányság másnap beszerezte a piac biztonsági kameráinak felvételeit.

Molnár F. Árpád médiaalapító - aki többek közt az olajszőkítési ügyektől a rendőrgyilkosságokig számos kiemelt ügyben oknyomozóként és tényfeltáróként működött - most is lépéseket tett. Egyrészt rögtön nyomravezetői díjat tűzött ki az antiszociális bűnöző nő fejére, amivel számos bűnöző életmódot élő bűnöző és saját környezetére ismert egoista, rosszindulatú pszichopata gyűlölködését váltotta ki, akik erkölcstelenségükről és társadalomellenes, bűnpártoló bűnöző állati ösztöneikről nyilvános tanúvallomásokat tettek az Interneten, örök szégyenbélyeget sütve a saját fejükre és családjuk minősítésére. Miközben Molnár F. Árpád előcsalogatta a Világháló hulladékát és szemetét, levelet is írt Csepel rendőrkapitányának - kifejtve a rendőrségnek, mint globális szervezetnek hasonló ügyekben is elégtelen bűnüldöző működését -, ezen kívül a kerületen kívül több rendőrt is megkeresett.

A nyomravezetői díjat Molnár F. Árpád 50 ezer forintban határozta meg. Amiről pedig nem szóltak, hogy a fejdíjat - ha a tettes rövidesen nem kerül elő - 100 ezer forintra emelték volna.

Molnár F. Árpád nem a telefont, hanem az elkövetőt akarta, hogy a nyilvánossággal örök példát tegyen rajta, és bizonyságul sok más hasonló szociopata bűnöző folytatólagos felzaklatására, míg más bűnözők végleges elrettentésére - így jár minden bűnöző, amelyik az utunkba kerül.

A pénteki cselekményt követő másnap, a rendőrség honlapjára (police.hu) már felkerült az elkövető bűnözőről két fotó, amit a kamerák filmfelvételeiből fotóztak ki, Molnár F. Árpád pedig feljelentést tett ismeretlen tettes/tettesek ellen, mivel a filmfelvételekből - két kifotózott filmkockát kivéve, valószínűleg a BRFK részéről (ahol a filmet vágták) - semmi sem került nyilvánosságra. Ahogy azt Molnár F. Árpád előre elmondta, hogy az esetek gyakorlatilag 100 %-ában a hatóságok, az elkövető bűnözőkről készült filmfelvételeket lenyelik, ezzel megakadályozva az elkövetők elfogását.

A rendőrség később közölte, hogy van törvényes mód arra, hogy médiánk a filmfelvételeket megkapja.

Közben egy amerikai magyar is jelentkezett, Mrs. I. G. Connecticut államból (annyi személyes adatot közlünk, amennyihez hozzájárult), aki a publikus 50 ezer forinton kívül további 100 amerikai dollárt ajánlott fel nyomravezetői díjként, és aki nagyon rossz véleménnyel van a magyar rendőrökről, ezért miután megtudta, hogy ha nem civil, hanem rendőr végzi el a munkát, akkor mi adott rendőrkapitányon keresztül próbáljuk az illetékes rendőrnek/rendőröknek a nyomravezetőnek járó tételeket eljuttatni, Mrs. I. G. kikötötte, hogy rendőr nem kaphatja meg, hanem akkor a 100 dollárt Molnár F. Árpád feleségének ajándékozza, mint anyának és a 7 hónapos gyermeküknek.

Megdöbbentő, de a rendőrség nem csak dolgozott, de lényegében kiválóan elvégezte a munkáját. A médiában és a jogvédelemben folytatott több mint egy évtizedre visszanyúló gyakorlatunk alapján szinte ez volt az első eset, hogy a rendőrség munkához látott (és nem a lakosság ellen, mint pl. a kilakoltatásoknál felvonultatott tucatnyi rendőr stb.), ráadásul kitűnő munkát is végzett.

A visszaeső bűnöző, a bűnöző alkatú pszichopata Pascu Lucia Veronika által ellopott telefon egy a Bin Laden nevére emlékeztető Ossama nevű arab bevándorlónál landolt, akinek születési helye is hasonlóan pikáns, csak éppen nem Al-Kaida, hanem Al-Qalyubiyya (azaz Kairó, Egyiptom). Az arabról azért hallgatunk el sok mindent, mert még egyáltalán nem tiszta, tudatos orgazdaként vagy pl. felelőtlen telefonkereskedőként működött-e.

Mindenesetre tény, hogy amikor Molnár F. Árpád értesült a telefonlopásról, akkor távolról megnézte a telefon utolsó helyadatait, a telefon tartalmát zárolta, továbbá egy szöveges üzenetet küldött a telefon képernyőjére, hogy amikor azt bárki bekapcsolja, az az üzenet fogadja, hogy 'ez a telefon lopott, az elkövető filmfelvételen van'.

Pascu Lucia Veronika egomániás és kapzsi köztörvényes bűnöző a telefon eladásakor - tanúvallomás szerint - azt hazudozta, hogy az unokája telefonját akarja eladni, mert az unokája megkérte rá.

Ugyanakkor tervezzük beszerezni az információkat, mely telefonkereskedők vásárolnak rendszeresen lopott telefonokat, és az ilyen köztörvényes bűnözők ellen a folytatólagos nagy nyilvánosság eszközével és további, a nyilvánosság előtt nem publikus módszerekkel is fogunk élni.

A szociopata Pascu Lucia Veronika bűnügye tulajdonképpen az unokázós bűnözés egy másik oldala, ami viccesen hangzik, de Molnár F. Árpád pl. elmondta, hogy az eset óta szinte az összes hasonló korú nőt gyanúval méregeti, és általánosságban nem bízik bennük, szinte mindegyikükben potenciális szociopata tolvaj bűnözőt látva. Ebben - mondta - meghatározó volt az is, hogy a bűneset ismertetését követően jó pár hasonló korú nő és házaspár az elkövető bűnöző söpredékkel érzett együtt, és fejezte ki egyetértését a Molnár F. Árpádot és csecsemőjét nevelő feleségét ért bűnöző pszichopaták Facebookon elkövetett gyűlölködései és tettleges bűncselekményekkel fenyegetései iránt.

A magyarok alja részéről tanúsított rosszindulatú szociopata bűnpártoló ösztönállatizmus további következményei között szerepel, hogy a hozzá segítségért fordulók jogainak és életének védelmét Molnár F. Árpád és köre gyakorlatilag 100 %-ban megszüntette, és nem tudni, ezt követően folytatni fogják-e ezt a tevékenységet, vagy egészen más területekre lépnek. Molnár F. Árpád tegnap úgy fogalmazott: ez a nép nem érdemli meg, hogy kiálljanak a jogaiért.

 

Annak kapcsán, miféle kártevő társadalmi söpredék az, ami ilyen esetekben az áldozatokat gyűlöli és az elkövető kapzsi szociopata bűnözőket védi, az eset igazi szociológiai gyöngyszem. A facebookos kommentekből ugyanis egyértelműen kiviláglott, miféle tróger réteget nevelnek kitartott antiszociális korccsá, és hol tobzódik társadalomellenes pszichopata bűnözés. A statisztikák a következő egyértelmű eredményeket manifesztálták:

- 60-70 éves nők és ilyen korú párok, akik valamiképpen - egy részük nyilván múltjuk vagy jelen életmódjuk miatt - magukra ismertek a kapzsi és rosszindulatú pszichopata bűnöző Pascu Lucia Veronika és tettei láttán; ez a réteg volt a bűnpártolók közül a legcsendesebb, és többnyire lájkokkal fejezte ki szolidaritását és egyetértését az alábbi bűnöző életmódot élő bűnözők iránt:

- a magyar honvédségnél szolgáló és szolgált, szétszteroidozott agresszív bűnözők (közülük most a legmoslékabb példának János Fekete bizonyult, aki a szolnoki MH 5. Bocskai Lövészdandárnál szolgál vagy szolgált, és a honvédség bűnöző szeméttelepei és bűnözőgyárai hírhedtségének megfelelően Fekete János is állandóan katonai bohócruhákban, felfegyverkezve és terrorista maszkokban fotózkodik a Facebookra, a bűnöző katonákra jellemző szétszteroidozott túlsúlyos testtel, nyíltan fehér fasiszta és náci nézetekkel, Nagy Magyarország ruházatokkal);

- a Tyirityán Zsolt által vezetett, nyíltan fasiszta és náci nézeteket valló Betyársereg egyes tagjai, egy részük börtönviselt múltjával hencegvén, de kivétel nélkül mind szteroidozott, azaz agresszív pszichopátiát okozó illegális drogokkal megmérgezett testtel és Nagy Magyarország pólókban, azt próbálván ezzel bizonygatni, hogy mindenki, aki magyarnak tartja magát, az szteroidrogos népgyűlölő, bűnpártoló, bunkó és primitív ösztönállati, szociopata és fasiszta-náci bűnöző;

- látványosan ingyenélő, gyakran nyilván bűnöző apjuk és anyjuk által kitartott, főleg tizenéves és huszonéves szelfitorzók, akik látványosan nagyon sokat töltenek és foglalkoznak a saját külsejükkel, látványosan tele vannak nem munkából, hanem szüleiktől és/vagy bűnöző életmódot élő bűnöző párjuk által biztosított pénzzel; majdnem mindegyik szőke és hosszú hajú, e téren is erősítvén a társadalmi sztereotípiákat; mindegyikük súlyosan jellemtorzult, súlyosan egoista, súlyosan érzéketlen az alaperkölcsi normákra, buták, mint a tök, érdeklődésük főként saját magukra, saját külsejükre beszűkült, és feltűnő, mennyire nem munkából, hanem mások által kitartott egyfajta ringyókként élősködnek;

- rendkívül buta, cigány származású fajgyűlölő fasiszta bűnözők, akik Facebook-oldalukon a magyarság és általában véve minden fehér ember ellen hirdetnek gyűlöletet.

Azaz a bűnöző náci magyarok és a bűnöző fasiszta romák csodálatos egymásra találása is ez a példa, ahol kiderül, hogy a Nagy Magyarországos fasiszta bűnözők és a cigánykerekes fasiszta bűnözők között kulturális, erkölcsi és ösztönállati különbség nincs. Csak bőrszín, de minőség semmi. Csak a színük eltérő, de ugyanaz a kártevő és nemzetpusztító bűnöző réteg, amely minden civilizált világ ellensége.

A rendőrség határozott nemmel felelt a nyomravezető rendőrök civilek részéről megjutalmazására. Molnár F. Árpád a csepeli rendőrkapitány levélben megkeresésével indítva tervezi megpróbálni a nyomravezetői díj továbbítását, valamint levélben kíván fordulni Pintér Sándor belügyminiszterhez, hogy amennyiben nincsen törvényes lehetőség arra, hogy ilyen esetekben civilek nyomravezetői díjat adjanak a munkájukat elvégző rendőrök számára, úgy törvénymódosítással tegyék lehetővé a bűnüldöző rendőrök ilyen vagy hasonló javadalmazását.

 

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda