2020. 02. 24., Hétfő
Mátyás névnapja

Továbbra is migránsozással terelnék el a figyelmet szociopátiájukról Európa két sereghajtója, Bulgária és Magyarország

Továbbra is migránsozással terelnék el a figyelmet szociopátiájukról Európa két sereghajtója, Bulgária és Magyarország
2019-03-02

Szijjártó Péter fideszes külügyminiszter Marijana Nikolova bolgár miniszterelnök-helyettessel találkozott. A világ statisztikáiban rendre Európa legutolsóiként leszerepelt két rekord korrupt és kilakoltató antiszociális állam egyetértett abban, hogy a migrációs propaganda mellett a családok támogatásának pártpropagandája az, amikkel el kell terelniük saját katasztrofális teljesítményükről és horrorisztikus statisztikai csődjeikről a saját lakosságuk és hiába dolgozó népük figyelmét.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

A világ legkülönbözőbb statisztikáit megnézve szinte minden téren Bulgária az, amely Európa összes állama között a legutolsó, míg Magyarország vagy Bulgária előtt szerepel utolsó előttiként, vagy Bulgária mögött végez a legutolsó helyen, illetve gyakran éppen 2-3 hellyel Bulgária előtt teljesít, azon a listán, amelyen Bulgária a legutolsó. Így érthető, ha Bulgária és Magyarország ugyanazon közös ellenségképpel terelik el ugyanazokról a belső nemzeti katasztrófákról és kiheverhetetlen tragédiákról a saját lakosságuk figyelmét, akikből féktelen zabolátlansággal élősködnek, miközben eredményeiket illetően a családok legfőbb ellenségei Európa összes országa és nemzete közül. Lényegében erről állapodtak meg két héttel ezelőtt.

A két testvérország, Netanjahu Magyarországa és a balkán Bulgáriája közös értékrendje és frenetikus vívmányai mindenféle statisztikákban átütők. Így például Bulgária a legkorruptabb állam egész Európában, Magyarország pedig - egyféle példamutatóként - Bulgáriát megelőzve az utolsó előttiként szerepel. Miközben a legfrissebb felmérés értelmében tovább nőtt a korrupció Magyarországon; így melldöngető orángután-büszkeséggel höröghetjük, hogy hamarosan megelőzhetjük Bulgáriát a korrupciós putri kategóriában is.

A sok statisztikai posztulátum mellett - Lázár János szavaival asszociálva - egy népnek amennyi becsülete van (lásd a korrupciót), az élete annyit is ér. Így a bolgár nép az, amely a legrövidebb ideig él, míg a magyar nép rögtön a bolgár után kerül sírba lövésre Európa összes népe és nemzete közül. A magyar reformok tehát működnek. Amolyan trianonosan.

Jó, jó - mondhatja az évente 90 milliárd forinttal kitömött fideszes úgynevezett "köztévén" nevelkedett inverzen haladó gondolkodású mélymagyar -, viszont most végre szárnyal a minimálbér. És csakugyan, hiszen bár Magyarország testvérszervezete, Bulgária e téren is a legutolsó, viszont Orbán Viktor magyar népe hátulról a negyedik helyre küzdötte fel magát azon a listán, ahol Magyarország - míg Orbán Viktor (Netanjahuval a nyakában) meg nem érkezett - ugyancsak jobban teljesített. Nem véletlen tehát, hogy miközben az Orbán-kormány folyamatosan a migráció ellen folytat háborút, aközben - különféle programok alatt - tízezrével ömlesztette be a migránsokat, arab országokban is hirdetve, hogy muszlimok, ide jöjjetek(!), és ugyanez az Orbán pedig a minap bejelentette, hogy külföldről importált vendégmunkások tömegeivel fogják pótolni azt a munkaerőhiányt, amelyet egyébként - teszem hozzá - a katasztrofális orbáni szociopátiás intézkedések okoztak, hiszen olyan sokan menekültek el Orbániából, mint még soha azelőtt a magyar történelem során, mióta magyarság e tájékon és előtte bárhol másutt létezik.

Viszont a fideszesek örülhetnek, hiszen azzal, hogy Orbán nem a fizetéseket emeli meg, hanem Ukrajnából és más bűnöző államokból importálja a lakosságot, azzal sikeresen tudja blokkolni a magyarok fizetését is, hiszen az orbáninál is csóróbb országok lakosainak még annyit sem kell kifizetni munkabérként, amennyit az itthon maradt, azaz javarészt vesztes magyaroknak. Márpedig ez hasznos dolog, hiszen így esetleg több jut stadionokra, több jut Benjamin Netanjahura, valamint több pénz maradhat a nemzet gyengeelméjűje, Mészáros Lőrinc tovább gazdagítására is, aki - Orbán Viktor strómanjaként - már a leggazdagabb magyar. Márpedig egy nemzet számára elengedhetetlen, hogy ne csak a múltban lássunk nagyszerű, tisztességes, előre látó, hazafi, a vagyonát szétosztó, önzetlen és bölcs vezetőket és hősöket, hanem jelenkorunkban is legyenek olyan mészáros és hentes büszkeségeink, akik világosságként ragyognak és a Napnál fényesebb fáklyákként tündökölnek. Például a féktelen egoista harácsolás és a magyar néppel szembeni rosszindulat örök majomparádéiként. Valamint ideje volt, hogy miután a magyar történelem olyan példaképeket állított maga elé, mint a "haza bölcsének" nevezett Deák Ferenc, korunk legfőbb példaképe, a grazi Orbán és szellemi kultúrköre megalkossa végre a "haza gyengeelméjűje" szobrát is, örök szégyenére és gyalázatára minden magyaroknak.

Persze azért egyre gazdagabb a magyar, hiszen az egyik paraméterezés értelmében a hatodik legszegényebb ország Európában, a másik paraméterezés eredményeképpen pedig Bulgária után a második legcsóróbb minden nemzet közül. Bizakodásra tehát van okunk, hiszen a bolgár kormányzat majdnem mindig rosszabbul teljesít, mint Orbán Viktor és köre, a maffia.

A tudás hatalom! - szól a közmondás. És mi mást is helyettesíthetne be hazánk grazi büszkesége, mint azt a gyengeelméjűt, akit minden magyarok leggazdagabbjává duzzasztott, közpénzből.

De legalább - idézve Orbán Viktort és kormányát - a devizahitel katasztrófát megoldották! Hiszen - tegyük hozzá a migráncsozáson és a sorozáson nevelkedett legbutább réteg, a fidesz-fanatikusok kedvéért - Orbán Viktor 2010 óta 1 millióról 2 millióra növelte a devizások számát, és például még a fideszes Magyar Nemzeti Bank (MNB) is nyíltan közzétette 2016-ban, hogy egyébként 2 millió 74 ezer nem teljesítő lakossági hitelszerződés van. Ami nem csekély jobban teljesítés, ha azt is feltárjuk, hogy mindez egy olyan országban, amelyben mindössze 3,7 millió háztartás van. Azaz minden háztartásra jut több mint egy fél bukott hitelszerződés!

A végtelen csődlista további sorolása helyett inkább vigasztalódjunk azzal, hogy az Orbán-rezsim végre több mint a duplájára, 400-ra emelte a dolgozó népre kötelezhető túlórák számát, azzal a további családbarát intézkedéssel, hogy a magyar nép munkáján hizlalt gazdag burzsoáziának és a multiknak nem kell kifizetniük a csóró magyarok számára a túlórát egészen 3 kerek esztendőn át! Ez pedig azért is hasznos, mert így rengeteg, a Fidesz által létrehozott pénznyelő kamuvállalkozás még azelőtt fel tudja magát számolni, hogy a nyomorult dolgozóiknak a három éven halasztható túlórabért kifizetnék. Így a magyarok rabszolgákként dolgozhatnak Orbán Viktornak és a Fidesznek, valamint minden bűnöző és korrupt gazdagoknak, és azzal a teherrel sem kell számolniuk, amivel a régi korok rabszolgáit zaklatták uraik, hogy a munkájukért legalább ingyen lakhatást és élelmet kapnak.

Hiszen ahogyan Orbán Viktor annak idején bejelentette: Nem jóléti, hanem munka alapú társadalomra van szükség!

És a nép azt felelte erre: le a demokráciával is!

Ámen!

Csillag Ösvény Jósda