2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás -Filmen Néveri Zsolt (Szlovákia), Molnár F. Árpád

Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás -Filmen Néveri Zsolt (Szlovákia), Molnár F. Árpád
2014-06-08
A szlovákiai Néveri Zsolt saját tapasztalatairól is beszél Budapesten felvett új filmünkben. Közben a világ leghíresebb CIA-programozottakról is bevágunk filmrészleteket és sok eltitkolt részletről is hallani fognak. Molnár F. Árpád - akihez minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja fordult - szintén beszél, az operatőr pedig a világszintű Echelon-leleplező Domján Tibor.
 
Beszélnek róla:
Molnár F. Árpád "ÉLI"
Néveri Zsolt (Szlovákia)
Operatőr: Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Munkatárs: Kovács Adrienn Nikoletta

(A fotók a filmfelvétel előtt készültek.)

A 18 perces filmben láthatják és hallhatnak sok egyéb mellett minden eddigi idők legszélesebb hírnévre szert tett Echelon-tanújáról, akinek a neve Cathy O'Brien, a programozott titkos ügynök, aki amerikai elnökök és nemzetbiztonsági vezetők programozott szexrabszolgája és ágyasa volt. De érintjük a kémnek és orvgyilkosnak programozott Christine De Nicolát is, aki többek között a CIA emberprogramozásai hatására már 9 éves korára képzett szexrabszolga volt, és aki egyike azon 50 tanúnak, akik az akkor még korabeli amerikai emberprogramozások áldozataiként tényfeltártak azon az elnöki bizottságon, amit Bill Clinton amerikai elnök hozott létre 1995-ben és amelynek a vezetője Valerie B. Wolf volt, a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnökasszonya. Ugyancsak mi voltunk az elsők és valószínűleg azóta is az egyetlenek, akik az amerikai elnöki bizottságon készült filmfelvételekből a magyarok számára is bemutattunk részleteket.

Kitérünk még III. Albert Stubblebine tábornokra is, aki 1980 és 1983 között a Former Head of U.S. Army Intelligence - vagyis az amerikai katonai hírszerzés - vezetője volt és aki nyugdíjazása után hajlandó volt a nyilvánossággal annyit közölni, hogy amerikai katonák programozásával is foglalkozott, továbbá kísérleteket folytattak azzal, hogy olyan super soldier-eket (azaz szuperkatonákat) képezzenek, akik a falon is keresztül tudnak menni. Ennek kvantummechanikai hátteréről is beszélünk pár szót, amelyről lehet, hogy másutt ugyancsak soha nem jelent meg magyarul semmi.

A filmen Molnár F. Árpád is beszél, akiről legalább annyit tudni kell, hogy katonai családba született; 2001-től a bűnüldözésben a titkosszolgálattal dolgozott, később pedig Orbán Viktor miniszterelnöknek, amikor Demeter Ervin volt Orbán Viktor titkosszolgálati minisztere. Ezt követően Molnár F. Árpád ellen - sok egyéb mellett - pár évig államtitoksértési per folyt. Többször élt külföldön is, ahol korábban számos titkosszolgálattal került szoros kapcsolatba.

A most készült 18 perces gyorsfilmet (azaz gyorsan szerkesztett és nem hosszú filmet) a következő média-lejátszón is láthatják:
 
 
 
 
A fotó a filmfelvétel előtt készült. A 3-as kulcsszimbólumokra - amik a filmben is halmozottan megtörténnek - előre számíthattunk...

 
 
Filmforgatás előtt az Anonymus-szobornál: Molnár F. Árpád (ELI), Néveri Zsolt Szlovákiából és a világszintű Echelon-leleplező Domján Tibor, aki az operatőr volt.

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda