2021. 01. 16., Szombat
Gusztáv névnapja

Újabb fasisztázások: Botrányba fulladt az ismeretlen szoboravatása, akit a balliberálisok híressé tettek

Újabb fasisztázások: Botrányba fulladt az ismeretlen szoboravatása, akit a balliberálisok híressé tettek
2016-02-25
Egyébként Ön dugott már zsidót? - Jelentős részben a magyarellenes törvényeikről és gaztetteikről hírhedt balliberális és jobboldali pártok tettleg csaptak össze egy újabb ismeretlen és eddig a kutyát sem érdeklő halott ember szoboravatása alkalmából.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Újabb ismeretlen és senkit nem érdeklő személynek, Donáth Györgynek akart szobrot avatni az Orbán-kormányzat, amely magyarellenes kilakoltatási stb. törvényeiről hírhedt, és Izrael miniszterelnökével, Benjamin Netanjahuval és pártjával, a Likuddal a 2000-es évek óta meghatározó és perdöntő szövetségben áll. Ennek köszönheti dupla kétharmados győzelmét is. Csakhogy a zsidóbarát és a zsidóság világvezetőjével, Benjamin Netanjahuval a 2000-es évek óta masszív összeesküvésben álló Orbán-párt ellensége az a balliberális oldal, amely javarészt szintén a magyarellenes kilakoltatási törvényeiről, továbbá sok egyéb mellett a magyarellenes bank- és uzsoratörvényeiről világhírhedt. És ezek a magyargyűlölők - szemben a jobboldali magyargyűlölőkkel - Donáth Györgyöt szuahéli-ellenesnek, mikronézia-ellenesnek vagy minek minősítették. Illetve bocsánat(!), eltévesztettem(!), nem szuahéliellenesnek, hanem egy másik mikro-népcsoport jogait ellenzőnek, tehát zsidóellenesnek bélyegezték.

Aki netán nem hallott volna erről a kicsiny népről, amelyet zsidóságnak neveznek, azoknak tájékoztatásul: a zsidóság hazája Izrael. Izrael egy Magyarországtól nagyon messze fekvő mikroország, a sivatag porában, és bár pálmafák nőnek ott, nagyon messze Magyarországtól, de ennek a Tesco parkoló méretű icurka-picurka országocskának még olajlelőhelye sincs, pedig arrafelé szinte mindenkinek van. Úgyhogy ne is pocsékoljunk több szót erre a sivatagi mikronéziára.

A balliberális (ez a magyarellenesek két oldalának baloldali futballcsapata) ATV-s összeállítás megoldotta a történelmi vitákat: Donáth György antiszemita és kész! A magyarellenes törvényeiről hírhedt másik magyargyűlölő oldal, a jobboldal szerint nem, de ez most mindegy, mert nem az ő focicsapatuk készítette a híradós kommentárt:
 
 
Az ATV természetesen - pártállása okán - azzal kezdte összeállítását, hogy a zsidóellenes törvényeiről hírhedt Donáth Györgynek akartak szobrot avatni. De már tapasztalatból tudjuk, hogy az ATV-nek sem lehet a világon semmit elhinni, amit nem mi ellenőriztünk, hiszen ha zsidókról van szó, akkor az ATV - fennállása első napjától kezdve - legalább olyan ámokfutó módon hazudozik bármikor össze-vissza, mint amikor a 2006-os magyarellenes sortüzekről és több száz köztörvényes bebörtönzésekről, vagy a bankár ezermilliárdosok érdekei előtt hason csúszva-mászva hírhedt történelmi magyarellenes törvényeikről van szó, amikor a világ leggazdagabb bankárbandái érdekében újabb és újabb magyarellenes törvények meghozataláért tobzódik és hazudozik össze-vissza, mint a vízfolyás. Tehát a legjobb most is, ha mindenki - aki nem sajnálja az időt hülyeségekre - maga ássa bele magát Donáth György, az ismeretlen hulla életébe, és nem hisz a focicsapatoknak, ha jót akar, és nem akarja, hogy zömében magyarellenes pártidióták csináljanak belőle hülyét mindenféle gátlástalan pártszolgálatos hazugsággal és figyelemelterelő uszítással.

A javarészt magyarellenes törvényeikről és uszításaikról hírhedt két fasiszta oldal kulturális forradalmi összecsapásain most sem vett részt azon hajléktalanok tízezrei közül egy sem, akiket a két fasiszta magyarellenes és magyargyűlölő pártoldal - közben a nép képviseletére hivatkozva iszonyatosan meggazdagodva - kormányról kormányra az utcákra dobált, mint fasiszta férgek a büdös zsidókat. A két magyarellenes, antimagyarita népirtó fasiszta féreg oldal sok-sok ezer halálos áldozatai közül sem vett részt senki, és azon több százezer halálos áldozatuk sem, akiket az állandó politikai és gazdasági üldözés, valamint lépésről lépésre megsemmisített egészségügyi és szociális rendszer által irtottak ki infarktusok, rák stb. útján.

Most pedig emlékezzünk meg a bal- és jobboldali magyargyűlölő, antimagyarita dúsgazdag pártok és multimilliomos antimagyarita bűnözőik sok-sok ezer halálos áldozatai közül pl. Filótás Istvánról, aki azon sok ezrek közé tartozott, akik nem bírták tovább a gazdag antimagyarita pártok - zsidókat fejük fölé tartva - magyarellenes gyűlölködéseit és üldözéseit, és felmászván a Szabadság-hídra, kamerák előtt felgyújtotta magát, majd leugrott és meghalt. Mint sok-sok ezer magyar honfitársunkkal, vele is a zsidóságtól megbolondult, tobzódó magyargyűlölő burzsoá bankárfajú arisztokrácia végzett. Az antimagyariták sem Filótás Istvánnak, sem sok-sok ezer, ugyanígy elveszett honfitársunknak nem akartak soha szobrot avatni. Ugyanis Filótás nem volt zsidó, ráadásul nem 70 évvel ezelőtt halt meg, hanem most, ráadásul a magyargyűlölő pártok kergették halálba, hóhérjai nem 70 évvel ezelőtti hullák, hanem a mai burzsoá fasiszta egypárt-bűnbanda, sőt, a sok ezer öngyilkos honfitársunk búcsúleveleit is - lényegében mind a sok ezret - központi utasításra rejtették el a magyar nép elől.

Emlékezzünk meg ezért a magyargyűlölő, magyarellenes, a magyarság ellen uszító, gyűlölködő, mocskolódó fasiszta baloldali és jobboldali pártok antimagyarita népirtó moslék férgeiről is, akiknek lámpavason lenne a helyük. Mert aki tüzet gyújt, az sose lepődjön meg, ha a tűz bármikor nagy lángra kap.

Egyébként Ön dugott már zsidót? És nácit? A legtöbben, akik igen, azt mondják, mindkettő nagyon perverz. Én mindkettővel voltam már (éljen a liberalizmusom), de nyilvánosan nem nyilatkozom. Higyjék el, mindkettőnek megvan a bukéja. Egészen más a feeling-je egy ízig-vérig cionista zsidónak, mint egy Hitlert éltető nácinak. Pedig ideológiailag sokszor nincs sok különbség a kettő között. Szélsőjobb és szélsőjobb. Az egyik magyar, a másik zsidó. Náci, náci.
 
 
Na de ki a franc az a Donáth György? Na mindegy, ezután egészen biztosan nagyon híressé válik, és tömegeket győz meg arról, hogy nagy magyar történelmi személyiségről van szó.


 

Csillag Ösvény Jósda