2021. 01. 24., Vasárnap
Timót névnapja

Tuti tippek minden pártnak! (Mesterházy Attilának üzent Molnár F. Árpád)

Tuti tippek minden pártnak! (Mesterházy Attilának üzent Molnár F. Árpád)
2018-06-17

Miért bukott megint ekkorát az összes ellenzéki párt és miért tarol a Fidesz? Olvassa el a rövid spontán reakciót, és megkapja a választ!

Az internet egyik felületén üzent Mestrházy Attila MSZP-s elnökjelöltnek Molnár F. Árpád, a HírAréna Online főszerkesztője. Mesterházy Attilával az ATV-n készített interjút Bombera Krisztina, annak hatására született a friss komment, amelyet idcézünk:


Mesterházy: a Jobbikot is az el-puha pöcsülés vitte mélypontra. A Fidesz harsányságát túl kell kiabálni, és szívből, lélekből kell hazafiasnak lenni, különben bukás van! Amit Bombera dicsért, milyen szépen nyilatkozott Mesterházy az ellenfeleiről, szintén a bukás receptje! Az igaz ember mindig harsog, nyomatékosan beszél, szavaival üt, és mélybe vés jó és rossz emberekben egyaránt, mert nem az érdekei vezérlik, hanem az igazságérzete meghatározó! Az öltönyös nyálas modor biztos bukáshoz visz, és mindig evidens, hogy nincs mögötte hazafiasság és hősiesség, nincs igazságérzet és önfeláldozás, csak egyéni politikai megélhetési érdek! Ez totális bukás!

Továbbá, óriási apróságok: nincs több cigánypolitika, mert a cigányok nem szavaznak, vagy a Fideszre voksolnak egy pohár borért, a magyarok pedig leszarják a cigányok gondjait!

Elég volt a Holokausztozásból és a zsidók védelméből, mert ez itt Magyarország, nem Izrael! Aki mégis zsidóvédősködik és Holokausztozik, az bukni fog! Mert a magyaroknak rengeteg gondja van, Magyarországon magyarok döntenek a választásokon, nem a MAZSIHISZ és a néhány, zsinagógába járó zsidó! Itt a magyarokat kell megnyerni, nem az állandóan kolduló és jórészt gazdag zsidóságot!

Továbbá: zéró bankármentés duma, nulla bankféltő kommunikáció, hanem 'mocskos bankok és éljen a nép' retorika kell!

Ugyanígy ki a migránsokkal, éljen a magyar nép és a magyarság függetlensége!

Továbbá: a kommunikációban kiemelt és állandó program a politikusok ostromlása: pl. csökkenteni a politikusok fizetését! Súlyosabb paragrafusok a Btk.-ba, ha politikus az elkövető! Drasztikus Btk.-t a korrupción ért politikusok ellen!

Továbbá: le a devizahitelekkel, bankárzsebből kártérítés az összes devizakárosultnak!

Ezek nem tettek, hanem kommunikációk. Aki annyira hülye és hazaáruló, annyira távol állnak tőle a magyar nép érdekei, hogy még hazudni sem képes a nép oldalán, az totális bukásra van ítélve és azt is érdemli!

Ha ezeket nem így tanuljátok meg, akkor bukni fogtok, mert a magyar nép nem tűr most már semmilyen kétértelmű beszédet és udvariaskodó maszlagot! A nép egyetlen kétértelmű nyálas baklövést is brutálisan megtorol!

De ti nem tanultátok ezt meg, mert nem vagytok hazafiak, és nem is fogjátok megtanulni.

Ezért 2022-ben is: CSAK A FIDESZ! ORBÁN VIKTOR KÉTHARMAD, TELJHATALOM!

Ezen csak Orbán tud rontani egy sima győzelemig, mert az ellenzék abszolút amatőr és abszolút érzéketlen a lakosság gondjaira.

Mindez nem pártszimpátia, hanem a világos, egyszerű józan ész, a győztesek stratégiája! Olyanok, akik ehhez analfabéták - mint Molnár Gyula, Kunhalmi és a többiek, akik egyszer lobbiérdekeknek nyalnak, aztán saját migráns-meggyőződéses hülyeségeiket nyomják, amik miatt egymillió szavazatnak mondott búcsút az MSZP -, egyszerűen nem valók nemhogy MSZP élére, de semmilyen párt élére, mert mindezek a magyar népnek nem kellenek!

A hobbi jogvédők és a Soros-fanok nyissanak Facebook-csoportot és menjenek nyugdíjba!

Egy politikus viszont legyen profi és ha nem is képviseli, legalább kommunikálja a saját népe akaratát!

Különben bukni fog!

Csillag Ösvény Jósda