2021. 01. 20., Szerda
Fábián,Sebestyén névnapja

Tudatmódosítás Szlovákiában (Egy levél Szlovákiából)

Tudatmódosítás Szlovákiában (Egy levél Szlovákiából)
2014-04-18
Akik dolgoztak a titkosszolgálatokkal vagy az Internet miatt elég tájékozottak, már nem lepődnek meg annak a levélnek a tartalmán, amit Szlovákiából kaptunk és aminek egy részét azért publikáljuk, mert a levél írója azóta is nagyon ragaszkodik ehhez. Rengeteg ilyen megkeresés érkezett hozzánk a világ minden égtájáról, de ezt a levelet azért publikáljuk, mert az írója azóta is kéri ezt, a beszámoló minden elemében a hajdani elmeprogramozásokat is túléltek tanúvallomásait idézi, hiteles, továbbá egyébként a levél nagyon kevés tárgyi tévedést tartalmaz annak vonatkozásában, hogyan működik a rendszer az egész világon.
 
Aktív és volt titkos szolgák számára megszokott, hétköznapi valóság, a felszínesség világába rekesztetett kívülállók számára még furcsák és hihetetlenek, amik majdan a nagytőke által fizetett médiumokban is hétköznapi igazságokként lesznek tálalva.

A levél írója hozzájárult a neve közzétételére, de mi ezt most sem tesszük meg. Idézet a levélből:

Levelemben leírtakat mind saját bőrömön tapasztaltam. Amerikában kezdődtek az embereken végrehajtott tudatmódosító kísérletek, katonai célzattal, az 1930-as években, a CIA felügyelete alatt, mikro- és nanochipek beültetésével az emberi agyba. Szlovákiában szintén a titkosszolgálat felügyelete alatt hajtják végre ezeket a tudatmódosító kísérleteket. Az alvilág szerepe ebben a kísérleti alanyok kiválasztása és az együtt nem működő emberek meggyilkolása. (...) Egész családokat kényszerítenek ezzel a technológiával prostitúcióra és gyilkosságra. A beavatási szertartáshoz illetve kísérletezéshez tartozik, hogy embert kell ölni és ezt vizuális technikával rögzítik. Ez biztosítja az illető élete végéig tartó zsarolhatóságát. A fent említett technológiával növelni tudják az agresszivitást és ezzel segítik elő azt, hogy az adott illető embert tudjon ölni. (...) Aktiváláskor [egy chipről van szó - a szerk.] az ember feje vérvörössé válik és rettentően agresszív lesz. Az alkalmazott technológia lehetővé teszi a memória törlését is, azaz az illető nem fog emlékezni az elkövetett gyilkosságra, ha a megrendelő így szeretné.

A gyilkoláson kívül ezzel a technológiával szexrabszolgát lehet csinálni az emberekből. Az agy stimulálása az adott mikro- és nanochipen keresztül és a megfelelő program betöltésével az illető aktiválható szexuális aktusra és egyéb perverziók kielégítésére, a maffia családokon belül és megfelelő ellenszolgáltatás fejében akár a felső tízezer körében is. Ezekre az esetekre a családomon belül is és az ismerősöm körében is számos példa található. Az emberek teljesen kiszolgáltatottak, meg vannak zsarolva, félemlítve, teljesen el vannak lehetetlenítve, financiálisan, mind egzisztenciálisan. Ebből kifolyólag rá vannak kényszerítve mind fizikális, mint pszichikai kínzással az adott feladat elvégzésére, ellenkező esetben megkínozzák, volt már rá példa, hogy egy illetőt megnyúztak a saját családja szeme láttára.

Több száz embert juttattak ezekkel a kísérletezésekkel elmegyógyintézetbe. Ennél is több embert öltek meg, volt rá példa, hogy családostul. Több generáción keresztül történő gyilkosságokat nyugodtan nevezhetjük tömegmészárlásnak. Az itteni, magyarlakta régióban az emberélet nem ér semmit. Az itteni magyarságot tudatosan elbutítják. Jómagamat is többször megfenyegettek és a családomat is, több gyilkossági kísérlet is volt a személyemre nézve.

A szlovákiai hatóságok és az itteni titkosszolgálat korruptsága miatt nem lépnek az ügyben semmit.

Segítségüket szeretném kérni az anyag nyilvánosságra hozatalában.


Alulirott: (...)

Csillag Ösvény Jósda