2020. 07. 05., Vasárnap
Sarolta,Emese névnapja

Tűrhetetlen hüvelyi viszketésre két hónappal későbbre kapott nőgyógyászt!

Tűrhetetlen hüvelyi viszketésre két hónappal későbbre kapott nőgyógyászt!
2019-04-26

18 éves, közeli lánybarátunk egy szállodai szoba kádjában fürödve kapott el valamit. A frissen átadott szállodai szoba fürdőjében az tűnt fel a családnak, hogy semminek nincs fertőtlenítő szaga. Úgy is lett. A tünetek a nemi szervnél, hirtelen és nagyon erősen jelentkeztek.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

A lány a legközelebbi ismerőseink egyike. Telefonon hívta fel a Budapesten kerületileg illetékes rendelőintézet nőgyógyászatát, hogy sürgősséggel időpontot kérjen, mert aludni sem tud a rendkívül erős viszketéstől. Sikerült is időpontot kapnia: két hónappal későbbre!

Ezért a lány taktikát váltott: minden egyeztetés nélkül bement a rendelőintézetbe, és azt hazudta a bejáratnál lévő betegfelvételin, hogy időpontja van a nőgyógyászatra. A számítógépből persze azonnal kiderült, hogy nincs, de erre a lány azt mondta, hogy telefonon beszélte meg a nőgyógyásszal. Ezért felengedték.

A nőgyógyász másfél órán át járt ki és be, mire a lány megállította az orvost, mikor következik? A nőgyógyász megkérdezte a nevét, majd 5 perc múlva őt hívta be.

Amire két hónapig kellett volna várni - talán pl. pszichiátrián vagy mély altatásban, hiszen a viszketés és a helyzet súlyosbodása két hónap alatt egyértelmű -, azt az orbáni népirtó szabályok és grazi diliházas rendszerezés kijátszásával sikerült leküzdeni. Az orvos - pár perces vizsgálatot követően - felírta, mit vegyen a gyógyszertárban, annak megvásárlása pedig - pár napos kezelésre - megoldotta a problémákat.

A statisztikák értelmében az összes európai ország közül a bolgárok után a magyarok élnek a legrövidebb ideig. A bolgárok után a magyarok halnak meg a leghamarabb Európa összes nemzete közül. A magyar egészségügyi helyzet egyéb orbáni tekintetben is katasztrofálisan putrista és elhanyagolt. Például a gyógyítható betegségekben a magyarok halnak meg a legtöbben Európa minden népe közül. Az OECD 42 országra kiterjedő 2015-ös felmérése pedig megállapítja, hogy Magyarországon halnak meg a legtöbben rákban, míg egy másik felmérés Európa összes országát vizsgálva mondta ki ugyanezt a magyarokról.

A rákbetegség okozta halálesetek közül a nőknél a második halálok a méhnyakrák. Ilyen körülmények között, amikor egy abszolút fiatal lány azonnali, sürgős nőgyógyászati ellátására szorul, ami ugyanakkor mindössze 5 perces vizsgálatot igényel, amire viszont két hónapot kell várnia, ne csodálkozzunk a rengeteg női halotton. Viszont örüljünk annak, hogy a női társadalom százmilliárdokkal járul hozzá Orbán Viktor futballstadionjaihoz és az Orbán-család és a kereszténydemokrata illiberális Semjén Zsolték számukra felépített klinikák zavartalan orbán viktori, orbán ráheli, tiborcz istváni és semjéni működtetéséhez.

---

Ha panasza van az egészségügyi ellátásra, ha beperelné azt kártérítésre stb., vagy egyéb tekintetben segítségre szorul, avagy Ön segítene nekünk bármiként: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a főnökére vagy a munkahelyére, vagy bárhol hírszerző, rendőr, katona vagy más egyéb volt, ugyancsak keressen minket.

Csillag Ösvény Jósda