2021. 01. 20., Szerda
Fábián,Sebestyén névnapja

Tudta-e?

Tudta-e?
2014-09-22
Tudta-e ön azt, hogy a gondolatok teremtő erejűek? Tudta-e ön azt, hogy rezgésekből álló lények vagyunk? Tudja-e ön, mit jelent az energia kifejezés?
 
Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta

 
Tudta-e ön azt, hogy a gondolatok teremtő erejűek?
Pedig így van. Minden gondolatunk testet ölt egy olyan világban, amit a szemünkkel nem láthatunk. Mivel minden dolog, így egy gondolat is, egy bizonyos frekvencián mozog (rezeg), amint a gondolatunk és az érzésünk (rezgésünk) egy azonos frekvenciára kerül, a gondolatunk testet ölt és ezt már a saját szemünkkel is láthatjuk. A világban minden ezen elv alapján működik.

Tudta-e ön azt, hogy rezgésekből álló lények vagyunk?
A Világegyetemben minden mozgásban van és rezeg. Minden dolognak és élőlénynek van egy rezgésszintje. Bizonyos tekintetben a legnagyobb és legmagasabb rezgésszint a szeretet. A szeretet rezgésszintjén teremtődhetnek a legkönnyebben a dolgok. A gondolatok ezen a rezgésszinten szinte maguktól válhatnak valóra, vagyis úgy tűnik, mintha semmit sem kellene tennünk, mert annyira könnyű, szinte játékszerű és kifejezetten izgalmakkal teli. A legfontosabb, hogy mindegy, mivel, de tartsuk a rezgésszintünket magasan, vagyis érezzük jól magunkat, méghozzá nagyon.
 
Tudja-e ön, mit jelent az energia kifejezés?
Az energia kifejezés hallatán nem csak az elektromos áram termelése juthat az eszünkbe, hanem az is, hogy mi magunk vagyunk az energia. A világban minden energiából van, így mi is. Az energia hoz létre érzéseket, helyzeteket, kapcsolatokat és mindent. Teremti a világot, teremti az eseményeket. De mivel rajtunk keresztül áramlik, így jön létre a  kapcsolat az ember és a teremtés között. Mi magunk teremtjük a valóságot az energia áramoltatásával. Olyanok vagyunk, mint a szűrőrendszer. A forrásenergia a testünkbe áramlik és az érzelmeink által alakul, formálódik és megy tovább szerteszét a világban. Ha valakinek alacsony az energiaszintje, általában rossz kedvű, levert, szomorú, kedvetlen, de akár meg is betegedhet. Ha viszont magas, úgy érzi, nincs akadály, amit le ne győzne és hihetetlenül erős, csordultig van energiával és csak adni szeretne belőle mindenkinek. És ez így van rendjén, vagyis így lenne rendjén.
 

Csillag Ösvény Jósda