2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Trump a Tomahawk-cégén keresztül kaszált az Aszad elleni rakétatámadásokkal (Exkluzív!)

Trump a Tomahawk-cégén keresztül kaszált az Aszad elleni rakétatámadásokkal (Exkluzív!)
2017-04-11
A tengeren túlról kaptuk: Donald Trump erős részvényese a Raytheon-nak, ami azokat a Tomahawk rakétákat gyártja, amik darabja 60-100 millió dollár, és amiből Trump 59 darabot lövetett Szíria egyik repterére. Trump üzleti vállalkozása, a Raytheon Inc. részvényei meredeken megemelkedtek, Trump pedig ezzel az egyetlen akcióval is annyit keresett, amennyit egy gazdag magyar vállalkozó remélni sem merhet élete során.

Leleplező cikk:
Molnár F. Árpád "ÉLI"
 
Képzeljenek el egy fantasztikus filmet, amiben az USA kormányfői posztját egy olyan elnök szerzi meg, aki olyan világméretű vállalatokban igazgató és/vagy közvetlen multimilliárdos haszonnal érdekelt, ami nem csak a világ gazdasági válságát szabályozza, de közvetlen anyagi haszon fűzi különböző országok elleni háborúk kirobbantásához. Sok ilyen filmet láthattak, hiszen egyre és egyre több ilyen készül. Képzeljenek el egy olyan amerikai elnököt, aki a fentiek mellett fegyvergyáros és fegyverkereskedő is egyben, és aki a saját gyártású fegyvereit Szíriától Irakig, Észak-Koreától Afrikáig ezer helyen bevetheti.

Igen, ez nem egy szokásos igazságjelző hollywood-i film, hanem a XXI. századi valóság; mégpedig Donald Trump nagyvállalkozó és fegyvergyáros, kontra az Emberiség története.

És máris megkérdezhetjük, mert talán csak ennyi a kérdés: az amerikai elnöknek jó üzlet-e egy a Koreai-félszigetet eltörlő atomháború? Ha igen, akkor ugyan mi az akadálya Észak-Korea további provokálásának és Trump részéről az alattomos térhódításnak?

Látott már olyan háborút - George Bush-tól Barack Obamáig jó sok amerikai háborút látott mindenki -, amelyikben az Egyesült Államok jót vitt azokba az országokba, amelyeket az ő hallatlan nagy esze és mesebeli demokratizálási szándéka címén megtámadott? Nem láthatott, mert ilyen országok nem léteznek a Föld bolygón! Hanem amit kizárólag lát, az az, hogy ahová az USA a maga bölcs jóságát exportálta, mindazon országok világtörténelmük legmélyebb bugyraiba lettek hajítva, ott káosz van, anarchia, lakosság elleni tömegmészárlás, szegénység, éhezés, kilátástalanság, a békére esélytelen pokol.

És mit mondanak a világ biztonságpolitikai szakértői, akik véleményét az USA a háborúk előtt kikérte? Azt, hogy mi megmondtuk előre, az USA kormányfője pedig közölte: rendben, most pedig megindítjuk a háborút.

Csak üzlet. Semmi több. Pár ember személyes érdeke. Egy olyan nyugati rendszerben, amely nem demokrácia és nem a szabadság hazája, hanem multimiliárdos oligarcha világterrorista tömeggyilkosok egész világot elnyomó és kizsákmányoló üzleti vállalkozása.

A mostani elnök pedig, aki ezen háborúkból napok alatt milliókat és százmilliókat kaszál, Donald Trump.

Ha Ön milliárdos lenne, az Emberiség iránti végtelen szeretetéből vált volna milliárdossá? Nem, hanem személyes kapzsiságból és személyes hatalomvágyból.

Ha Önnek gátlástalan milliárdosként közvetlen anyagi haszna fűződne külföldi, szuverén országok elleni katonai csapásokhoz, és ellenséges, tömeggyilkos terrortámadásokhoz, valamint háborúkhoz, akkor mint egyébként gyakorló militáns fegyverkereskedő tömeggyilkos, folytatná ebbéli jövedelmező busás életmódját? Hát persze, hogy folytatná! Hiszen eddig is így élt! Hiszen eddig is a fegyverkereskedelem és a háború tette ki jövedelme tetemes részét!

Mint Donald Trump bűnöző haverjainak zsebét pl. az - egy példa a tengernyiből -, hogy Salvador utcai bandáit és keresztapáit akkora mennyiségű fegyverrel látja el és olyan állapotokat biztosít Salvadorban, hogy Salvadorban követik el a világ legtöbb fegyveres gyilkosságát. Egyetlen elnöki aktussal megállítható ez a tömegmészárlás, de minek, ha Donald Trump fegyverkereskedő haverjai pénzhez juthatnak Salvador tönkre tételéből és a lakosság elleni tömegmészárlásokból?

Akkor az apró intermezzo: a világon szinte senki nem hiszi el, hogy Bassár el-Aszad szíriai elnök annyira ostoba volt, hogy pár napja tényleg vegyi fegyvert vetett be egy aprócska területen, mint ahogyan azt Trump állítja. Azt viszont mindenki elhitte, nem kell hozzá bizonyíték senkinek, hogy Trump bejelentette, majd végrehajtotta, hogy ennek ürügyén több, mint félszáz méregdrága Tomahawk rakétát vetett be egyetlen szíriai reptér ellen, mondván, hogy ez "figyelmeztetés" volt Aszad ellen. Az emberek azért hitték el, hogy Trump megtámadta Szíriát, mert Trump és az USA megszokottan olyan, hogy a bolygó túloldalára megy háborúkat indítani és a gyakorlatban válogatás nélküli tömegmészárlásokat végrehajtani. Ezeket gyakran precíziós csapásoknak hívják, bizonyságul pedig 9-szer annyi a civil áldozata, mint a katonai áldozat. Precízen amerikai fegyverkereskedő módszer. Precízen amerikai elnökös. Olyan igazi bankáros és oligarchás. Olyan tapsolni és pártolni való, ha az ember csak egy félművelt, hatalom és befolyás nélküli tudatlan és képzetlen idióta.

Jó sok hülyeséget kell nyomni a tévében ahhoz, hogy a buta amerikai elfogadja, hogy a zsebéből Donald Trump és haverjai zsebébe rakodják az ük-ükunokái vagyonát is, egyetlen blabla légi csapásra is több milliárd dollárt, azaz forintban kb. 1000 milliárd forintot, ahogyan ennél a kis "figyelmeztetésnél" tette az USA üzleti vállalkozó fegyvergyáros és fegyverkereskedő főparancsnoka. Egyetlen ország egyetlen repterére, egyetlen alkalommal elégetve 1000 milliárd forintot, úgy, hogy a repteret szándékosan meg sem semmisítették, mondván, hogy ez csak "figyelmeztetés" volt.

El sem lehet képzelni, mekkora elégedettség tölti el a gazdag és a hajléktalan amerikaiakat, hogy Donald Trump elfüstölt a saját és a haverjai zsebébe, egyetlen apró figyelmeztetésként is 1 billió forintot. Annyit, amiből az USA összes hajléktalanjának kényelmes és egyéni lakhatását lehetne megteremteni az elkövetkező talán 100 évre. De egy ilyen alkalmi kis rutinos "figyelmeztetésből" Európában is meg lehet szüntetni a hajléktalanságot. De hát hogyan lenne ez lehetséges, hiszen az USA elnöke egyetlen alkalommal is költségesebb krematórium, mint Auschwitzban irtották a zsidókat és a világ népeit.

De mitől imperialista az imperialista, ha nem attól, hogy mint az USA, azzal kezdte Magyarország 1990-es demokratizálását is, hogy első lépésben kibaszott az utcára több tízezer ártatlan embert, mondván, hogy mivel ez itt amerikai típusú demokrácia, nem a mocskos szocializmus, ezért mostantól nincs hol laknotok, és munkátok sem lesz többet, ti rohadékok!

Ha az USA egy kicsit még több "demokráciát" hozott volna, akkor itt is késekkel és házi készítésű pokolgépekkel harcolnának az emberek a szabadságért. Jut eszembe: az elmúlt években ez is elkezdődött... Hiába, na, a szárnyaló imperializmus, a jóságos megváltó bankárok és rendőrségük, valamint a csodálatos háborúk amerikai elnökei, hát nincs az az amerikai álomfos, amiből ne jutna a világ összes országába, mint elnyomó és kizsákmányoló tömeggyilkos kapitalista örvénylő büdös moslék!

Igen-igen! Ha már a magyar média elhallgatta, mi ne tegyük, amit a tengeren túlról prezentáltak a figyelmünkbe, dokumentumokkal, Donald Trump aláírásával: Donald Trump közvetlen üzleti érdekeltsége a Raytheon Inc., és a Szíria elleni katonai akcióból Donald Trump akkora vagyont kaszált, amennyit 100 ezer magyar devizahiteles sem látott soha életében, és nem is fog, amíg az amerikai demokrácia álma trónol, mint híg fossal betelített latrina, az egész Kárpát-medencében.

Az 59 darab Trump-rakéta kilövésére Donald Trump adott utasítást, az 59 rakéta pótlásáért pedig Donald Trump felel. Trump az amerikai hadsereg főparancsnoka. A rakéták pótlása megkezdődött. Az áruk legalább 1000 milliárd forint, azaz forintban is billiós nagyságrendű. A fegyvernepper Donald Trump személyes hasznát pedig atombiztosítja a cég, amelyben jelentős részvényes, egyúttal a kutatás-fejlesztés és gyártás terén perdöntő köztörvényes befolyással bír: a Raytheon Inc. és annak részvénybiznisze. Ez a cég az egyik olyan Trump-vállalkozás, ami az elkövetkező években töménytelen mennyiségű és mértékű amerikai kormány-megrendelést fog besöpörni, aminek árát pedig - Trump és családja csillagászati tovább hízlalásával - a lehúzott és orbánista oligarcha módszerekkel totálisan hülyének nézett amerikai nép fogja kifizetni. Rákhalottaik orbáni-trump-i tízmilliói pedig röntgengép, gyógyszerek és műtét nélkül maradnak.

Meg lakhatás nélkül, miközben tombol a trump-i kilakoltatási Holokauszt is.

Megérdemlik! Hiszen ahogyan orbán embere, Lázár János is megmondta a trump-i földesúr magasságaiból: "MINDENKI ANNYIT ÉR, AMENNYIJE VAN!" Ahogyan a devizások is a Föld bolygón, hiszen miért hagyták magukat lehúzni?! Akkor fizessenek örökkön és örökké orbánnak, Trump-nak, Soros Györgynek és a világ többi kilakoltató és hajléktalangyártó tömeggyilkos és fegyvergyáros-fegyverkereskedő terroristájának, mert oda kell fosatni a népet, ahol a legtöbb szar van!

Ejnye, megmondtam én, mint a korábbi örök precedens ügyekben, hogy befejezni az üldözést és eldózerolni a hekkereket, mert csekély aktus, de ha nem, a károk felbecsülhetetlenek! Mi mindig előre megmondtuk! Erre mit tett az a maki majom, mikor már olyan sok száz feljelentést és bizonyítékot összegyűjtöttünk, hogy valamit muszáj volt kommunikálni? Összefogtak a grazi pszichiátriai kezelt orbánnal, a világ valószínűleg leghírhedtebb cigánybűnözőjével, és elfogtak egy darab suhancot, mondván, hogy egy nappal korábban blokkolt egy honlapot, vagy beszólt egy külföldi portálon, vagy mi a rosseb, de a magyar terrorelhárítással közösen - amelyik 2014-re egyébként orbán céljaira szállított illegális fegyvereket - elfogták a tettest 24 óra alatt, de kiderült, hogy csak egy piti kis civil, ezért elengedték.

Akkor lássuk a régi probléma folytatását, újabb felbecsülhetetlen összegekbe került bukásokkal!
 
Nekünk nincs veszíteni valónk, csak sok eszünk, sok tehetségünk és nagyszerű képességeink, nektek pedig nincs az az apparátus, amelyik az általunk már pusztán kommunikációkban is okozott kárt érdemben redukálni bírná. De azért vagytok amerikaiak, hogy nyeglék, nagyképűek, pofátlanok, kritikátlanok, és tehetségtelen, protekcióból kinevezett ütődött hülye majmok legyetek. Úgyhogy fizessen csak gazdátok, Donald Trump, fizessen az USA, és fizessen Trump grazi diliházas kocsmahaverja, orbán viktor és bandája.

---

Leleplező cikkünk és felhívásunk az első aprócska nyilvános válasz a HírAréna Online és a Hírháttér Multimédia elleni sorozatos hekkertámadásokra; egyúttal felszólítjuk az Egyesült Államok kormányát, hogy járjon utána a hekkertámadások elkövetőjének és megrendelőjének, és gyilkolja meg őket. Amennyiben orbán viktornak vagy pintér sándornak köze van ezen köztörvényes bűnöző maffiaakciókhoz, úgy tegyenek a magyar terrorista kormány megbuktatásáért, és/vagy öljlék meg orbán viktort és pintér sándort! Ragaszkodunk és megköveteljük a szuverenitásunkat, és hogy semmiféle más módon, kizárólag a hatályos törvények és erkölcsök mentén provokáljanak és kötekedjenek velünk, ha gyűlölik, hogy független sajtóorgánumok voltunk és maradunk! Minden törvénytelenséget meg fogunk torolni!

Egyúttal felszólítjuk a világ országait, titkosszolgálatait, vállalkozásait és civiljeit stb., hogy segítsenek minket privát és titkos információkkal, hogy közös ellenségeinket ott buktassuk és borítsuk, ahol érjük, akik ahelyett, hogy megvédenének, ehelyett féreg szövetségeseikkel gyűlölik és üldözik a független és szabad sajtót, és merészelnek minket suttyomban, a háttérből, titokban támadni, mert nem tapsolunk Donald Trump idióta haverjának, a világ leghírhedtebb cigánybűnözőjének, ennek a retardált idióta pszichiátriai kezelt szociopata kapzsi söpredéknek!
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda